Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armaid

Czy to jest błona dziewicza

Polecane posty

Gość Armaid

szukałam po internecie informacji jak wygląda blona dziewicza. znalazłam takie zdjęcie jak niżej. http://oi57.tinypic.com/2m61ftd.jpg dziewczyny wklejały podobne zdjęcia na kafeterii ale na tym nie widzę czy jest błona czy nie a nie widzę jej jest czy nie ma? z ciekawości pytam bo kilka dziewczyn miało podobną sytuację ale nwm bo odpowiedzi były różne tylko proszę o dojrzałe odpowiedzi bez naśmiewania się

Gość gość
tak, to różowiutkie z dziurką w środku to błona. ale osobiście ciężko mi powiedzieć, czy jest już po defloracji penisem, czy tylko paluszkiem, czy jest taka od zawsze. ginekolog by wiedział. jedno co mogę powiedzieć, to że ta pani jeszcze nie rodziła

Gość gość
błona może mieć różne kształty i grubość. ta akurat ma wystające flaczki i dziurkę w środku.

Gość prawictwo pospolite 137
chyba bym nie rozpoznał dziewicy.

A jak myślicie czy ta pani jest dziewicą? I myślałam że błona dziewicza jest przeźroczysta a nie różowa z dziurką

Gość gość
boże święty. błona to nie worek foliowy, tylko kawał mięsa. z dziurą jedną lub wieloma, bo inaczej jak wyciekałaby krew miesięczna? po defloracji błona nie znika cudownym sposobem. jeśli było jej dużo od zawsze, to to mięso dalej tam będzie tkwiło, tylko będzie porozszarpywane na dwie lub więcej powiewających na zewnątrz części 🖐️

Dlatego pytam bo nigdy nie mogę rozróżnić. Nawet nie potrafię na zdjęciu rozpoznać czy ta kobietka to dziewica czy nie :)

Gość gość
a czy członek może nie rozerwać całej błony , dopiero po ciąży robi się większa `` dziura `` ?

Gość gość
Czy ostateczny kształty nadaje jej członek czy dopiero po ciąży ?

Gość gość
błona nie znika, tylko się ją przerywa. kobiety po porodzie mają szerszy rozstaw miednicy i w szczególności, jeśli miały od urodzenia bardzo szeroko rozwartą błonę półksiężycowatą, to po porodzie mogą mieć tam potem ziejący czernią otwór :)

tak jaśniej :) A jak sądzicie? Czy na tym zdjęciu błona jest już po defloracji?

Gość gość
ta pani ma błonę półksiężycowatą. co oznacza, że zapuszczenie tam członka nie musi powodować naderwania, tylko ew. lekkie naciągnięcie otworu, który po wyjęciu penisa wraca do swojej wielkości (błony są elastyczne :)). a zazwyczaj po tym naderwaniu(ach) możemy stwierdzić, że coś błonę przerwało lub przynajmniej próbowało. osobiście mogę zdradzić, że posiadam troszkę mniejszą dziurę w błonie niż pokazana na zdjęciu, a wchodzą mi tam różne przedmioty w okolicy nawet do 9 cm obwodu. grubszych się na razie lękam.

Gość gość
podobno taki rodzaj błony, jeśli otwór w niej jest bardzo szeroki, może w ogóle nie zostać przerwany w czasie stosunku z wykorzystaniem typowego polskiego członka, a dopiero przy większym członku lub porodzie