Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i mam poglądy prawicowe, nacjonalistyczne, antylewicowe

Polecane posty

Gość gość

Widzę, ze jestem chyba jak igła w stogu siana... ostatnio pokłócilam się z koleżanką o ukraińców w Polsce... ona nawet nie wiedziala że prezydent jest potomkiem ukrainca, nie wie co to był wołyń, stwierdziła że czytam za dużo stron o ''teoriach spiskowych'' i gadam głupoty, bo ona zna ukrainca i ukrainke, studentów i bardzo ich lubi, jakie to oni imprezy nie robią :O Nie jestem tolerancyjna w sprawach religii, w ogole to słowo ''tolerancja'' to taki zatykacz ust, media wmówiły ludziom że tolerancja = cool, wszystko trzeba akceptować... Nie jestem katoliczką, ale dlaczego u nas można budować meczety a w Arabii nie ? jedynie Dubaj się ugiął presji i zbudowali kościół katolicki, oczywiście dyskretny, żadnego krzyża, dzwonu :O Nie podoba mi się obecny socjalistyczny rząd wspierający patologie i biedote zamiast normalnych ludzi, drobni przedsiębiorcy są gnębieni ZUSem, portugalska Biedronka rozrasta się w najlepsze, co z tego ze 95% produktów polskich skoro Jeronimo Martins dyktuje warunki i ceny dostawcom oraz producentom ? Nie podoba się to nie bedzie waszych produktów u nas, jakość i rzekomo niskie ceny w Biedrze to fikcja. Kościół katolicki też wspiera patologie, w sumie dla nich to lepiej, ciemnotą łatwiej kierować, a na boku pralnia pieniędzy (kuria warszawska na przyklad zalozyla spolkę z prywatnym koncernem budowlanym BBI i będą budować 170 metrowy biurowiec z mieszkaniami i hotelem, zyski pół na pół :O) W*****a mnie to wszystko :( W Europie chyba tylko Putin ma jaja i prezydent Czech, który dba o interesy Czechów, nie bał się powiedzieć Merkel żeby sobie zabrała imigrantów do siebie skoro ich zapraszala, w Czechach żadnych obcych nie bedzie, a my z podatków dopłacamy dla ukraińców zeby sie osiedlali :O To chyba nie jest temat na Kafeterie, bo was interesuje tylko seks, kosmetyki i ciąże :O

Gość gość
Ty chyba nigdy nie byłas w Pradze i nie wyobrażasz sobie ile tam muzułmanów chodzi po mieście .

Gość gość
popieram Cie! tez jestem kobieta i mam takie poglady. nie jestes osamotniona

Gość przerost tresci nad forma
Widzę, ze jestem chyba jak igła w stogu siana.>>>>miałem napisać że wśród kobiet jest mniej debili, ale przeczytałem dalszą częśc i stweirdziłem że myślisz logicznie tylko ktoś ci wlewa jakieś wyrywkowe fakty stąd masz wypaczone podejście. kiedyś usłyszałem od łysola z naszywką ss że w oświecimiu nie mordowali polaków tylko żydzi tak mącą ludziom w głowach i w to wierzą :D ty prezentujesz analogiczny przypadek, bo w drugiej czesci z tym kosciolem i patologia myslisz logicznie ale co sie dziwisz ukraincom ? czym oni się różńią od polaków w innych panstwach w szczegolnosic w stanach zjednoczonych ? niczym, poza tym oni pracuja a polacy w gb zyja czesto na garnuszku innych wyludzajac zasilki. za studentów zarówno polskich jak i ukrainskich placa rozne fundacje, znacznie wiecej polakow studiuje poza polska niz innych w polsce wiec o co sie tak ciskasz ? pilsudzki tez mordowal oponentow, a dmowski inspirowal doboszynskiego aby spalil zydow w myslenicach . ukrincy wypieraja wolyn a polacy to nie ? ponad polowa polakow uwaza ze zydzi w jedwabnem spalili sie sami :D tak samo uwazaja ukraincy ze na wolyniu to nie oni mordowali p[olakow.nie ma w tym nic nadzwyczajnego. po prostu w kazdym panstwie czesc osob jest uboga intelektualnie che sie czuc lepiej od innych i nie rpzyjnmuje pewnych faktow, politycy zbijaja na tym kapital tak samo jak i na tej patologi bo to najlepszy elektorat bo najglupszy.

Ty chyba nigdy nie byłas w Pradze i nie wyobrażasz sobie ile tam muzułmanów chodzi po mieście . >>>byłem wiele razy nie widziałem ani jednego, podobne miasto jak np. kraków tylko łądniejsze tacy sami turysci jak i w polsce tylko wiecej nic dziwnego jak sie trafi jakis arab. w polsce tez sie trafil i byla afera na caly swiat bo go ochrona nie chciala wpuscic do szejkersa i pobila :D w pradze jest duzo cyganow i azjatów,zwlaszcza na zizkovie przesadzasz z tymi arabami albo nie wiesz jak arab wygląda.

Gość gość
Ukraińcy swoją drogą bo ze wschodu i bez kasy i bez egzotyki więc macie ich gdzieś za to jakieś 95 % polek ma mokro na samą myśl o konwersacji z tępym byle jakim angolem ale inne narodowości też mają swoje patologie np "liberalne" niemieckie studentki krytykujce normalne koleżanki bo mają "nudnych" (nie egzotycznych) partnerów.Babom się w doopach przewraca ale i ten dobrobyt zachodni się skończy szybciej niż później przez lewicową-liberalną politykę, upadajcą demografie,przenoszenie produkcji do Azji oraz coraz więcej nieintegrowalnych imigrantów .

Gość ukrainiec84
AUTORKO dlaczego ja mam odpowiadać za grzechy moich przodków skoro ja i urodzeni teraz moi bracia jesteśmy "nowymi" ludźmi na tej planecie i nie identyfikujemy się z haniebnymi czynami poprzedniego pokolenia.... to tak jakby twoja matka autorko na przyklad mordowała w katyniu czy tam jedwabnym, oswiecimiu, aushwitz, berlince itp. a ty jako córka miała coś z tym mieć wspólnego...

Gość gość
Z pewnymi rzeczami się zgadzam, z innymi nie. Bóg, Honor, Ojczyzna- to moje motto. Polska silna gospodarczo, suwerenna, dumna, taka mi się marzy moja Ojczyzna. Kuria warszawska to nie CAŁY kościół katolicki w Polsce, postrzegany jako wspólnota wiernych. Nie znam tematu biurowca, nie zajmuję zdania. Warszawa jest zresztą zdegenerowana, począwszy od władz. Putin ma jaja, bo kradnie innemu państwu terytoria, zaczynając od wojny hybrydowej po najazd czołgami?? Nie respektując granic? Umów międzynarodowych? I to ma być przywodca do naśladowania? Wolne żarty. Co do tolerancji, pełna zgoda. Tolerować znaczy znosić coś, lub kogoś, co nie oznacza akceptacji tego czegoś lub kogoś. Pelna zgoda co do meczetów, ktore stawiane są za zgodą wladz Warszawy , przez ortodoksyjnych muzułmanów, dla których każdy Polak jest niewierny , godzien scięcia maczetą... Rząd wspiera wszystkie rodziny z dziećmi. Źle postrzegasz naszych rodaków, widząc jakiś ogrom patologii. To nie prawda, i podejscie nie patriotyczne, a świadczy o Twojej pogardzie dla biedniejszych, skromniej sytuoowanych. Gdybyś była chrzescijanką , widzialabys w każdym człowieku swego bliźniego. Wzrósł popyt wewnętrzny, i to jest jeden z wielu pozytywów programu 500+. Prezydent Czech i premier Węgier, dwie wyraziste osobowości, broniące cywilizacji chrześcijańskiej. Co do Ukraińców. W/g przepisów międzynarodowych, Polska ma obowiązek przyjmowania uchodźców z sąsiedniego kraju, w którym toczy się wojna. Twój idol Putin rozpętał wojnę na Ukrainie, i oto Polska musi przyjmować Ukraińców, prawdziwych uchodzców. Część przyjechała z terenów objętych wojną, wiekszosc za pracą i chlebem. Pracują, studiują, i panstwo do nich nie doplaca. Rząd PO wygonil miliony mlodych Polaków na emigrację, stąd teraz Ukraińcy zapełniają luki na rynku pracy. Mam nadzieję, że gospodarka w Polsce ruszy, a nasi rodacy wrócą do domu, i będą pomnażać dobrobyt naszego kraju. Acha, jak to dobrze, że mamy rząd prawicowy, bo w Posce imigrantów z Afryki też nie bèdzie. Poprzedni rząd przyjąlby "kazdą ilosc", jak powiedział ich rzecznik, Cz.Tomczyk. Nie chce mi się myslec, jakby wtedy bylo w Polsce "bombowo". Polecam Ci Kalms, ziołowy, na wyciszenie nerwów. Pozdrawiam. Ps.,pomaluję sobie teraz paznokcie...bezbarwnym lakierem:) rozdwajają mi się po chorobie.

Gość gość
Jesli chodzi o Wołyń, to...kawa na ławę. Prawda oczyszcza. Jeśli chodzi o Jedwabne, to czemu Zydzi nie pozwalają ekshumowac szczątków i nie pozwalają na badania DNA??? Moze inaczej to wszystko wygladało, niz się publicznie podaje? Autorko, skoro tak cenisz Putina, to może i...Stalina? Z jakiego serwera piszesz?

Gość gość
I widzę , że masz wielkie litery. Nazwy własne pisze się z wielkiej litery...

Moze inaczej to wszystko wygladało, niz się publicznie podaje?>>>no piszę przecież że oszołomy uważają że sie sami zamknęli i spalili a dziwią się że ukraińcy wołyń negują :D reprezentujesz właśnie taką ciemnotę, mam nadzieję że autorka odrobinę mądrzejsza.

a co do jedwabnego to ekshumacja była i potwierdziła tylko wstrzymał ją kaczyński zanim zbadali wszystkich. żydzi mogą chcieć lub nie chcieć nie maja w tej sprawie nic do poweidzenia. z drugiej strony po co wznawiac cos po tylu latach zwłąszcza że ludzie żyją i wiedzą co sie stało.

Gość gość
to czemu Zydzi nie pozwalają ekshumowac szczątków i nie pozwalają na badania DNA??? a ty się spodziewasz, ze ekshumacja i badanie DNA udowodni, ze to nie byli Żydzi, ale Peruwiańczycy i i nie zostali zabici i spaleni tylko umarli na trądzik różowaty? Albo z nudów?

bzdury pisze była ekshumacja znacznej częsci po prostu teraz pisiory negują ustalenia sprzed 10 lat bo wiedzą że ponownej nie będzie bo się podniesie wrzawa i nie dojdzie do skutku, wiec nadal będzie można zakłamywać rzeczywistośc że umarli na tyfus a ci wczesniej zbadani i spaleni to wpadli do ognia bo byłą zima i się pewnie poslizgnęli. taka strategia jak ze smoleńskiem wykopują ludzi wiedzą że będzie afera a zawsze cos się nie będzie zgadzać a to jeden będzie miał buta innego, a to kość x zakopali z y i tak przez rok czy dwa będą się tym żywić medialnie, strategia polityczna po prostu. dla ukrainców taką strategia jest wołyń a to że polacy też zabijali bo zabijali tylko na mniejszą skalę w wyniku odwetu, a to że niemcy im obiecali niepodległość w zamian bo obiecali a to że tego w ogole nie bylo. jak u nas bohaterem jest piłsudzki czy dmowski bo walczyli o wolnosc mimo iz gdyby zyli teraz to tez by ich pewnie za zbrodniarzy uważano tak dla nich bohaterem będzie bandera bo oprocz tego ze palił polaków to też walczył o wolnosc i niepodleglosc.

Gość gość
Przerost treści..aleś się zapultał. ..bez przecinków:) Europa moźe tak, Polska nie.

Gość gość
dobrze mówisz autorko

Gość gość
biblia nie zabrania bycia bogatym zabrania sie zeby bogactwo stało sie bogiem jezus nigdzie nie potepił bogadztwa a za kapłanów to trzeba sie modlic by nie stacili wiary przepowiednie koscielne tyczace sie swiata https://www.youtube.com/watch?v=pFszyWDJUIY

Gość gość
k****inistka j6ebana !

Gość gość
WSPANIAŁA KOBIETA!!!

Gość gość
tak trzymać, oby więcej takich kobiet!!!

Gość gość
Też jestem antylewicowa, chyba każdy normalny człowiek jest. To chyba tylko w kodzie sami lewacy, geje, lesby i ogólnie degeneraci. Pozdrawiam

Gość gość
Sami komunisci i ubecy są w PiSie

Gość gość
I bardzo dobrze. Drogie panie, najważniejsze, że znacie swoje przyrodzone miejsce i nie macie z tym problemów, jak jakieś głupie aktywistki. Już w Biblii jest napisane jak byk, co kobiecie wypada i co kobiecie wolno, i co kobieta powinna robić, i do czego kobieta służy. Ja też jestem tradycjonalistą i bliskie mi są poglądy prawicowe. Mam nadzieję, że te rozwydrzone, nieszczęśliwe wariatki, które nie potrafią zaakceptować i znaleźć radości w funkcji, którą przeznaczył im sam Bóg, wreszcie się opamiętają :classic_cool:

Gość gość
Rescator555 masz problemy psychiczne idź wstań od komputera i przewietrz się

Gość gość
Rescator555 Człowieku, opamiętaj się.