Onaaaa 1301 Napisano 4 godziny temu 10 godzin temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty to masz straszne przeżycia Jeżyk. Dobrze, że znasz język Ogóra a widmok rozbawia cię do łez. Życie ci dało trochę od siebie Trzeba zrozumieć rozmówcę dla mnie nic trudnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1301 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Grabaż amator wiejski napisał: Tu to same świry, normalni odeszli już dawno. Czyli jak ty tutaj jeseś to też swir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 70 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Monty napisał: Tyle, że on jeździ skuterkiem takim co to można bez prawka. Nawet pięćdziesiątka poleci z osiem dych jeżeli odblokowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 70 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Trzeba zrozumieć rozmówcę dla mnie nic trudnego. Rozczarujesz się , bo temu najostrzejszemu ołówkowi w piórniku może zająć dekadę zanim zatrybi oczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1301 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Rozczarujesz się , bo temu najostrzejszemu ołówkowi w piórniku może zająć dekadę zanim zatrybi oczywistości. Mogę być tłumaczem jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 3 godziny temu Onaa pokaż stopki bo chce nasrać na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 70 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: Mogę być tłumaczem jakby co A proszę bardzo, bo mnie szkoda zdrowia i stawiam na komfort psychiczny. Edytowano 3 godziny temu przez Gеt Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 3 godziny temu Hahaaaa umrzyj w końcu haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 26 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Hahaaaa umrzyj w końcu haa Ona zajdzie przedwcześnie tylko w przypadku kiedy jakiś miły facet co jest spokojny gdy go się nie prowokuje ją zatłucze na śmierć "oddając ciosy". Ty jako bezdomny schizofrenik, pijak, narkoman i gej masz zdecydowanie większe szanse szybko pożegnać ten świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 2 godziny temu Ja mam karnet na baseny i sauny i codziennie tam chodzę, a ty nie, bo jesteś biedakiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Czyli jak ty tutaj jeseś to też swir Do ciebie sporo mi brakuje ale staram się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 2 godziny temu Mi się na tamten świat nie spieszy, jeszcze niejeden koncert zagram w życiu, a ludzie będą mi gratulować super gry, a wy co hejterzy xD Praca do usranej śmierci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Mieliście kiedyś tak, że zagraliście koncert, a potem ludzie biją brawa i dra ryja xD A gościu, który gra na saksofonie do mikrofonu brawa dla Phil on drums (dla mnie) that was marvellous xD cały lokal 100 ludzi słyszy moje imię xD Wątpię xD. Szef i ludzie wami pomiatają, dlatego tacy wstrętni jesteście i hejtujecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 42 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Moderator na kolana rób aa napisał: Mieliście kiedyś tak, że zagraliście koncert, a potem ludzie biją brawa i dra ryja xD A gościu, który gra na saksofonie do mikrofonu brawa dla Phil on drums (dla mnie) that was marvellous xD cały lokal 100 ludzi słyszy moje imię xD Wątpię xD. Szef i ludzie wami pomiatają, dlatego tacy wstrętni jesteście i hejtujecie xD Spójrz w lustro… widzisz? Śmieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 70 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał: Mieliście kiedyś tak, że zagraliście koncert, a potem ludzie biją brawa i dra ryja xD A gościu, który gra na saksofonie do mikrofonu brawa dla Phil on drums (dla mnie) that was marvellous xD cały lokal 100 ludzi słyszy moje imię xD Wątpię xD. Szef i ludzie wami pomiatają, dlatego tacy wstrętni jesteście i hejtujecie xD Brawa nic nie kosztują i kasę niech dają , bo za usługę się płaci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Wam kasy za pisanie tutaj też nikt nie daje a gnijecie tu dzień i noc xD Ja sobie chociaż pogram na perkusji na żywo, fajnie jak gram a potem ludzie dra ryja i brawa bija, a do mikrofonu wokalistka moje imię i brawa dla mnie i mi ludzie dziękują za grę xD Wam tutaj nikt nie dziękuję za was czas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Za jaką usługę? Chodzę sobie na jam session i sobie mogę pograć z innymi muzykami i jest impreza xD Stoję jak jakiś random cały wieczór, w lokalu w chooy ludzi, każdy ma mnie w doopie xD Ale pubowi muzycy mnie znają, i wiedza, że dobrze gram xD A potem gram to mi cały lokal brawa bije a ludzie mnie zaczepiają i jak dobrze zagrales XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 42 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Brawa nic nie kosztują i kasę niech dają , bo za usługę się płaci . Czy dla ciebie Filip matuszczak jest równie obleśny jak dla mnie? Mam konwulsje wymiotne jak widzę, że ten śmieć coś pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Fajnie jak tam wpadam, a młode laski 20 lata do mnie podbijają uśmiechnięte i wow that was good thank you I mnie zagadują xD A nie jakaś brzydka pijaczka i palaczka gina 30 lata fuj i się podnieca kolegami pedałami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Tam palker, który przyjeżdża i zestaw przywozi musi za piwo płacić, bo widziałem. Jemu za darmo nie dają Mnie akurat basista stawia picie, zazwyczaj biorę kawkę albo wodę z lodem i limonka, bo jak mam grac, to wolę nie pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Ja ... dzisiaj wieczorem muszę iść do mamy, bo jutro idziemy do miasta na szopping kupić dla mnie nowe buty i kurtkę, a jeszcze muszę sesje na saunie zaliczyć i aerobik w basenie, ale mi się nie chce, ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 70 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Lady Rowlands napisał: Czy dla ciebie Filip matuszczak jest równie obleśny jak dla mnie? Mam konwulsje wymiotne jak widzę, że ten śmieć coś pisze. Tak pomimo, że raz obraża a później niby normalnie i nie stanowi żadnej wartości w mojej ocenie. Z tym że ogólnie bardziej traktuje jak powietrze. Wiesz lepiej dla zdrowia nie tworzyć żadnej symbiozy z takimi , bo kłopotliwe jest delikatnie mówiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu A ja mam was w doopie, wy dla mnie jesteście zerami xD Jedna pijaczka, która co weekend chleje do ekranu i pieerdoli tu brednie a drugi który codziennie po robocie świruje do dzieciatej magi i tak co wieczór xD Haha beka z was, za kogo wy się uważacie, że jesteście nie wiadomo co xD A real jednak inaczej weryfikuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Ja chociaż umiem na instrumencie dobrze grać i ksiazki czytam po angielsku, a wy co tumany widmok i gina xD Praca a po pracy struganie cwaniaków na srafeteria xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 42 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Tak pomimo, że raz obraża a później niby normalnie i nie stanowi żadnej wartości w mojej ocenie. Z tym że ogólnie bardziej traktuje jak powietrze. Wiesz lepiej dla zdrowia nie tworzyć żadnej symbiozy z takimi , bo kłopotliwe jest delikatnie mówiąc. Łysy paszczur… no ohydny i obleśny to fakt, nikt jego wysrywów nie czyta i tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1301 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Lady Rowlands napisał: Czy dla ciebie Filip matuszczak jest równie obleśny jak dla mnie? Mam konwulsje wymiotne jak widzę, że ten śmieć coś pisze. On ma słodkiego misia z którym śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Łysy byłem parę lat temu, bo co drugi dzień goliłem sobie głowę maszynka 5 ostrzowa w leśnej lodowatej rzece Weź leki gina i do wariatkowa, przydałoby ci się xD. Lekarze zrobiliby z tobą porządek. Wytrzeźwiałabys ;P Zabierz swojego kolegę widmoka ze sobą xD Salowa już widzę odleciała, chyba ja w kaftanie zawinęli do ośrodka ,, Edytowano 1 godzinę temu przez Moderator na kolana rób aa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu A ty kim jesteś gina xD Stara pomarszczona 30 latka, pijaczka i palaczka. Jesteś typowa patuska i wstydzilbym się z takim degeneratem jak ty przebywać w jednym pomieszczeniu xD Wystarczy smród fajek z twojej mordy albo alkohol ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 70 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Lady Rowlands napisał: Łysy paszczur… no ohydny i obleśny to fakt, nikt jego wysrywów nie czyta i tak. Jak przesadza z tym ślinotokiem jakichś epizodów, to można dodać do ignora i jest spokój. I nie litował bym się takich zwłaszcza że nie chce się leczyć i wiem że litość wobec takich przełoży się na to , że zawsze ugryzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator na kolana rób aa 0 Napisano 1 godzinę temu Leczyć haha Litował się xD O jej, bo mi litość jakichś widmokow potrzeba albo pijaczki giny xD Jesteście dla mnie upadek i dno człowieka, i w doopie mam co o mnie myślicie xD Mam nadzieję, że nie skończę na stare lata jak widmok xD. Samotny przed ekranem telefonu czy komputera, szukający panny w internecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach