Srilip 4 Napisano 2 godziny temu a to ps3 to do emulatora ps3? PSP fajne gierki jeszcze w need for speed shift pogralem troche, ale nie wiem jak sie tam driftuje i sobie dalem spokoj xD w the sims 2 tez pogralem, ale mi sie nie chce za to splinter cell mnie wciagnal xD. chociaz czytalem ze to essentials na psp to akurat gorsze oceny maja, pewnie te na ps2 lepsze, dzisiaj bede gral jak wroce do lasu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 20 Napisano 2 godziny temu I jak tam z biznesem sklepy internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu Tak się zastanawiałem jak to ogarnąć żeby było po kolei z buta ps123pc nazwom w Windows 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Srilip napisał: a to ps3 to do emulatora ps3? PSP fajne gierki jeszcze w need for speed shift pogralem troche, ale nie wiem jak sie tam driftuje i sobie dalem spokoj xD w the sims 2 tez pogralem, ale mi sie nie chce za to splinter cell mnie wciagnal xD. chociaz czytalem ze to essentials na psp to akurat gorsze oceny maja, pewnie te na ps2 lepsze, dzisiaj bede gral jak wroce do lasu Konsol ps3 mam hen 4.92 ale można też emulator pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, wuj boży napisał: I jak tam z biznesem sklepy internetowe Dobrze wczoraj sprzedałem 26 letniom płytę będzie na 9tego pceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu tony hawk project i tony hawk na psx tez mam i na psp ale jeszcze nie odpalalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu no fajnie, widzisz lezak, skonczyl mi sie internet mobilny w telefonie, tyle tu nie siedze, to sobie splinter cell przeszedlem :D ostatnia misja troche hardcore byla, jak w bazie NSA bylem, albo uciekalem z wiezienia z jakims typem, niezle sie idzie wczuc xD a pisanie z ludzmi na ekranie mojego srakfona mnie juz znudzilo, wole sobie pograc, jest tyle fajnych gierek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu w ogole mam sluchawki douszne sony za 40 funtow na kabel i fajny dzwiek jest z emulatora do PSP, niezle sie idzie wczuc :D PPSSPP super emulator, te gierki z PSP na tym retroid smigaja jak marzenie :D <3 a baterii prawie w ogole nie zuzywa, bo jak gram w diablo 3 na emulatorze do nintendo switch to 2 godziny i po baterii, a w gierki z psp albo psx to moge 10 godzin grac, a jeszcze mam 3 powerbanki naladowane na 100% i w ogole bateria mi nie schodzi, wiec nic tylko grac B) spoko sprzet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Srilip napisał: w ogole mam sluchawki douszne sony za 40 funtow na kabel i fajny dzwiek jest z emulatora do PSP, niezle sie idzie wczuc PPSSPP super emulator, te gierki z PSP na tym retroid smigaja jak marzenie a baterii prawie w ogole nie zuzywa, bo jak gram w diablo 3 na emulatorze do nintendo switch to 2 godziny i po baterii, a w gierki z psp albo psx to moge 10 godzin grac, a jeszcze mam 3 powerbanki naladowane na 100% i w ogole bateria mi nie schodzi, wiec nic tylko grac B) spoko sprzet No wiem ale mnie psp nie ciągnie bo miałem za czasów pomiędzy ps2-ps3 i się nagralem Ciągnie mnie do emulacji nintendo, gier pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 331 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Elka mi da pobzykac napisał: Taki dadlub przyszłości z części nawet używanych Starałem się być bardzo oszczędny, miłej zabawy. https://www.morele.net/inventory/info/7c32b8cf/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu mnie tez nie, ale do splinter cell mnie ciagnie, bo na psp mi sie bardzo podobalo, dzisiaj odpalam na ps2 pierwsza czesc splinter cell i bede gral mam tez emulator do ps vita, ale cos mi gierki nie odpalaja. na psp tez jest metal gear solid peace walker, sciagne sobie zaraz mam tez jakies dante's inferno i rainbow six vegas sobie obczaje ale dzisiaj splinter cell wjezdza na ps2, chyba 3 czy 4 czesci sa, spodobalo mi sie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Starałem się być bardzo oszczędny, miłej zabawy No zapisałem tam temat poleciał Za cenę zasilacza kupiłem 3atx delle... Uskladanie nie wchodzi w grę żeby wydać takie pieniądze na pceta to musi mi wpaść 15-20k latwo np ze giełdzie nie robiąc nic szczególnego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu mam tez jakies dead or alive paradise, to tam sie gra w siatke z laseczkami w bikini na wyspie i kupuje im kostiumy XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu a jakie nintendo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 331 Napisano 2 godziny temu Najwięcej w życiu na PC wydałem 12... dla porównania moje auto jest warte 20 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Najwięcej w życiu na PC wydałem 12... dla porównania moje auto jest warte 20 xD No ja na setup 40 teraz trochę wykastrowany no ale xsx+ps5+nso+85 to tak było 18 z kablami i padem pro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu Ja wolałem "wszystkie konsole nowej generacji + 85" sony" niż "pcmaster race 4090 rtx z 27" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) dla mnie to za duzo pradu ciagnie, jak mialem 19 lat to pozegnalem mojego PC, pocialem nozem kable i wszystko co bylo w srodku i myszke i klawiature, i zegnaj pececie to byl moj ostatni pecet, niestety Edytowano 2 godziny temu przez Srilip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Srilip napisał: a jakie nintendo? GameCube np mgs jest remejk albo wiiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, RC + napisał: Starałem się być bardzo oszczędny, miłej zabawy. Za to podstawę może wjedzie W sensie teraz kadluby + 3050 Później najnowszy kadłub gotowy na 5090 ale 3050 na start Czy to ma sens nvm w każdym razie jak jakoms konsole kolekcjonerskom sprzedam czy ipada pro 13 ogólnie wolałbym se oplacuc czynsz na rok bimbania albo zęby zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Srilip napisał: dla mnie to za duzo pradu ciagnie, jak mialem 19 lat to pozegnalem mojego PC, pocialem kablami wszystko co bylo w srodku i myszke i klawiature, i zegnaj pececie to byl moj ostatni pecet, niestety W nowym Jorku wynajem jakieś mikrokawalerki z 6m2 1800$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu I widok koorwa na ścianę ja się lachona spytalem po co tak żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu No w sensie lachon może zycie nocne i murzybskie paly galerie i w jakims bolszewie by zgnila z czynszem 98zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Srilip napisał: dla mnie to za duzo pradu ciagnie, jak mialem 19 lat to pozegnalem mojego PC, pocialem kablami wszystko co bylo w srodku i myszke i klawiature, i zegnaj pececie to byl moj ostatni pecet, niestety No ja ostatni na chodzie w nowe gier komputerowych to 2000-2002 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu To wtedy 3tyś jakieś 5 minimalnych krajowych coś jak dzisiaj ten zestaw Rymcym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 331 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Elka mi da pobzykac napisał: Za to podstawę może wjedzie W sensie teraz kadluby + 3050 Później najnowszy kadłub gotowy na 5090 ale 3050 na start Czy to ma sens nvm w każdym razie jak jakoms konsole kolekcjonerskom sprzedam czy ipada pro 13 ogólnie wolałbym se oplacuc czynsz na rok bimbania albo zęby zrobić Nie ma sensu kupować High Endu, rada od kogoś kto płacił za to słone pieniądze... Czemu? Bo za trzy lata wychodzi nowy High End i co... znowy naście kafli? Dlatego dużo rosądniej, taniej jest zatrzymywać się na sprzęcie na poziomie RTX 3070-5070 i CPU doń kompatybilnego i wychodzi raz, że znacznie taniej, dwa, że ten sprzęt też jest bardzo mocny i daje ogromną satysfakcję, no i rachunki za prąd dużo mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Srilip napisał: dla mnie to za duzo pradu ciagnie Mój setup teraz 3pc znamionowo 900w ale naprawdę gdyby wszystko włączyć pewnie 450 każdy dell 240w każdy monior z 90w pewnie ale pobór jest mniejszy i nie wszystko będę odpalal zawsze Np gdy gram na rzutniku to 200w + 90w + 270w + 67w czyli 627w żeby ps5 120" 5.1 Edytowano 2 godziny temu przez Elka mi da pobzykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Nie ma sensu kupować High Endu, rada od kogoś kto płacił za to słone pieniądze... Czemu? Bo za trzy lata wychodzi nowy High End i co... znowy naście kafli? Dlatego dużo rosądniej, taniej jest zatrzymywać się na sprzęcie na poziomie RTX 3070-5070 i CPU doń kompatybilnego i wychodzi raz, że znacznie taniej, dwa, że ten sprzęt też jest bardzo mocny i daje ogromną satysfakcję, no i rachunki za prąd dużo mniejsze. Zob na razie jak mi się spodoba 3050 rtx może mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 331 Napisano 2 godziny temu Swoją drogą zabawne jak kiedyś dla High Endu jedyną ofertą był intel i7, bo wszystko inne to było za słabe, a teraz Intel nie ma absolutnie żadnej oferty dla poważnych entuzjastów... Ryzen 7 albo Ryzen 9 i nie ma zmiłuj dla Intela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 344 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Nie ma sensu kupować High Endu, rada od kogoś kto płacił za to słone pieniądze... Czemu? Bo za trzy lata wychodzi nowy High End i co... znowy naście kafli? Dlatego dużo rosądniej, taniej jest zatrzymywać się na sprzęcie na poziomie RTX 3070-5070 i CPU doń kompatybilnego i wychodzi raz, że znacznie taniej, dwa, że ten sprzęt też jest bardzo mocny i daje ogromną satysfakcję, no i rachunki za prąd dużo mniejsze. A to nie jest tak, że jak wyjdzie nowy "high end" to twój dotychczasowy jest nadal high end tylko trochę starszy, a gorszy komp to się już cofa lekko w prehistorię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach