Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy warto mu coś pisać ?

Polecane posty

Gość gość

Hej .Nazywam się Dorota .Ostatnio chłopak mojej przyjaciółki poznał mnie ze swoim dobrym kolegą ( Karolem) . Wszytko było wporząku choć nad głową słyszeliśmy przytul ją itp pomimo ,że znaliśmy sie pierwszy dzien. Gdy wróciłam do domu dostałam sms( nie wiem skąd miał numer ) pisaliśmy przez parę dni z jego strony były miłe słówka itp które odwzajemniałam Wczoraj spotkaliśmy sie znowi tym razem sami . Fajnie nam się gadało itp ok . godziny 19 doszli do nas kolega z dziewczyną jak zwykle przytul ja itp itd . Potem poszliśmy się przejśc sami w trakcie tego obioł mnie powiedziałam ,że tak mi nie wygodnie i złapałam za rękę potem on zrobił to samo .Gdy wróciłam do domu dostałam podziękowania i kilka miłych słów . Dzisiaj spotkali sie z kolegą sami po czym jego pisanie diametralnie się zmieniło .Z tego co przekazała mi siostra mojej przyjaciółki to jego kolega podobno stwierdził ze ja go pierwsza złapalam za reke itp i nie czy chcę żeby to szło w tym kierunku ,więc chcę sobie to przemyślec na spokojnie . Trochę to Dla mnie zbyt podejrzane . Chciałabym mu coś napisać by wytłumaczyć sytuacje ,ale nie wiem jak mam to zrobić zeby nie zabrzmiało to głupio ... Czy może mam sobie odpuścić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować