Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odwiedzacie mężów w pracy pytanie do kobiet których mężowie mają wysokie

Polecane posty

Gość gość

stanowiska - jak się ubieracie jak ich odwiedzacie? Elegancko?

Gość gość
a po co odwiedzac meza w pracy:o :D moze jeszcze mam napisac podanie o indywidualne widzenie:D

Gość gość
Nie, nie odwiedzam, ,bo w tym czasie tez jestem w pracy

Gość gość
O matko, a co to brazylijska telenowela? :D Za dużo filmów się naogladalas :D Nie odwiedzam z prostego powodu, nie mam czasu bo pracuje. A jak muszę do niego pojechać z jakiejś sprawie to dzwonie i umawiamy się gdzieś, np przy recepcji na dole albo coś. Dziecinady sobie wymyslasz jakiej. Ubierz garsonke najlepiej. Na pewno ktoś zwróci na ciebie tam uwagę.

Gość gość
Wróciła sekretarka hahaha. Żona szefa przyszła w trampkach i się zbulwersowałaś?

Gość gość
Nie mam męża bo mam karierę i pracuję w poważnej firmie. Niestety żona szefa przychodzi beznadziejnie ubrana. Ja chodzę w garsonkach, butach na obcasie, bardzo elegancko.

Gość gość
Dodaj jeszcze, że żona szefa głośno się śmieje, że poronila, że szef pije dużo kawy, że żona zabrała mu pasję, zamawia świeczki itd itd. A na koniec napisz, że szef nawet na Ciebie spojrzeć nie chce mimo, że Ty się na niego zasadzasz, bo ma żonę, a Ty jesteś tylko zwykła sekretarka.

Gość gość
A po co żona szefa ma się ubierać elegancko. Ona nie jest w pracy. Dla kogo ma się stroic, dla ciebie? A ona w ogóle wie że istniejesz sekretareczko?:D

Gość gość
Oczywiscie ze odwiedzam :) ubieram sie w spodnie i trampki i glosno sie smieje, o tak hahahahaha