Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Skąd większość polskich kobiet ma obecnie tyle zapału do chodzenia na siłownie? Mam wrażenie, że obecnie więcej kobiet chodzi na siłownie niż mężczyzn

Polecane posty

W ogóle podobno Polki są bardziej zadbane niż Polacy i najczęściej stawia się pytanie, dlaczego to polskim mężczyznom tak nic się nie chce poza siedzeniem na kanapie z piwem i pilotem od TV

Ale ja stawiam pytanie odwrotnie - skąd większość polskich kobiet ma tyle zapału, energii i motywacji do dbania o siebie, rozwijania się, studiowania, makijaży, ćwiczeń na siłowniach?

Dlaczego im się tak bardzo chce?

Bo faktycznie nic dziwnego, że takie zadbane kobiety nie są potem zainteresowane zaniedbanymi facetami

Ale skąd w kobietach tyle energii do tych wszystkich wysiłków, trudów i aktywności?

Pracują, ćwiczą, malują się, ubierają, dbają, szkolą itp itd - skąd mają tyle energii, motywacji, zapału, wytrwałości, siły woli, żeby tak się trudzić -  każdego dnia całymi latami i to jeszcze z usmiechem na ustach???

Edytowano przez nie masz uprawnień

4 minuty temu, nie masz uprawnień napisał:

faceci chyba też piją energetyki, więc to chyba nie to

Bo mężczyźni zazwyczaj ciężej pracują i są zmęczeni po pracy.

Edytowano przez kris888

20 minut temu, kris888 napisał:

Bo mężczyźni zazwyczaj ciężej pracują i są zmęczeni po pracy.

Kobiety obecnie też ciężko pracują na takich samych stanowiskach w korporacjach w równie stresującej odpowiedzialnej pracy biurowej tak samo jak mężczyźni, więc to chyba też nie to

w mozgu baby po 30tce pojawia sie panika ze bedą same i ktos im mowi ze na silowni poznają faceta. a na silowni facety ćwiczą a nie podrywają lachony wiec baby stają sie wysportowane i sfrustrowane....zagadka rozwiązana

19 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał:

w mozgu baby po 30tce pojawia sie panika ze bedą same i ktos im mowi ze na silowni poznają faceta. a na silowni facety ćwiczą a nie podrywają lachony wiec baby stają sie wysportowane i sfrustrowane....zagadka rozwiązana

Dzięki za wyjaśnienie.

Trochę moda się przyczyniła... a chodzą na nią chyba młodsze kobiety... młodość ma to do siebie, że ma się więcej energii i być może czas na więcej pozwala. : ) brzmi jakby pisała to starowinka, ale nie wiem... jak byłam młodsza to też trochę ćwiczyłam ale w domu : ) wtedy inne figury były na topie i siłownie nie były tak popularne wśród kobiet.

20 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał:

I dlatego tkwisz przy żonie... coś mi się wydaje., że to działa w obie strony xD

16 minut temu, Mаlowanа napisał:

I dlatego tkwisz przy żonie... coś mi się wydaje., że to działa w obie strony xD

tak dzbanie rozwaliłeś system, facety chodzą na siłke by sie wypinać dla bab.  jest wlaśnie tak, dlatego musisz tam pojsc w rajstopkach i pokazac styl na Belmona😅

Przed chwilą, Wladimir napisał:

Ty akurat siłownie widziałeś tak samo jak BMW xD Odnieś się do meritum, tartaczny koniotrzepie xD

a wiec dobrze, pisze ostatni taz, wiec sie skup. meritum takie że ty latasz za lachonami ktorych nikt w realu by kijem nie stukno.. a Lex zgarnia najlepszy towar... ot co.

12 minut temu, Wladimir napisał:

tartaczny koniotrzepie xD

Taki hebluje deski czy struga pinokio?

38 minut temu, wuj boży napisał:

Taki hebluje deski czy struga pinokio?

Dojrzałem do przyjaźni bez klepania newralgicznych miejsc jak doopa, a Ty? Bo mam tydzień czasu, tylko trzeba zrobić zapas alkoholu, bo piwosza w twoich okolicach wyprosili z Orlenu w nocy xD

50 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

a wiec dobrze, pisze ostatni taz, wiec sie skup. meritum takie że ty latasz za lachonami ktorych nikt w realu by kijem nie stukno.. a Lex zgarnia najlepszy towar... ot co.

Najlepszą Grażynę w mieście.

38 minut temu, Wladimir napisał:

Dojrzałem do przyjaźni bez klepania newralgicznych miejsc jak doopa, a Ty? Bo mam tydzień czasu, tylko trzeba zrobić zapas alkoholu, bo piwosza w twoich okolicach wyprosili z Orlenu w nocy xD

nie pije bo potem sie zle dzieje i echo sie niesie po tym z 3 lata co najmniej albo i do zgonu

Piwosz to nie pamieta o naszym istnieniu i tym zapyzialym forum, tylko tu wchodzi jak sie napije z raz na ruski rok

9 minut temu, wuj boży napisał:

nie pije bo potem sie zle dzieje i echo sie niesie po tym z 3 lata co najmniej albo i do zgonu

w jakim sensie źle? w sensie widmok i jego wazony, czy fagata ...? 😛

ja sam nie pije, więc weźmiesz najwyżej łyka winiacza z butelki, a resztę sam skończę 😄

dajcie mi spokoj ze swoimi fazami i wizjami bo ja nie biore w tym udzialu

wycinam sie z obrazka a wy sobie szalejcie nawet mie nie poczeba z wami oki

chcesz to przyjedz nie chcesz to nie przyjezdzaj mie to dawno wszystko jedno jesli o wasze osoby chodzi

45 minut temu, jukon tworki welcome napisał:

Weź już skończ pajacować dziadzia 🤣🤣🤣

ucze sie z tego forum, niektorzy tutaj sie przechwalają ze les.. a nigdy drugiej baby golej nie widzialy... takze ten. zacznij kociara pierwsza potem reszta przestanie payacowatz.😊

Jukon Tworki to nie baba, lecz schizofremie dziadzia 

Edytowano przez wuj boży

Czy Janusze w sadach teraz latają do tego co owocuje wyłącznie na srafeterii czy jeszcze gdzieś poza srorum dziadzie chadzają na żer huh

Tacy ...i idioci aż boli, jednak dobrze być pochłoniętym sobą i nie widziec krindzu swojego 

24 minuty temu, wuj boży napisał:

Piwosz to nie pamieta o naszym istnieniu i tym zapyzialym forum, tylko tu wchodzi jak sie napije z raz na ruski rok

No już ostatnio jak był to dał popis więc może to lepiej że tu nie zagląda.

• Haha 1

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

No już ostatnio jak był to dał popis więc może to lepiej że tu nie zagląda.

Jesteś dla niego archetypem czegośtam a nie człowiekiem, życie 

2 minuty temu, wuj boży napisał:

Jesteś dla niego archetypem czegośtam a nie człowiekiem, życie 

W sumie to chúj w to, przynajmniej było śmiesznie a teraz jest stypa. ;pp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się