Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolaaaaa

Cudowne zapłodnienie

Polecane posty

o cos sie martwie wiec tak... mam 16 lat, nigdy w zyciu nie wspozylam,czasem zdarza mi sie masturbowac. ostatnio z chlopakiem zabawialismy sie jak zawsze (palcowka,mineta) , no i bodajze miesiac temu 9 czy 10 mialam okresa,a teraz go nie mam :// , ale jesli sie nie kochalam,to nie moge byc w ciazy-prawda? tym bardziej ze chlopak nie masturbowal sie na zmiane z pieszczeniem mnie,wiec tak jakby palcem tez nie moglam zostac zaplodniona-nie?? podobna sytuacje mialam w maju...okres mialam miec 26 maja,a spoznil mi sie az 11 dni. czy to mozliwe,ze ze wzgledu na masturbacje i pieszczenie tak sie opoznia? a moze ze wzgledu na stres? wtedy stresowalam sie przed komersem i tym,czy przyjma mnie do nowej szkoly,a teraz siostra jest w ciazy i stres tez jest. prosze-pomozcie . juz z tego wszystkiego nawet nie pamietam,czy chlopak wkladal mi tam palec po dotknieciu swojego czlonka po lodzie/lasce , a nawet jesli,to chociaz o posciel sie otarlo jak siedzial. blagam-o odpowiedz

Gość przykro mi to stwierdzic
przykro mi to stwierdzic, ale mozesz byc w ciazy :( po dlugiej palcowce palec puchnie a spod paznokcia wydobywa sie nic innego jak sperma. Wez sobie tak poruszaj paluchem na sucho przez okolo pietnascie minut to sama zobaczysz. Powiedzial mi o tym moj lekarz, tym sposobem moj chlopak splodzil 3 naszych synow. Ale on ma kawal palucha!

Gość Mallutka....p
NovynetteXXX dzieki za linka na to forum;] tu jest dopiero ubaw...... nie to co u nas.... problemy do kiedy tabletka czy jest sie zabezpieczona...tu dziewczyny w migiczny sposob zachodza w ciaze;) dzieki za dostarczenie mi 5 minut smiechu.. a co do tego palca to swieta racja....lepiej nie wkladajcie bo ciaza murowana;]

Gość wychowanie sexualne
jak widać edukacja sexualna młodziezy w tym kraju kwitnie. Powinni to przeczytać ci co układają programy dla szkół, tudzież inne osoby od których ta edukacja zależy.

no ale...ja w sobie nie mam spermy,wiec chyba poprzez robienie palcowki nie moze na jego palcu byc sperma-no i z tego co czytam-to chyba moja. a paznokcii chlopak to za dlugich to on nie ma heh,co do drugiej odpowiedzi to...wychowanie do zycia w szkole,bynajmniej mojej,polegalo na wariacjach i gadaniu nie na temat,wiec kompletny klops

Gość deseczka
Okres mi się spóźnia dwa dni. Rzecz wygląda tak: biorę tabletki antykoncepcyjne jednak w tym miesiącu byłam chora i musiałam zażywać antybiotyki wiec działanie antykoncepcji zostało osłabione. Kochałam się ale do „wybuchu” nie doszło...mało brakło swoją drogą. Zastanawiam się czy mogłabym mieć takiego pech i zajsć... Jakieś tam prawdopodobieństwo jest... Co wy na to...mam nadzieje ze panikuje jak większość na tym fatum ;) Zaszedł ktoś kiedyś w ciąże bez plemników?? Też mnie to interesuje.. znacie kogoś takiego osobiście?

Bez plemnikow nie da sie zajść w ciąże :D prawdopodobieństwo jest, ale malutkie... nie przejmuj się. Chociaż wiem, jakie to może być meczące, cały czas jest ta myśl że może "jednak coś zawiodło" :P ale myślę, że nie jesteś w ciąży. spokojnie czekaj, okres przyjdzie. Ja tez dziś koncze przyjmowanie tabsow i będę czekać na krwawienie :)

Hej Uprawiałam seks z chłopakiem w czasie okresu. Zawsze miałam cykle dłuższe niż 28 dni lub równe tyle Czy jest możliwe abym zaszła w ciążę? Okres spóźnia mi się 3 dni a zawsze już przecież był. Czy to wynik stresu? Pomóżcie ;]

Gość deseczka
Drogie kobietki !! Okazało się, że bez plemników nowego życia nie ma!! Panika, jakiej byłam ofiarą, pogłębia tylko opóźnienie nadejścia „armii czerwonej” – stres. Nadal nie znalazłam żadnego opisanego przypadku ciąży bez „męskiego zakończenia” i coś mi się wydaje, że takowego nie znajdę. Albo się kobietki wstydzą o tym mówić.... albo do tego nigdy nie doszło. Jakbyście kiedyś znalazły coś takiego to dajcie znać...chętnie poczytam :P:P:P Dzięki za słowo otuchy bumbleebee.... Pozdrawiam serdecznie wszystkie zestresowane oczekujące kobietki .

Hej dziewczynki. 18.09 miałam ostatnią miesiączkę, zaraz po niej kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia (bez wytrysku)! 17.10 rano obudziłam się z bardzo mocnym bólem podbrzusza- jednak miesiączki nie dostałam, towarzyszy mi do dziś lekko zabarwiony na brązowo śluz. Dziś (19.10)- poleciało troszkę jakby normalnej krwi. Nie wiem co jest nie tak i czy jest możliwość, że jestem w ciąży. choć oprócz okropnych bólów brzucha nic mi nie jest! A no i właśnie jestem po chorobie i po antybiotyku ;/ Proszę o szybką i wyczerpującą odpowiedz.

Gość wrak
ja jak sie kocham z dziewczyną to zawsze zdaze w pore wyjsc i zrobic jeziorko na brzuchu

Gość helaaa5
hej:D chciałam się dowiedzieć, czy po zapłodnieniu można mieć dni płodne? bardzo mnie to trapi, bo byłam z facetem kiedy miałam praktycznie dni płodne, ale śluz na to nie wskazywał.dopiero w 5tym dniu po przerywanym stosunku zaobserwowałam zaczątek dni płodnych. czy więc nie ma szansy abym była w ciąży?

hej dziewczyny ja sie zastanawiam nad tym co moja mlodsza siorka robi tzn.czy moze zajsc w ciaze poprzez wprowadzenia sobie nasienia ze strzykawki a dokladniej gdy on sie sposzcza do ust ona biegnie do lazienki wypluwa do strzykawki i aplikuje sobie oczywiscie w dni plodne i moje pytanie brzmi czy i jaka ma sznse na zajscie w ciaze???prosze o powarzne odp.

Gość do Paula
W takiej sytuacji to na pewno jest ciąży :/ Zależy jeszcze od rodzaju i koloru strzykawki... Może wyjśc ciąża pozamaciczna w oku i twoja siostra urodzi lodówkę... No ale cóż, musisz ją wspierać... powodzenia :/

Gość Gosia 345
Ja jak postanowiłam z moim ze chcemy dziecko to mucił mnie 3 dni bo wrócił z Angli na wekend juz w piatek mnie wzioł 9 razy miał strasznie jajka pełne 8 dni nie robił reka w sobote 7 razy a w niedziele 4 juz mnie cipka bolała i nieprzyjemny zapach miała ale przy pierwszym wystrzale czułam jak wlewa i głosno ryczał musiało mu schodzic z jajek duzo mleczka bo az mi włozył po same jajka 21cm i wystrzelił to było podniecajace z 2 minuty tak siedział i wlewał ,w nocy jak spałam to poł przytomna byłam a on juz w srodku siedział wzioł mnie na lezaco od tyłu przycisnoł głowe do poduszki i mocno pchał jak konczył to az mnie ugryzł w szyje:) ,w niedziele jak kolezanka do nas wpadła zawołał mnie do drugiego pokoju wiedziałam po co i powiedziałam kolezance zeby poczekała z 15min bo chcemy sie doradzic przez internet kogos z rodziny niewiem czy uwierzyła pusciła sobie muzyczke ,a ja do niego poszłam zamknełam drzwi i znowu:)odwrocił mnie i mi zasadził oparł mnie o parapet i posuwał jak dochodził to za głosno sie zachował bo jak wyszłam to kolezanka sie zapytała co ulzył sobie?buraka złapałam :)