Odpowiedz na ten temat

Teddy School Gliwice opinie

  • gość 2015.08.05 [08:59]
    Ktoś słyszał coś o tej szkole?
    Jestem zainteresowana kursem języka niemieckiego.
    Podobno uczą świetnie i w dobrej cenie - tyle przynajmniej słyszałam,a z chęcią dowiedziałabym się innych rzeczy usmiech.gif
  • gość 2015.08.31 [08:46]
    Faktycznie uczą dobrze.
    Ja robiłam u nich kurs i efekt jest teraz taki, że pracuję, mieszkam w Niemczech i bardzo dużo zarabiam.
    Rozwijam się na swoim stanowisku, spełniam swoje marzenia..
    A jeszcze 1,5 roku temu pracowałam w budce z kebabem...
  • gość 2015.09.22 [08:47]
    Też słyszałam o niej dobre opinie, aż w końcu zdecydowałam się zapisać swoje dziecko.
    Dziś uważam, że to była najlepsza decyzja w jego sferze edukacyjnej.
  • gość 2015.11.11 [09:24]
    A wiecie czy uczą tutaj francuskiego ?
    Potrzebuję kursu i to szybko.
    I jaka cena?
  • gość 2015.11.24 [09:23]
    Ale głównie chyba uczą dzieci, prawda?
    Czy źle mi się obiło o uszy?
    Jak to jest ?
    Bo mam córkę 5 latek i chciałabym ją zapisać na kurs, ale mnie teraz zmyliłyście jezyk.gif
  • gość 2016.01.15 [09:06]
    Głównie uczą dzieci, ale mile widziana też młodzież i dorośli.
    Ja jestem zadowolona - córka chodzi i lepiej radzi sobie z j.angielskim.
  • gość 2016.02.05 [07:34]
    Ja też bym chciała wiedzieć jaka cena za kurs.
  • gość 2016.04.27 [13:18]
    ja płacę za moje dziecko 100 zł miesięcznie i w tym zajęcia 2 razy w tygodniu po 30 minut lub raz w tygodniu po 60 minut
    więc moim zdaniem super usmiech.gif
  • gość 2016.05.05 [10:44]
    Teddy School to profesjonalna szkoła językowausmiech.gif
    Bardzo cieszę się, że dorośli też się mogą tu uczyćusmiech.gif
    Po tym jak zobaczyłam jakie efekty przyniosła nauka mojej córki, to jestem zdecydowana usmiech.gif
  • gość 2016.05.24 [07:11]
    córka zawsze miałam problem z językiem angielskiem, miała nawet zagrożenie, ale odkąd uczy się w szkole Teddy wszystko się zmieniło - na lepsze oczywiście!
  • gość 2016.06.16 [17:51]
    fajne wycieczki i obozy organizują
    chętnie polecam
  • agrafeczka89 2016.06.17 [12:17]
    Świetnie uczą. Chodziłam do nich trzy lata i teraz angielski nie jest dla mnie już w ogóle problemem. I prace znalazłam usmiech.gif Nic tylko polecać!
  • gość 2016.08.04 [05:30]
    moje dziecko wróciło z obozu
    pierwszy raz ją wysłałam z Teddy School i powiem wam, że jest zachwycona!!!
    zastanawiam się nad zapisem na kurs języka francuskiego...
  • gość 2016.08.25 [09:19]
    powiedzcie mi czy dobrze rozumiem, że w tej szkole mogą uczyć się nie tylko dzieci ?oczko.gif
  • gość 2016.09.15 [08:57]
    dorośli też oczko.gif
    ja się o tym dowiedziałam dopiero po jakiś czasie, jak moja córka już chodziła tu na kurs, a później ja postanowiłam się zapisać
  • gość 2016.10.14 [13:28]
    my całą rodzinką chodzimy na kursy językowe
    bardzo chwalimy sobie atmosferę usmiech.gif
    ludzie są niesamowici, nowoczesne metody nauczania
    to jest to!
  • gość 2016.11.16 [01:17]
    szkoła Teddy School, to dla mnie idealne miejsce by rozwijać się pod względem językowym
  • gość 2016.12.08 [02:06]
    powiem tak, bardzo zależało mi na tym, by moje dziecko chciało się uczyć angielskiego i to się udało
    kurs sprawił, że syn naprawdę wziął się za siebie i wziął do serca rady , naukę zaczął traktować poważnie
    to jest to!
  • gość 2017.01.02 [23:21]
    jak dobrze rozumiem, oni oferują zajęcia w szkołach publicznych tak ?
    czy mają jakąś swoją siedzibę???
  • gość 2017.01.25 [01:16]
    z tego co wiem to uczą w danych szkołach, jeśli w twojej szkole nie ma zajęć z Teddy to można zgłosić swoją szkołę, by organizowali zajęcia z języka
    ja tak zrobiłam i od tamtej pory nauczają w naszej podstawówce, chyba nie mają własnej siedziby
  • gość 2017.03.12 [15:12]
    Jeśli chodzi o lekcje indywidualne angielskiego w Gliwicach, to ja mogę polecić placówkęwww.linguastrefa.pl usmiech.gif Niezastąpieni.
  • gość 2017.05.05 [09:39]
    linguastrefa.pl ? tragedia!!! tam w ogóle nie ma swobody, nie mają podejścia do dzieci, i co najgorsze... zero efektów.
    córka chodziła tam na kurs tylko przez miesiąc... nic jej to nie dało, za to w Teddy School zupełnie inna rozmowa...
    dzieci chętnie uczestniczą w zajęciach, które tak w ogóle są bardzo ciekawe i dzieci sie nie nudzą
    stosują nowoczesne metody nauczania, przez co dzieci chętnie chodzą na zajęcia
  • gość 2017.06.01 [07:30]
    bardzo nowoczesna szkoła językowa dla dzieci i nie tylko, dużo aktualności można znaleźć na ich facebooku, panuje doskonała atmosfera podczas zajęć
    moje dziecko chętnie uczęszcza na kurs,ale co najważniejsze... ja zauważam wyraźne efekty ...
    jestem zadowolona i dumna z wyboru, Teddy School to sprawdzone, fajne miejsce na rozwój językowy
  • gość 2017.06.23 [09:22]
    córka chodzi na kurs od kilku miesięcy,bo chce wyjechać na wakacje do Londynu
    mam nadzieję, że spełni swoje marzenia
    jak na razie jest zadowolona
    kurs też nie jest drogi, więc ja też jestem w pełni usatysfakcjonowana
  • gość 2017.07.14 [08:38]
    polecam, wakacje z Teddy School, to dopiero jest coś oczko.gif
    rok temu córka z nimi była, w tym roku niestety złamała nogę i nie pojechala, a szkoda , bo naprawdę z miłą chęcią ogląda się posty na facebooku oczko.gif
    i obie wspominamy jak to było rok temu
    przede wszystkim Teddy School organizuje wakacje z nauką, które rozwijają dzieci usmiech.gif
  • gość 2017.07.31 [03:11]
    moje dziecko teraz jest na wakacjach i mówi, że jest super
    w sumie mam taką nadziejęoczko.gif
    bo jak na razie Teddy pokazuje się z dobrej strony
    podoba mnie się to jak uczą, że kurs naprawdę jest dużym wsparcie jeśli chodzi o nauką języka obcego
    córka nie ma problemów w szkole , nawet jak ma zaległości, to potarfi je nadrobić
  • gość 2017.08.29 [08:04]
    od września córka będzie chodziła na kurs, by ją dobrze przygotował do egzaminu gimnazjalnego
    mam nadzieję, że będzie zadowolona
    kieruję się opiniami w internecie i ta szkoła ma ich najwięcej jeśli chodzi o Gliwice
    jestem ciekawa jak to będzie, dam wam znać
  • gość 2017.09.27 [09:32]
    jak na razie córka chętnie uczestniczy w zajęciach, w szkole złapała również pozytywne oceny z angielskiego
    a więc zaczęła lepiej niz w zeszłym roku
    to decydujący rok, więc mam nadzieję, że naprawdę kurs da jej kopa do działania i będzie zadowolona ze swoich efektów
  • gość 2017.10.12 [09:03]
    polecam usmiech.gif
    lekcje są ciekawe i bardzo przyjemne dla mojego synka, który chetnie chodzi na zajęcia
    zauważyłam że lepiej się uczy, chętniej chodzi do szkoły
    nie spodziewałam się,że wszystko tak się zmieni podczas kursu językowego
  • gość 2017.11.08 [09:19]
    indywidualne podejście do dzieci, bardzo przyjemna atmosfera w czasie zajęć
    same plusy usmiech.gif
    jestem zachwycona, że moje dziecko może rozwijać się w takich warunkach i rozwijać swoje umiejętności językowe

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...