Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie ta cała sisi sylwia, wcina się w każdy temat

Polecane posty

Gość gość

Po stylu pisania idzie ją rozpoznać bo wstawia pełno wielokropkow i znaków zapytania. Myśli ze wszystko jest do niej i napieprza swoje farmazony. Grrr!

Gość gość
Wyłącz już tego kaylogera szpiegu bo cie zgłoszę fo prokuratury.

Gość gość sylwia
Mam cie na oku trolu i doskonale wiem jak i kiedy probujesz mnie wrobić i w co.Nie uda ci sie ani mnie wrobić ani zniszczyć mi opinni.

Gość gość
Jak widac nie tylko ciebie :D Niestety prawo nie zabrania osobom chorym na glowe korzystania z Internetu

Gość gość
14:19 A szkoda ;)

Gość gość sylwia
Dlaczego mnie obrażasz.wiesz że wmawiania komuś choroby jest karalne??nie wiesz ?no to sie doigrasz.Chory to ty jesteś!!.Internet ja płacę i na mnie figuruje i to ja decyduję czy korzystam czy nie !.Oczy też mam i widzę co tu się wyprawia.

Gość gość
Nikt ci choroby nie wmawia, to widać więc wyrażam własne zdanie. Wolny kraj. A straszyć to ty możesz...buhahha męża nieudacznika:D

Gość gość
Niech administrator zgłosi sisi odpowiednim organom. Poważnie laska ma manię prześladowczą. Ktoś musi sprawdzić czy jej dzieciom jakaś krzywda się przypadkiem nie dzieje.

Gość gość
Komedia :D to nawet owca nie była tak j******a -ktos pamieta??

Gość gość
Sisi jest najlepszą matką pod słoncem i za dorosłe dzieci już nie odpowiada.Organom scigania to was nalezy zgłosic przedewszystkim za instalację kayloggera na jej komputerze.TO JEST KARALNE .wp*****lacie sie w jej zycie od 25 lat.!Radze zapisac sie do AA a nie łamać zonie ręki .

Gość gość
Jaka instalacja keyloggera p****ało cię człowieku? To jest właśnie mania prześladowcza, o tym była wcześniej mowa!

Gość gość
No wlasnie o tym mowię..o was mowię i o tym ci o niej wypisujecie i to jak sie nią interesujecie.

Gość gość
Kto wpierdala sie w zycie od 25lat? Chyba nie ludzie z kafeteri która istnieje krocej? Ty jestes chora i tego nie widzisz. W dodatku piszesz o sobie w 3 osobie , przecież to widać. Ciebie tutaj nikt nie lubi tylko się z ciebie śmieją

Gość gość sylwia
Tak tak..zgłaszam do prokuratury fakt ze wydzwaniacie do mojej matki codziennie i mowicie jej co wam sie nie podoba na moim fb.Debile nigdy nie pozwolę na to zeby moi rodzice byli dla was zrodłem informacji na moj temat .Pieprzone konie .Moje zycie to moje zycie i gowno wam do niego.Nie interesuje mnie czy mnie ktos lubi cczy nie.Wystarczy ze ja sama siebie lubię i nie mam sobie nic do zarzucenia.!.Nie pozwolę na pisanie tutaj bzdur w moim imieniu.To co sie tutaj wyprawia to jakaś paranoja.!

Gość gość sylwia
14.49.Gdybys stala teraz obok mnie to bym sie z tobą porachowala za te słowa.!Nie pozwolę siebie obrazać i jakos nie zauwazyłam zeby sie ktos ze mnie smiał.Nie wywijaj kota ogonem i nie pisz o okresie istnienia kafeterii bo to nie ma nic do rzeczy.Osoby z realu są tutaj . to nie jest dziwne ,od 25 lat interesują sie mną i jeszcze teraz tutaj to kontynuują.Tekst Karoliny K."Nikt cie tu nie lubi"mi sie przypomniał .Niewychowana małolata nie makąca pojecia o dzieciach i o życiu .Czy do matki..i zony uczciwie pracującej..mowi sie od kooref..,pokazuje sie jej srodkowy palec??wmawia rozbijanie czyjegos malzenstwa czy zwiazku??To jest chore!!.Brak kultury yo mało powiedziane.!

Gość też Sylwia więc aż mi wstyd
po co jej odpisujecie skoro widzicie że jest to kobieta chora która każdą swoją wypowiedź sygnuje imieniem lub literką S na końcu, która nadużywa wielokropków i wykrzykników? nie odpisujcie jej to się nie będzie nakręcać. ona już dawno straciła kontakt z realem. klasyczne - nie dać trollowi jeść to troll zdechnie.

Gość gość
Podobno kiedyś mocno uderzyła głową o beton może to po tym. I nie nabijam się ale tak mogło być po prostu.

Gość gość sylwia
Uważaj i licz się ze słowami.Ja przynajmniej pod nikogo się nie podszywam,nikogo nie trolluję i nie jestem anonimowa jak wy.!.No dalej !podpisywać się co nie umiecie??łatwo pisać pod kogoś?łatwo niszczyć komiś życie prawda?.Akurat dzis rozmawialam z mamą ktora miala za zadanie sprawdzic ktorą mam zmianę ..tylko to bo tak jej na mnie zalezy.To kolejny wasz szpiegowski plan.Zawsze czytam i zawsze wiem kiedy piszecie o mnie z anonima pieprzone trolle .To jest chore.Kontakt z rzeczywistoscią dla was to pojęcie nie istnieje bo wy nawet nie wiecie co to rzeczywistosć.Mylicie fakty i pojęcia.Dalej bedzie opierać swoje lepkie goofno na domysłach i dorabianiu bajeczek,czy zajmniecie się wreszcie swoim życiem.Wstyd mi za was..pijaki i zboczence..oraz bezbożniki bez kultury.

Gość gość sylwia
15.25.skąd to wiesz sledzisz mnie??Corka sie pod skocznią chciała ze mną pobawić.Zrobiłam jej karuzelę...bo jestem czułą i kochającą matką.!..Straciłam równowagę i uderzyłam skronią w betonowe płyty..a sama by chronić corę wzięłam ją na klatę...byłam rozpędzina.teren był nierówny i sliski..ale ona bardzo prosiła Nigdy niczego dzieciom nie odmawiam..Pęknięta kość na skroni i wstrząs mózgu..diagnoza po badaniu lekarski.Od tego sie nie umiera ani nie dostaje choroby psychicznej.Jesteś podła!.Jedyny mankament to luki w pamięci odnosnie pisowni i pomysleć ze nigdy wczesniej nie miałam z tym problemu,teraz muszę kazdy wyraz sprawdzać.Wiekszych powikłań lekarz nie stwierdził.

Gość gość sylwia
..mimo że wtedy mało nie btalowało a już bym nie żyła.To było straszne.Koleżanka była świadkiem.

Gość gość
15:34 Sama o tym tutaj pisałaś stąd wiem :) sama zdradza szczegóły ze swojego życia a potem zdziwiona jesteś ze każdy o tobie wszystko wie i wmawiasz nam szpiegostwo. Sory ale mam własne życie ..

Gość gość
Mało nie brakowało..

Gość gość sylwia
15.37.no własnie widać..jak masz.!Słyszysz ze cos dzwoni ale nie wiesz w którym kosciele.

Gość gość
I nie twierdzę że nasz chorobę psychiczna ale jakieś uszkodzenia mózgu które w różny sposób może się objawiać. Dlatego tutaj każdy cie tak odbiera, zwłaszcza przez pisownie ale jaka jesteś na żywo nikt nie wie. Może zupełnie normalna.

Gość gość sylwia
Nie twierdzisz??a co jest wyżej??Obrażasz mnie!.Jestem zupełnie normalna a przedewszystkim prawdomówna i uczciwa.Ci co mnie znają wiedzą o tym.Nie mam zamiaru tolerować fermentu..ani w realu ani na tym forum ponieważ robią to te same osoby.Ide stąd.

Gość gość
Nie tylko ja tu pisze to o chorobie pisał ktoś inny :)

Gość gość
Mam wrażenie że sisi to jakiś projekt i te wszystkie historie zmyśla na poczekaniu bo nie chce mi się wierzyć że komuś naprawdę może się wydawać że piszą tu o niej osoby które zna w rzeczywistości. Ona albo on teraz pewnie odchodzi od komputera i śmieje się z tego jak was wkręca i jak bardzo wkurwia gdy zaczyna pisaninę w waszym wątku :D.

Gość gość
Hahahaha pewnie tak

Gość gość sylwia
Od dziś nie czytam i nie piszę na anonimowe wpisy.Anonimom nie odpowiadam.Ja przynajmniej piszę uczciwie bo nie jestem anonimowa.