Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neoszamanka

czy magia i rytuały naprawdę działają proszę o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość neoszamanka

czy magia naprawdę działa? czy ktoś kiedykolwiek w ten sposób coś uzyskał albo widział efekt? bardzo proszę o szczere odpowiedzi, tylko proszę o poważne potraktowanie tego tematu a nie śmieszkowanie, bo zależy mi by wiedzieć.

Gość gość
tak, zadziałają przeciwko tobie

Gość gość
Nie powiem Ci,bo to wiedza tajemna,dla nielicznych,poza tym musisz być blisko z Bogiem, ateista nie ma czego szukać u wróżki naciagaczki

Gość gość
Bóg się nie przyznaje do magii i rytuałów

Gość neoszamanka
wierzę w Boga i wierzę w duchy, wszelkie byty niematerialne. nie wiem tylko czy możliwe tak naprawdę jest by skontaktować się z nimi i poprosić o pomoc by one coś zrobiły dla nas.

Gość neoszamanka
miłość pewnie też, ale chodzi mi o pomoc w trzech pewnych kwestiach, z czego miłość też jest ale to nie jest najważniejsze na ten moment. co do miłości to wiem, zmuszać nikogo do niczego nie można, chodziłoby tylko o pewną pomoc, by ktoś mnie zauważył po prostu...

Gość gość
Wierzysz w Boga, więc oddaj się w jego ręce i nie szukaj guza. Dla Boga magia i rytuały są obrzydliwością.

Gość gość
Jeśli uważasz, że magia i rytuały sprawią, że Twoje życie rozkwitnie.. to wrzuć w wyszukiwarkę grafiki słowo "okultysta". Gdyby to była dobra życiowa droga, nie wyglądaliby tak, jak wyglądają. Obrzydliwie.

Gość neoszamanka
jak najskuteczniej wykonać rytuał? jakie warunki koniecznie muszą być spełnione?

Gość gość
Nigdy nie wykonywałam i wykonywać nie zamierzam. Wiem tylko, że obróci się to przeciwko tobie. Chcesz szukać sobie kumpli po złej stronie.

Gość neoszamanka
dlaczego ja tego nie zrobię?

Gość gość
Bo zadajesz głupie pytania.

Gość neoszamanka
nie chcę nikogo spętać, nie chcę, by cokolwiek działo się wbrew czyjejkolwiek woli. po prostu chcę sobie pomóc w kilku kwestiach, absolutnie niczyją szkodą!

Gość gość
To stosuj prawa przyciągania. Poczytaj o tym. np w książkach i stosuj się do tych rad.

Gość gość
to od zła pochodzi dla tego jest zabronione gdy biblia zabroni jesc trucizne na szczury to z złosc wypijesz ta trutke demony działaja na szkode człowieka i tak samo jest w wruzbami tylko bóg zna przeyszłosc ale demony sa inteligentne i potrafia zgadnac a i nawet pomagaja zrealizowac by sie spełniła ta wruzba

Gość neoszamanka
bardzo wierzę, i działam w pewnym kierunku (to akurat to nie o miłości) ale po prostu chciałabym się jakoś wspomóc by móc szybciej osiągnąć cel, bo bardzo mi zależy. może aż za bardzo, nie wiem. nie umiem czasem wypośrodkować, bo albo mi wszystko jedno albo wpadam w stan obsesyjny.

Gość gość
Chcesz użyć złotych rybek, żeby spełniły trzy życzenia, a poza spełnieniem tych trzech życzeń ściągniesz na siebie ich negatywną wielokrotność. Zawróć, nie warto. Poczytaj sobie biografie takich osób, przejrzyj ich zdjęcia i się raz jeszcze zastanów, w co się pchasz.

Gość neoszamanka
chodzi o zmianę pracy. w tej po prostu już mi ciężko wytrzymać. niby nie jest źle ale psychicznie czuję się tragicznie. szukam, wysyłam cv, po prostu chciałabym to przyspieszyć.... :(

Gość gość
Pomódl się o to.

Gość gość
Zmień myślenie. Musi ci przestać zależeć, to po pierwsze, i doceń to co masz. Jak ci bardzo będzie zależeć, to tego nie dostaniesz.

Gość neoszamanka
wg zasady miej wyebane a będzie ci dane...?

Gość gość
dokładnie tak. I spróbuj nie myśleć o swojej pracy w złej kategorii, bo jeszcze będzie gorze ;)

Gość gość
Ja to nie kumam katolików co to niby wierzą w jakiegoś Boga a nie potrafią przecztać wBiblii że to grzech te całe gusła,wróżby i inne MamboDżambo. I że tylko Bóg zna przyszłość. I że tylko diaboły "pomagają" ziścić się wróżbą itd.Po co tacy chodzą do kościoła to nie wiem. Ogarnijcie się lub weźcie se odpuście wiarę na opak. Podlinkuję wam temat (jeszcze w toku) o istnieniu Boga i wróżbach. Nie tylko o halloween: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/przypominam-nie-prowadzamy-dzieci-za-zabawy-halloween-p_6645100/8

Gość gość
No bo wiecie. XXI wiek, nauka, technika, a wy w magię itp itd wierzycie, zamiast w Boga, absolut który jest nieskończony i sam nam zaszczepił umysły naukowe tak że już pierwsi ludzie wytwarzali różne rzeczy. I gdyby nie pomieszanie języków to nie takie rzeczy byśmy zrobili. Ale jeszcze ludzie narobią. Tak że nie wiadomo czy wiara w Boga się ostanie. Ale jeśli tak to oby przepadły z nią i wiara w te wasze gusła i durne wróżby. Lepiej w Boga nie wierzyć lub w te pożałowania godne zaklinania rzeczywistości.

Gość gość
Wielu katolików nie ma nic wspólnego z chrześcijaństwem. Przeklinają innych, nienawidzą, niszczą, oszukują, wykorzystują, gardzą zamiast kochać. Ponoć niektórzy z nich wierzą w jakiegoś Boga, ale raczej nie tego z Biblii. Zostali ochrzczeni jako dzieci, potem bierzmowanie i lekcje religii, od wielkiego dzwonu do kościoła i nic więcej. Mowa o katolickich hipokrytach, nie o tych wierzących z miłością w sercu.

Gość gość
A tymczasem mówię: dobranoc.

Gość gość
@gość01:00 Tylko źe takich katolików jest mało. Więcej z nich chodzi do kościoła bo o tak. Czenu nie. Razem raźniej. I dlatego wróżby też są chwytliwe bo o tamten tak zrobił to ja też spróbuję. I tak się to toczyć bęzie do końca.

Gość gość
@gość01:00 Od następnego postu przechodzę na nick LEX. I dodam że tu chodzi też mi o to że niby katolicy, niby chrześcijanie, a wielu babra się w okultyzmie.

Gość gość
@gość01:00 Byłoby to śmieszne ale nie jest bo wierzę w Boga, ale po co oni wierzą we wróżby, skoro z takich co wierzą w Boga świat się śmieje, ale czemu nie z tych co wierzą we wróżby. Jkby wróżby to już coś co ma niby mieć jakieś logiczne podstawy. A nie ma, by w to wierzyć. Nauka ma solidniejsze podstawy, a te ludzie do wróżb się uciekają. Jak ktoś im zrobi jakiś "cud" przed oczyma to pewnie oddadzą pokłon. Ww. link mówi o tym więcej.