Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od przeciętnego

Dlaczego z przeciętnymi nie chodzicie do łóżka na pierwszych randkach?

Polecane posty

Myślicie, że takiemu facetowi się chce czekać nie wiadomo ile? Zwłaszcza, że jak miałyście wcześniej kilku facetów, to się domyślić można, że zapewne nie czekałyście ostatnio kilka miesięcy...

Gość gość
Oho, widzę że kolejny brzydki prawiczek wylewa tu swoje żale :classic_cool:

Nie jestem brzydki, a jedynie przeciętny, bywam na randkach z ładnymi dziewczynami, ale nie chcą chodzić ze mną szybko do łóżka, a skoro wiem że jakaś nie jest dziewicą i nawet mieszkała z facetem, to urywam kontakt i próbuję dalej.

Gość gość
Właściwie to z żadnymi nie chodzę na pierwszej randce. A z tym byciem dziewicą i mieszkaniem z facetem, to chyba nawet lepiej jak dała komuś z kim mieszkała, a nie komuś bardziej przypadkowemu?

Gość gość
Przyjacielu, prawdziwa k***a nie czuje potrzeby się spowiadać z k******a. Natomiast ty też zrewiduj swoje poglądy bo najwyraźniej chodzisz z takimi które faktycznie dają jak popadnie i czujesz się sfrustrowany że akurat tobie jak popadnie nie dadzą. Zarób kasę albo zacznij spotykać porządne dziewczyny.

No ale jak miała kilku facetów, to już raczej nie czeka pół roku z seksem...

Gość gość
A jeżeli nie miała kilku facetów? To wtedy czekanie już jest ok?

Jak miała jednego, to tak z dwa miesiące można poczekać. :D

Gość gość
Jakie bzdury. W dwa miesiące nie poznam człowieka. Nie będzie mnie dotykał obcy chłop. Szukaj sobie wyuzdanej i wyzwolonej odważnej kobietki co tobie i każdemu da od razu. Albo dziweczki.

Gość gość
Jak miała jednego, to tak z dwa miesiące można poczekać. smiech.gif xx Na łeb upadłeś? Będziesz dyktował dziewczynie, kiedy ma pójść do łóżka? Żałosny palant.

Gość gość
Przestań mnożyć te p**********e tematy, ileż można miauczeć na ten sam.

A ja nie mam czasu czekać dłużej, niż 2 miesiące, bo jestem prawiczkiem i powoli zbliżam się do 30tki. Wcześniej miałem spory trądzik, na dziewczynę nie miałem szans, teraz mam mało czasu i na jego stratę nie mogę sobie pozwolić.

Gość gość
Laski czują twoje ciśnienie, niestety.

Ciekawe, co by czuły, jakby same przeszły taki trądzik, jak ja.

Gość gość
Pewnie nie jedna przeszła, tylko dziewczyny umieją się maskować, robią jakieś zabiegi usuwające ślady itd.

A jako facet nie mogłem raczej się malować, więc o kobietach mogłem sobie pomarzyć...

Gość gość
Znam kolesia z mordą jakby codziennie do niego strzelali, a ma ładną dziewczynę :P

Wyjątek potwierdzający regułę. Poza tym może być albo bardzo męski (typ chuligana, który lubi się bić) albo bardzo dobrze zarabia.

Gość gość
student i na moje oko brzydal nawet bez trądziku ;) ale dalej się tłumacz

Gość gość
A ja nie mam czasu czekać dłużej, niż 2 miesiące, bo jestem prawiczkiem i powoli zbliżam się do 30tki. xx Buhahahaha, ale motywacja. Żałosny pajac - nie amsz szans na dziewczynę.

Może student dobrego kierunku, ambitny i mający wiele poważnych planów na przyszłość, do tego np. będący dobrym kierowcą z błyskawicznym refleksem.

Gość gość
Jak seks to tylko po ślubie.

Nie uważam się za pajaca, gdyż matki natury się nie oszuka. Miałem zmarnowane życie przez trądzik, to normalne że mam ochotę na życie seksualne.

Gość gość
A ty jesteś nieambitny bez planów na przyszłość i masz słaby refleks?

Nie to, że nieambitny, ale już pewną stabilizację w swojej branży i mam będzie poprzeczkę przeskoczyć. Żeby zacząć lepiej zarabiać, to bym musiał pracę biurową zmienić na fizyczną, bo nie wyobrażam sobie iść na kolejne studia (i tym razem trudne), żeby łączyć je z pracą. Zresztą, po prawie 10 latach od matury z matematyki już nie pamiętam za dużo. A auta i prawka nie posiadam i dobrze mi z tym. :P

Gość gość
Nie to, że nieambitny, ale już pewną stabilizację w swojej branży mam i cężko będzie poprzeczkę przeskoczyć. Żeby zacząć lepiej zarabiać, to bym musiał pracę biurową zmienić na fizyczną, bo nie wyobrażam sobie iść na kolejne studia (i tym razem trudne), żeby łączyć je z pracą. Zresztą, po prawie 10 latach od matury z matematyki już nie pamiętam za dużo. A auta i prawka nie posiadam i dobrze mi z tym. :P

Gość gość
Aaaa...to ty jesteś tym co ciągle ględzi o tym, że żeby więcej zarabiać musiałby zmienić pracę na fizyczną :/ odbieram cię jako nieudacznika męczubułe. Takim nie ma co się oddawać, bo każdy seks możne nieść potomstwo, a je lepiej robić albo z przystojnym albo zaradnym, dając dzieciom większą szansę na którąś z tych spraw.

Gość gość
Takie męczybuły powinny byc od razu sterylizowane, bo lepiej zeby nie przekazywały swoich genów :) w dodatku trądzik

Nie uważam się za nieudacznika. Po prostu nie widzę sensu zmieniania pracy na fizyczną. Praca biurowa to pewna stabilizacja, stała umowa i wolne weekendy, a fizyczna oznaczać może np. wyjazdy w delegacje, zasuwanie po godzinach, bo zbliża się termin odbioru, niepłatne przestoje itp. Poza tym jest ciężka i niszcząca dla wyglądu i zdrowia.