Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Facet który ma powyzej 20 lat i nie ma prawa jazdy powinniem być kastrowany

Polecane posty

Gość Barnabus
I nie chcij żebym dał drugą. Bo jak mówiłem że nie mam prawka to chciałeś wiedzieć czemu. Powiedziałem Ci że w domu bida i patologia, a mimo to próbowałem stuiować więc nie było mnie stać na prawko, a na studia poszedłem na mus. Nie pytałeś o prawictwo (wiesz nawet jakie mam poglądy na te sprawy), nie śmiałeś się, zapłakałeś. Wzruszyłeś mnie wtedy. A teraz co zakładasz takie głupie tematy. Bo zamiast drugiej krechy wyślę do Ciebie Wanię.

Gość Barnabus
Wania wie gdzie mieszkasz. On wie gdzie wszyscy mieszkają (nasza wioseczka nieduża). A wiesz co Wania robi? Nie wiesz. I nie chcesz wiedzieć, ale Ci powiem. On ma bata, czy może to drąg. Mówił że dokładnie nie może powiedzieć bo ma być zaskok z oczekiwanie co to tam Wania ma i co może tym zrobi (gra wyobraźni). Słyszałem też że ma dwa k/u/t/a/siki. Trzeb uważać na cenzurę, jak to na niedobre rzeczy, Wania też jest niedobry, nie chcij się dowiedzieć. Ale o czym to miałem. Acha, pamiętam...

Gość Barnabus
I wiesz co on z tym robi? Nie, nie z tymi k/u/t/a/s/i/k/a/m/i tylko z tym bato-drągiem. Ty świntuchu. Uważaj bo zamiast Wani powiem Twojej mamie i Ci pasem pojedzie. Jeszcze może bo jesteś młody i gupi. Ale wracając do Wani. Wiesz co on z tym robi? Sprawdza chopaki piszczą jbk dziewczynki. Nie pytaj jak bo nie wiem i nie chce wiedzieć. Ale ja się bać nie muszę. Ty się lepiej bój i zachowuj bo jakby co to Cię nie wysłucham. Mówiłem że nie chcę wiedzieć. I Ty też nie powinieneś chcieć bym wiedział...

Barnabus kim ty k***a pajacu jestes? z nikim nie pisałem zeby mnie kontrolował i że się poprawie

Gość Barnabus
Bo jak się Wania dowie że ktokolwiek wie to zmieni metody i narzędzia na gorsze. A tego nie chcesz. I każdy miałby pretensje że mi powiedziałeś jak było. Bo musieliby się wszyscy bać bardziej. Tylko ja się bać nie muszę. Bo swój chłop jestem. Nie jak Ty jak widać. A skąd znam Wanię? Kaloryferowy polecił bo pytałem Smugglera co tu wymyślić na takich jak Ty. Więc podpytał Kaloryferowego a ten polecił Wanię...

Gość Barnabus
Taki łańcuszek szczęścia bo od tamtej pory sielanka w naszej małej wioseczce. Sam wiesz. Ale Ty tu nowy więc nie wiesz wszystkiego i trzeba Cię trochę poduczyć. Bo choć nie wszystkiego to manier na mus (choćby kakaowy)...

Gość Barnabus
A sielanka musi być bo jak nie ma to Star**** z Lochów to czuje w kościach, a ona tego nie lubi. Niepokoi ją to. Nie można jej niepokoić ;-) i to wcale nie jest śmieszne nie wiesz wszystkiego. Czasem lepiej nie wiedzieć. Szczególnie wszystkiego. A jak się zachowasz od tej pory (ode złego), to na śniadanie rano babuleńka zrobi nam kakałko (takie z mlekiem no nie). Ale ja Ci przyniosę bo jak już mówiłem i zapewne pamiętasz to nie można jej niepokoić. I nie, tego też nie chcesz wiedzieć, a ja i tak wiem mało.

Gość Barnabus
Dobranoc (pchły na noc) Ryszardzie. I bądź już od tej pory grzeczny. Ja Cię proszę. Dobrze. Bo Wania lubi ale Ty byś nie polubiał. Tak się nieco biło o uszy z dawnych lat. A teraz tu mamy światła więc trochę mniej straszno a nawet troszkę raźno w tej naszej małej wioseczce,no nie Rysiu.

Gość Barnabus
I nie cuduj że my tu jaką autostradę mamy.Babci by nie pasowało. Niepokoiłoby ją. Ona nowości nie lubi.Na okulary ciężko było namówić a badania i tak trza było korespondencyjnie i na oko. Tak bo babcia zgodziła się tylko na jedno.Lubi dawne czasy a tak kiedyś było modnie. Wiesz dama Ratusza czy jak to się tam nazywało.A skąd przydomek odnośnie Lochów? Nie wiem ale słyszałem że zasłużony.A skoro nawet Wania nie chce wiedzieć to lepiej nie wiedzieć. Ja nie chcę.Więc się dopytuj. NO to do jutra bom się zagadał

Gość Barnabus
P.S. Że co? Że niby abstrakcja i nikt nie zrozumie? A te Twoje polowanie na prayiczków to co niby? A teraz już na poważnie. Dobranoc i popraw się.

Gość gość
co ci się stało biedny człowieku? Czemu piszesz takie dziwne rzeczy Barnabo, czy jakcitam ☺ A posiadanie prawa jazdy nie jest żadnym prestiżem, to konieczność życiowa. Nikogo nie wyróżnia, ja mam pod koniec szkoły średniej zrobione, jak większość. Jedni w klasie oszczędzali na to już dwa lata wcześniej, zarabiali sobie, nie kupowali tanich trunków i fajek. Chcieli coś to mają. Nie każdy był z bezproblemowej i zamożnej rodziny ☺

Gość Barnabus
@akimke Co począć? Może rzucić palenie. Ale to od jutra jakby co. A teraz w kimke. Good night.

Gość Barnabus
P.S.2: Widzicie, tak zasłużony przydomek że cenzura zareagowała zachowawczo na Star/u/ch/ę z Lochów.

Gość Barnabus
A co mi się niby miało stać? Dawne czasy wspominane z Rychem, który gada o pajacach bo sam lubi się bawić. Nawet ma kostium. Niedawo ganiał po wiosce ale nikt nie mówił że pajacuje bo było widać. Nikt tak się nie ubrał jak on ale że potrafi być swój chłop to go nie opuścimy, chyba że przegnie pałę, to Wania wciągnie swoją. Znaczy ten bat. Ale spoko na razie widzę że trzeba go wołać. Widać nawet że Rychu w ostatnim poście się zastanawia o co chodzi...

Gość Barnabus
Oby nie za długo bo może być za późno. Bo Wania nie lubi za długo czekać w pogotowiu. Dość że tam pracuje a w pogotowiu to ciężka bo nielekka praca.

Gość Barnabus
Oby nie za długo bo może być za późno. Bo Wania nie lubi za długo czekać w pogotowiu. Dość że tam pracuje a w pogotowiu to ciężka bo nielekka praca.

Gość Barnabus
Wiecie myśmy wiedzieli że z Rychem całkiem lekko to nie będzie praktycznie jak się tu do naszej małej wioseczki sprowadził. Nie wiem może przeszedł coś jak był mniejszy. Niewiele mówi o przeszłości. Przy czym niewiele chyba urusł bo mały a ciągle mówi że ma metr 90. W każdym bądż razie już na początku sprawiał niejakie kłopoty. Raz wkręcał pewnemu hamerykanowi że my tu po wodę z wiadrami chodzim (a to tak było kiedyś) i że my tu kwadratowy księżyc mamy. Ale że wielmoż w USA rezydował tośmy Rychowi odpuścili

Gość Barnabus
No ale że Kafeteria (ha jak ładnie to brzmi) to polskie (znaczy dla nas lokalne) forum dyskursu publicznego to myśmy zdecydowalim go trochę popilnować. Tym bardziej że nie wiedzielim że mu tak prawictwo leży na sercu. I jeszcze gotów popełnić jakie głupstwo a my czujem się za niego odpowiedzialni. Zżylim my się z chopakiem i póki co nie zamierzamy go zostawić samego sobie. Czasem trzeba wyrzuci frustrację z siebie ale my tu mamy pełno drzew co by można okładać i się wyżyć.

Gość Barnabus
Nawet mamy tu kółko taebo czy jak to się nazywa, nie chodzę, nie trza mi, więc nie pamiętam, ale nawet kickboxing, ale Rychu mówi że woli komputer. Tera wiemy czemu bośmy nieco go posprawdzali z czym się kryć nie musimy bo i tak nie bdzie wiedział jak. Poza tym my szczerzy wobec swoich przyjaciół i nie mamy przed sobą tajemnic jedynie chwilowe. Rychu my Cię nie zostawimy. Będzie dobrze. Przetrwasz to. Pamiętaj każdy ma trudne okresy w życiu (znacz to się może powtarzać).

Gość Barnabus
Ale nie trzeba od razu wylewać frustracji na forum. Jestem pewien że nie tylko o prawictwo tu chodzi. Wiec że my Cię zawsze wysłuchamy. A Wania da na razie na wstrzymanie dość mu czekać w pogotowiu. Będzie okej. Pamiętaj tylko że bardzo ważne jest by nie żyć w zaprzeczeniu. Problemom trzeba stawić czoło. To tyle chwilowo.

Ja nie rozumiem czemu wy tracicie czas by odpowiadać na troling tego prawiczka rycha:D:D:D Kaleka siedzi na utrzymaniu starych, całe dnie spędza przed kompem przy tym bredząc jak ten debil cynic a wy se to łykacie hehe:D🖐️

Gość Barnabus
I jeszcze jedno. Pamiętaj my tego tematu nie zostawimy. Czasem trzeba się otworzyć i przed obcymi.To pomaga, oczyszcza.Będziem trzymać wartę. A milczenie i zamykanie się w sobie nic nie da. Otwórz się przed nami przyjaciółmi i forumowiczami. Możesz nawet zapłakać. Nikt nie będzie przez internet widział. Tylko my tu razem z Tobą będąc. I otrzemy każdą łzę. Chłopaki nie płaczą ale mężczyźni mogą. Czas się nim stać.Wyrzuć to z siebie i nie udawaj macho Libre twardziela. Toć tylko poza. I nie Ameryka Południowa

Gość Barnabus
@Piwosz93 Ale ale zaraz kalectw, my nic o żadnej rencie nie wiemy. Czy to tylko przytyk. Bo jak rentę ma to rodzice nie muszą utrzymywać.

Gość Barnabus
Stand Up Rychu. Step Up Rychu. Rychu. Rychu. A powiedz. Masz tą rentę czy nie? Bo kaleki na forum nie będziem dobijać. Mimo żeś sam zaczął temat czymś żeś nas podjudził. Ty wiesz że my tacy nie jesteśmy. Bracie :| odezwij się.

Gość Barnabus
Suchaj Ryszardzie odezwij się bo Wania trochę się zeźlił i chce podlinkować ten temat gdzie się da z początku ograniczając się do Kafeterii. Chyba że obiecasz że nie będziesz prowokować. Rysiu dash słowo? No chyba że jesteś kaleką o czym nie wiedzieliśmy to Ci wszystko odpuścimy. I się rozstaniemy by już swoimi osobami nie sprawiać przykrości. Czemu taji temat o prawictwie? Nie dość konfliktów politycznie niepoprawnych? Rysiek.

Gość gość
Dobre. Up.

Gość Barnabus
Stand Up. Step Up. Ryyyyysiek...

Gość Barnabus
Stand Up. Step Up Man.

Gość Barnabus
Step Up. Bądż jak kierowca Formuły 1. Miej odwagę.

Gość Barnabus
Step Up. Napraw się jak Formula 1. Poprawa nie jest opcją. Trzeba się całkiem zmienić a nie jak szwankujący bolid.