Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

jtw do mnie czasami ptaszki wlatują przez okno haha...pofruwa taki po mieszkaniu...nakupczy gdzie mu wygodnie i poleci. Miałam wszystkie możliwe zwierzaki w domu...kotów tylko coś nie lubię chyba dlatego że ja też duża kocica;) No i miałam siedzieć cicho jakoś nie wychodzi mi dzisiaj;) chyba po wczorajszym się nastroiłam bardziej niż bardzo pozytywnie;)

Gość kurcze blade
chyba tylko do tego ;) piesek już starszawy więc i czas na niego i na niego :)

A ja nie mam pieska, ani kotka, ani tym bardziej ptaszka ;-) bu... Nawet owsików nie mam... ;-) NIC nie mam! 😢

Qrde, jak się robi buźkę płaczową? Jak wchodzę na \"emotikony\", to mi się pokazuje \"category sex. access forbidden.\"

No dobra, ale co mam wpisać, żeby mi się taki rysuneczek zrobił? Napisz ze spacjami po nawiasie, żeby się nie przebuźkowało pliz.

No dobra, ale co mam wpisać, żeby mi się taki rysuneczek zrobił? Napisz ze spacjami po nawiasie, żeby się nie przebuźkowało pliz.

Gość kurcze blade
widzę milky, że z Tobą całkim dobrze. Już nawet nie pamiętasz jak się płacze ;)

Gość kurcze blade
dlaczego tylko ja jestem czerwona ??? co Wy cholera żałobę macie ?:D

Może się czymś zawstydziłaś? ;-) Proszę się zaczernić! Przecież my tu w Szmatexie wstydu nie mamy ;-)

kb do twarzy Ci w pomarańczowym;) ja cały czas przygotowana do żałoby;) w razie W aby potem 😭 nie było że nie pasuje mi black

Gość kurcze blade
no nie wiem hmmm w sumie jako czerwona szmata bardziej rzucam się w oczy :D może coś mi się trafi ;)

Czas najwyższy, żeby \"kurcze blade\" przestało być blade zresztą ;-) Proszę się oczernić! ;-)

Gość kurcze blade
oczarniana to ja już byłam tu nie raz :D No nie wiem prześpię się z TYM ;)

milky oj wstydu to ja nie mam;) gdy bawimy się z moim kochasiem przy psinie hihi

Eh, ja tu mogę wpadac tylko po pracy. Pisalam jak wspaniale mam ustawiony monitor w biurze a jak juz robię jakies próby wysyłania postów, na ekranie ukazuje mi sie piekne hasło TOPIC O TAKIM TEMACIE NIE ISTNIEJE. A teraz widze ze post doszedł nawet 3 razy. Jak juz nie mozecie pisac w domu to przynajmniej pracoholiczkami byscie zostały! Milky, konkurs na e-maila nie rozstrzygniety - brak chetnych ( z powodu braku nagrody ;) ?) W związku z tym nie napisałam jeszcze do niego nic. I znowu nawet mi się nie chce. Ale jak poczuję zew to kto wie .... Tyle pięknych wierszy i ... zapomniałam co chciałam dalej napisać.

Ale cisza ! Czuję się jakbym pisała do swojego lubego.

wlasnie dowiedzialam sie ze \"jakby zona dowiedziala sie (na razie tylko podejrzewa) to wtedy musielibysmy sie rzadziej spotykac, bo nie chce zeby cierpiala\" moge zawyc??? Milky chyba przejde na twoja strone 😭

A zadałaś mu pytanie czy chce żebyś Ty cierpiała??? Jezus Maria, ja to sie ma to SMS ktore Ci wysyłał???

Uparcie będę trzymac się dzieci..... Ja tez nie chcę, żeby moje dziecko cierpiało... ale myślałam o tym, że byc może będę musiała mu kiedyś powiedzieć... bedzie to trudne przeraźliwie, boje się że moje dziecko może mnie znienawidzieć.....trudno bedę cierpliwie czekała (i walczyła) aż zrozumie i wybaczy. Ty też zapewne masz za sobą wiele trudnych rozmów... Ale jesteśmy dorośli ... co to w ogole jest \'\'będę skuteczniej ją oszukiwał to nie bedzie cierpiała\" a ja taki fajny i porządny jestem?

TAK!!! Powiedzial, ze zrobi wszystko zebym nie cierpiala i ma nadzieje ze ona sie nie dowie i ciagle powtarza \"zrobi wszystko co zechcech\" nie mam odwagi zapytac jakie chcenie ma na mysli, a moze to nie odwaga, moze mam wrazenie ze to wybiorcze chcenie i powiedzcie mi jak zrozumiec faceta, bo ja juz chyba nie potrafie

JIW widocznie On tak mysli - on cacy a ona szczesliwa ze w niewiedzy pomozcie mi dziewczyny zrozumiec jego zachowanie. Przed sekunda zadzwonil i znowu powiedzial ze jest ze mna najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi.... niech spada

Ale się rozgadałyście :P... a ja szykowałam się na jutro. Znaczy nie pomyslec mi tu że dla niego.. Mam taka małą uroczystośc jutro z synkiem a co.. :) No tak.... ja cos zaczynam być \"pociagająca\". Kaszel jakis mnie nawiedził i nosem zaciagam jak cholera.. Wrrrr To chyba przez te białe gacie koronkowe w których dzisiaj sobie po domu paradowałam :( Ja też mam zwierzaka..... hy hy hy.. Siedzi w klatce o wymiarach 70 X 50.. Znaczy się prosię mam w domu...

Prosię? Nie wiem czy ktokolwiek jest w stanie zranic mnie tak bardzo żebym prosie sobie kupiła ? JTW, moim skromnym zdaniem, to wyglada na to że on bedzie z Toba na stałe tylko wtedy jak żona go wykopie. Sam nie jest w stanie wziąć odpowiedzialności za sytuację. Ale powiedz czy zadałaś mu to proste pytanie, czy chce, żebyś Ty cierpiała? Wiesz tu jest teraz sytuacja że albo ona cierpi albo ty i nie ma trzeciego wyjścia. Zamisat kwiatków od niego przyjmij od nas 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻