Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżastina

Tabletki antykoncepcyjne, brak przerwy 7dniowe

Polecane posty

Gość Dżastina

Mu mnie zawsze tak jest ze pod koniec opakowania jestem strasznie rozdrazniona, ciagle mi sie chce plakac i czepiam sie o byle co. Zastanawiam sie zeby nie robic przerwy 7 dniowej miedzy takletkami i od razu zaczac nastepne opakowanie, ale boje sie ze ten stan rozdraznienia nie ustapi. Czy ktoras z was miala ten sam podobny problem. I co sie dzieje jesli sie nie zrobi tej przerwy miedzy jednym a drugim opakowaniem. Dodam ze biore Logest.

Gość al80
Ja zamierzam zrobic podobny manerw,ale tylko dlatego zeby przesunac sobieokres, a dokladniej zeby go wodole nie miec w danym czasie,bo wyjezdzam i wiadomo, nieniepotrzebne mi dodatkowe atrakcje. Skonsultowalam to z doktórka i powiedziala mi ze moge brac tabletki bez przerwy siedmiodniowej i okres nie wystapi,ale moge tak zrobic max 2 razy z kolei.Wiadomo ze organizm jakos reaguje na takie sytuacje wiec z jakichs przyczyn mozna tak robic ale tylko kilka razy.Co do stanu rozdraznienia to rowniez mam takie schizy ze nie da sie wytrzymac ze mna,mysle ze tabletki tu nie pomoga,taka nbatura kobiet,trzeba z tym walczyc samemu,chociaz jest ciiezko.Pozdrawiam

Dziewczyny, nie wiem jak zareaguje wasz organizm, ale moj zareagowal fatalnie. Zamiast przesunąć okres on się pojawił i trwał przez dwa tydzień. W końcu nie dałam jużrady i przrwałam opakowanie. Zrobiłam 7 dniową przerwę i wszystko się unormowało. Nie życzę żadnej takiej porażki, wakacje wypoczynek i OKRES!!!Ble

Dziewczyny, nie wiem jak zareaguje wasz organizm, ale moj zareagowal fatalnie. Zamiast przesunąć okres on się pojawił i trwał przez dwa tydzień. W końcu nie dałam jużrady i przrwałam opakowanie. Zrobiłam 7 dniową przerwę i wszystko się unormowało. Nie życzę żadnej takiej porażki, wakacje wypoczynek i OKRES!!!Ble

Gość Margheritta
Ja okresu nie dostałam, ale czułam się jak stara baba przy menopauzie. Zawroty głowy, uderzenia gorącoa. SZOK!!!

Gość gorrrsja
Ja też chciałam przesunąć okres i nie zrobiłam 7 dniowej przerwy, no i: przez już prawie 3 tygodnie mam plamienia dość duże. Chyba wolałabym okres 5 dniowy i luz. Więcej nie zamierzam robić takich akcji. Pozdrawiam

Gość gorrrsja
Ja też chciałam przesunąć okres i nie zrobiłam 7 dniowej przerwy, no i: przez już prawie 3 tygodnie mam plamienia dość duże. Chyba wolałabym okres 5 dniowy i luz. Więcej nie zamierzam robić takich akcji. Pozdrawiam

Gość chcąca niemożliwego
no cóz, a ja muszę powiedzieć, ze zdarza mi sie nie robic przerwy (np teraz, jutro biorę ostatnia tabletkę z 2 opakowanie i nie zrobiłam przerwy) i nic sie złego nie dzieje! wydaje mi sie, ze to zależy od indywidualnej osoby, powinno sie spróbować i bedzie wiadomo :) ile ludzi tyle opini :o kiedys nawet wyczytałam, ze tak "bez przerwy" można przez 6 op. i nawet jest to dobre bo organizm dostaje ciągle te samą ilosć hormonów, ale osobiście robiłam takie cuda tylko z 2 :D pozdrawiam

ja tez sobie przerwe usunelam;) z powodu wyjazdu, i nic sie nie wydarzylo oprocz tego ze bola mnie piersi i mam ochote zabic jak on ich dotyka, wiec juz nie dotyka;) Ale zawsze trzeba sprobowac jakie sa efekty bo jak sie wyjezdza to milo minac okresik.

kurcze ja mam taki problem - jade na wakacje i akurat wtedy bede miala okres i chcialabym wziac dwa opakowania na raz ale sie boje...biore Cilest od roku i jeszcze nigdy nie bralam pod rzad...co robic??:(