Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie od przeciętnego

Dlaczego z przeciętnymi nie chodzicie do łóżka na pierwszych randkach?

Polecane posty

Gość gość
,,Nie byłem nigdy zakochany na amen, nie znam tego uczucia. '' A myślisz, że ktokolwiek poza nielicznymi wyjątkami był? ;) Reszcie pozostaje zakochanie przez dobę, tydzień, miesiąc, rok, dwa. Z perspektywy czasu to i tak bez znaczenia przez ile. Nie, przepraszam, im dłużej ten stan trwa tym większe pole do analiz i...tym więcej rozczarowań. Ale musisz wpierw zar***** żeby w ogóle zacząć myśleć tymi kategoriami. A jeśli wydaje ci się, że jesteś tym jednym przypadkiem na milion to musisz czekać. I wybierać tylko wśród kobiet, które to pierwsze wyślą sygnał. I nie jakikolwiek. Na to już zresztą jesteś raczej za stary. ;)

Gość gość
na tym forum pisał kiedyś pewien zy'eb o niku "prawiczek i kropka", który miał pryszcze, nie miał prawa jazdy i szukał dziewicy, bo do niedziewicy po prost nie pasowałby. I przerażeniem napawało go to, że mógłby poznać dziewicę, która uprawiała seks analny. Byl to typ owładnięty obsesją dziewictwa, z uporem maniaka zakładał o tym topiki i pisał o swoich urojeniach w zalożonych przez innych tematach.. x Nie masz prawa jazdy, masz blizny po pryszczach, jesteś owładnięty obsesją przeszlości seksualnej potencjalnej dziewczyny. Ty po prosu jesteś tym zye'bem

Oprócz moich obsesji przeraża mnie to, jak łapie się na tym, że w ogóle nie zależy mi na prawku.

Poza tym jak facet długo czeka na seks z jakąś apetyczna kobietą, to może w międzyczasie bzykać inne.