Gość gość Napisano Marzec 21, 2017 Hej .Nazywam się Dorota .Ostatnio chłopak mojej przyjaciółki poznał mnie ze swoim dobrym kolegą ( Karolem) . Wszytko było wporząku choć nad głową słyszeliśmy przytul ją itp pomimo ,że znaliśmy sie pierwszy dzien. Gdy wróciłam do domu dostałam sms( nie wiem skąd miał numer ) pisaliśmy przez parę dni z jego strony były miłe słówka itp które odwzajemniałam Wczoraj spotkaliśmy sie znowi tym razem sami . Fajnie nam się gadało itp ok . godziny 19 doszli do nas kolega z dziewczyną jak zwykle przytul ja itp itd . Potem poszliśmy się przejśc sami w trakcie tego obioł mnie powiedziałam ,że tak mi nie wygodnie i złapałam za rękę potem on zrobił to samo .Gdy wróciłam do domu dostałam podziękowania i kilka miłych słów . Dzisiaj spotkali sie z kolegą sami po czym jego pisanie diametralnie się zmieniło .Z tego co przekazała mi siostra mojej przyjaciółki to jego kolega podobno stwierdził ze ja go pierwsza złapalam za reke itp i nie czy chcę żeby to szło w tym kierunku ,więc chcę sobie to przemyślec na spokojnie . Trochę to Dla mnie zbyt podejrzane . Chciałabym mu coś napisać by wytłumaczyć sytuacje ,ale nie wiem jak mam to zrobić zeby nie zabrzmiało to głupio ... Czy może mam sobie odpuścić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach