Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet zarabia 8 tys. miesiecznie a ma tylko jedne spodnie i dwie pary butow.

Polecane posty

Gość gość

Chodzi ubrany jak dziad Czy ktos sie z takim czyms spotkal? Co innego gdyby nie mial kasy'ale on ma przecież więcej niż przeciętni Polacy i pracuje w biurze gdzie jest inżynierem i robi projekty budowlane. Juz patrzec nie moge na jego wyswiechtane i znoszone spodnie..wnet sie podziurawia od starosci,ale on dalej w nich chodzi.

Gość gość
Mój ojciec :D i mój facet. A ja zarabiam 3500 i używam szamponu familijnego.

Gość gość
Gdy się o to klocimy to podaje argument,ze on nie ma czasu na kupowanie ubrań itd, No juz nie wiem jak go przekonac do dbania o garderobe W pracy na bank go obgaduja koleżanki ,ze pewnie zona nie dba o niego.ech

Gość gość
Taki typ, ale Ty się wstydzisz za niego. Dziad i flejtuch. Teraz czasy i hasła zmieniły się. Kiedyś było nie szata zdobi człowieka, teraz jak cię widzą tak cię piszą.

Gość gość
idz z nim do sklepu i pokaz mu jakie kupic

Gość gość
On nie ma czasu na zakupy , to weź sprawę w swoje ręce i kup mu według swojego uznania nowe ciuchy . Stare wrzuć do kontenera by musiał założyć te kupione przez Ciebie. I po problemie ..

Gość gość
Ale on nie chce mnie słuchać W ogole nie zwraca uwagi na to jak jest ubrany Chodzi ubrany jak dziad a stac go na fajne i drogie ciuchy Moj kuzyn jest ze wsi i zarabia 2 tysiace a ma chyba z 20 par spodni i koszul,widac sie da jak sie chce i kasy nawet nie trzeba miec wiele

Gość gość
No to masz biedaka i do tego brudasa. Mój mąż lekarz kardiolog 20 000 zarabia i ma spodnie armaniego

Gość gość
zadbaj o niego jak jesteś jego żoną czy tam narzeczoną

Gość gość
To nie jest takie proste, może on po prostu lubi te spodnie. Ja lubię nowe rzeczy tylko wtedy, kiedy są wygodne w taki określony sposób. Najczęściej nic nie jest tak wygodne jak spodnie, w których chodzę codziennie dopóki nie pojawiają się dziury ( tzn. wtedy są dopiero super wygodne, no ale społeczne konwenanse ). Jak zaczynają się przedzierać, to zaczynam panikować, bo wiem, że następcę nie będzie łatwo znaleźć. Jestem kobietą : )

Gość gość
minimalizm jest super , ale wez miarke i kup mu nowe gacie , bo juz troche przegina

Gość gość
Ciuchy nie muszą być drogie, by były fajne. Pewnie twój facet był biedny w dzieciństwie, i stąd takie skapstwo . A czy jest szczodry dla ciebie, czy też skąpy ? A moźe ma naturę abnegata i lenia? Tego nie rozumiem, takiego braku schludnosci , a przez to szacunku- wobec siebie, dziewczyny, współpracowników, innych ludzi, itp.

Gość gość
MASAKRA

Gość gość
A co to koleżanko spodnie od armaniego? Jakiś wyznacznik życia? Spodnie to spodnie. Po co napychac kieszenie bogatym jeszcze bardziej?chore. Ja mojemu mężowi również kupuję rzeczy. On również z tych, którzy nigdy nic nie potrzebują.

Gość gość
On lubi sex Za kase analny

Gość gość
Jakbyś pisała o moim mężu i nawet profesja tożsama ;-) Nie ma prawie nic a już nic co musi kupić mierząc...