Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Facet który ma powyzej 20 lat i nie ma prawa jazdy powinniem być kastrowany

Polecane posty

zreszta taki facet to zapewne prawiczek z ryjem 2/10 i i tak nie ma szans przekazac genow, ale profilatycznie powinno sie to robic :D

Gość gość
Widać, że nie mieszkasz w dużym mieście. Gdybyś mieszkał, to byś wiedział, jak bardzo nie opłaca się mieć samochodu, dopóki nie masz dzieciaków. Płać za samochód, za przeglądy, za benzynę, za parkomaty, trać czas w korkach... Komunikacją szybciej i bez porównania taniej.

ale zawsze lepiej mieć niż nie mieć, bo se kurde moge jechac gdzie chce i kiedy chce, i wiecie jakie to uczucie zapiertalac 160 po zwyklej drodze gdzie jest 90 :D

Gość prawictwo pospolite 152
samochodami to sie patole , szejkowie , cygany podniecają biały człowiek jest niewzruszony

Gość gość
Nie wiem, jakie to uczucie zap... po drodze, ale wiem, jakie to uczucie, gdy ginie Ci kolejna znajoma osoba, bo jakiś ćwierćinteligent z przeciwka nie wyrobił się na zakręcie. Tak więc, dzieciaczku, ostrożnie.

Gość gość
eee... nie wiem, czy zauważyłeś, ale to babskie forum :P

Gość gość
Wykastrowany to twoj tatus powinien byc, zeby wiecej takich debili jak ty nie produkowal a na takich jak ty to eutanazja.

Gość gość
Autorze postu! Gadasz kompletne głupoty!! Dla mnie jesteś najzwyczajniej Idiotą!! Najzwyczajniej nie myślisz logicznie!! W naszym kraju i tak jest zbyt duży ******* drogach. A co by dopiero było gdyby było jak tobie się to widzi??!! Normalnie masakra na drogach!

Gość gość
Dajcie autorowi spokoj przyszedl leczyc swoje kompleksy czepiajac sie prawiczkow bez prawa jazdy. Jak kazdy zreszta. Kazdy tutaj sfrustrowany obraza prawiczkow i kazdy chetnie sie przylacza by nas obsmarowywac i obrazac.

Gość gość
Znam takiego pirata co sie mial za niewiadomo kogo filmy na youtube jak to on nie z********a i w koncu zabil dzieciaka na pasach przy dużym przekroczeniu dozwolonej prędkości

Gość gość Waldek
ja bym wszystkich idiotów bez wyobraźni i kierowców od siedmiu boleści pozamykał w obozach koncentracyjnych. To są mordercy i degeneraci, na pewno kogoś uszkodzą. Taki gnój na wózku inwalidzkim powinien jeździć, a nie starym rzęchem, ile fabryka dała

Gość gość
On tez myślał ze umie imbecylu.

Gość gość
Przecież on chce kogoś zabić. Mam prawo jazdy od maturalnej klasy normalnie, ale jeżdżę jak trzeba i jestem z tego dumna. Zapieprzam na autostradach, tam gdzie wolno, a nie po dziurawych drogach lokalnych. Nie chcę sobie samochodu niszczyć i czegoś urwać, ani nikogo wysłać do kostnicy, albo jeszcze gorzej, zrobić kaleką na zawsze. Mam mózg, więc korzystam z niego w potrzebie, a nie jak większość debili wieśniackich. Strach się bać normalnie

wiem ze w rl juz ze mna gorzej, ale lubie tu podniesc sobie samo ocene i sie uzdrowic :D

Gość gość
nie znam nikogo bez prawka. U nas wszyscy robili w maturalnej klasie. Jak wtedy olejesz i nie zrobisz w wieku 18 to potem coraz trudniej, życie nie sprzyja czasami. Lepiej od razu jak tylko możesz i masz chociaż jeden problem mniej. Poza tym ciągle coś zmieniają z egzaminami, bez sensu to odkładać na później

Gość Barnabus
Rychu, no to nie USA. Mówiłem żebyś się zachowywał. Twierdzisz że tu same panie (w tym prawiczki) a manier Ci brak (widzisz ja mam, dlatego napisałem "Ci" z dużej litery, Ty też powinieneś, inni nie muszą bo im nie odpala). Jak będziesz tak zaiwaniać to jest szansa że więcej lub wcale nie przekażesz dalej genów (zależnie czy masz dzieci). A słyszałeś o 40letnim prawiczku. On się oszczędzał ^^ i nie pisz że "w końcu mądra osoba w temacie" podając godzinę swojej wypowiedzi...

Gość gość
Niektórzy tak jak autor wolą mieć samochód niż rozum :D

Gość Barnabus
...nie bądż megaloman jak mi sam mówiłeś, bo obiecywałeś że się poprawisz. Pamiętaj śledzę Twoje wpisy bo chciałeś bym nad Tobą czuwał. Nawet powiedziałeś że mam Ci zagrozić, że stracisz przyjacieka (mnie), ale zanim tak zrobię powiedziałeś że mam Ci zrobić obciach. Więc Ci robię. Kocham Cię. Nie, nieplatonicznie..... jak brata, a jak myślałeś matole. Ale bracia się czasem rozstają. I jak będzie trzeba to to przeżyjemy. Doświadczenie buduje. Tymczasem masz pherwszą krechę.