Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slapstick

Komisy z wózkami i łóżeczkami w Warszawie!

Polecane posty

Gość slapstick

Proszę o namiary jeśli ktoś coś wie, gdzie są, co oferują itd. dzięki z góry!

Gość slapstick
Ojj dziękuję bardzo! Jutro tam jadę! :D Może masz jeszcze namiary na jakiś inny, będę wdzięczna :D 🌻

Gość 14 tydzień
Niestety nie mam ten znalazlam jak szukalam dla siebie :) a innych nie bylo tez tam musze sie przejsc bo jest niedaleko mnie hihi :)

Gość slapstick
Byłam dziś w tym komisie :) Niestety nie znalazłam nic co by mnie interesowało poza 2 łóżeczkami Pali (śliczne...) Szukam dalej komisów i hurtowni art. dziecięcych :) Pozdrawiam!

Gość 15 tydzień
a jak tam wygladaja glebokie wózki?? i w jakich mnie wiecej sa cench patrzylas moze??

Gość 15 tydzień
a jak tam wygladaja glebokie wózki?? i w jakich mnie wiecej sa cench patrzylas moze??

Witam, ja tez sie rozgladam za takimi sklepami i znalazlam w Mysiadle kolo Auchan na Pulawskiej, \"Jo Jo\" zagladam tam czasem, maja bardzo ladne wózki, glegokie i spacerowe. Polecam równiez sklep - komis \"Praktyczna Mama\" ale to na teraz, bardzo ciekawa oferta sklepu, niedrogie a bardzo atrakcyjne ubrania ciazowe i przemila obsługa. Pod mostem Poniatowskiego Arkadia na Solcu II pietro. Goraco polecam.

Gość slapstick
W komisie Junior jest troszkę wózków głebokich i wielofunkcyjnych, ceny - hmmm... zalezy od jakości, marki - jak zwykle, były po 1000 zł i po 600 zł, chyba tak średnio ok. 700 zł. Wiekszość to były wózki polskich firm, a jesli chodzi o spacerówki, to o ile się nie mylę to były graco i chicco. Ja dowiedziałam się jeszcze o hurtowni chyba na ul. Marsa, skręcając w lewo, tam są jakieś zabudowania po wojskowe - są tam hurtownie różne i jest spora hurtownia z art. dziecięcymi, z tym, że sprzedaż detaliczna jest tylko w soboty. Jeszcze tam nie byłam, dlatego taki może chaotyczny opis, niestety nie znam dokładnego adresu... Podobno wszystko w tej hurtowni można dostać począwszy od ciuszków i pieluszek skończywszy na wózkach i łóżeczkach, w (podobno) śmiesznie niskich cenach. Inna hurtownia mieści się na ul. Wolumen, jest tam przedszkole, w budynku przedszkola jest spora hurtownia, ceny przyzwoite i także wszystko tam jest z art. niemowlęcych. Tam akurat byłam i polecam, ceny przyzwoite, tzn. niższe niż w sklepach :)

Fajny jest też sklep calineczka, na ul.Grochowskiej (rondo Wiatraczna). Ceny niewygórowane polecam Maria

Gość aneczka 25
na stronkę juniora nie mogę wejść, moze jeszcze inne komisy z wózkami

Gość w ciąży
moze ktos zna jakis fajny komis w warszawie???????????? dziekuje z gory