Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Taki dadlub przyszłości z części nawet używanych H Edytowano 3 godziny temu przez Elka mi da pobzykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 3 godziny temu nie stac cie bo jestes biedakiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Srilip napisał: nie stac cie bo jestes biedakiem xD Pieniądze nie grajom roli chce znać koszt poza tym stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 62 Napisano 3 godziny temu Jeżeli ci się wydaje że tiggerujesz mnie takimi nikami to jesteś w błędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu Myślę że jest drogo taki mały zasilacz a 1000w pewnie już kosztuje grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 344 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Biedny RC, trafiła mu się męczybuła, teraz będzie ciągnął temat tak długo jak remont. Codziennie milion pytań i opowieści Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 513 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: trafiła mu się męczybuła Leżak niech lepiej niech pisze o kompach i elektronice, przynajmniej można poczytać. A nie obleśne teksty o - cytuję - wypinaniu i obladzaniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Biedny RC, trafiła mu się męczybuła, teraz będzie ciągnął temat tak długo jak remont. Codziennie milion pytań i opowieści Nie prawda faceci lubiom gawedzic o it ja przed forami uczuc całe życie po necie się wyklucalem pc vs konsole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu Według mnie ten pcet wyżej to jest idealny Pewnie som lepsze bo krecone na wodzie ale 6x wieksze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, kris888 napisał: Leżak niech lepiej niech pisze o kompach i elektronice, przynajmniej można poczytać. A nie obleśne teksty o - cytuję - wypinaniu i obladzaniu. Nawet nie wiesz jakie to skomplikowane nawet po it, przykładowo kupisz se della mff pod duży telewizor 4k z hdmi i nie będzie 4k60 tylko 4k30 żeby mieć 4k60 trzeba użyć displayport przejściówki do hdmi która sama kosztuje 50zl bo wszystkie tanie dajom max 4k30, to som takie kruczki że nawet Rymcym nie przewidzi wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu W konsolach tak nie ma jeśli ma 4k60 to leci zlaczem hdmi minimalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 3 godziny temu ja nie czytam lezaka belkotu rymcym tez nie czytam nie interesuja mnie te sprzety za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu Mi się na szczęście udało kupić za 15zl amazon Basic 4k60 ogólnie polecam amazon basic duża wieksza pewności niż chinskie kable a często występuje w paletach i j taniej Tak samo warto szukać kabli hp dell bo to som porządne i też wysyp nowych w cenie chinoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu No jakby tak kupić kable choćby unitek to 15 kabli to 750zl zamiast 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 3 godziny temu ja sobie gram na moim handheld w splinter cell, przeszedlem wczoraj na PSP splinter cell essentials i sciagnalem sobie na ps2 3 splinter cell'e, dzisiaj bede gral w lesie :D mam 3 powerbanki wiec jest czym ladowac B) moge grac dnie i noce bez wychodzneia z lasu ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 3 godziny temu po co w ogole pisac z tym lezakiem, a Elcia nienawidzi typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 344 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Elka mi da pobzykac napisał: Nie prawda faceci lubiom gawedzic o it ja przed forami uczuc całe życie po necie się wyklucalem pc vs konsole Ale nie gawędzić dzień w dzień, cały dzień od rana do nocy, najwięcej do samego siebie. Tak mają ludzie chorzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu A ludzie majom pewnie z pracy albo ze smietnika bo się zaklad pozbywal kartonów fo utylizacji to se wzieli i teraz handlujom na lokalnym po 4zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale nie gawędzić dzień w dzień, cały dzień od rana do nocy, najwięcej do samego siebie. Tak mają ludzie chorzy. Tak majom pasjonaci entuzjasci geeki it nerdy my często tym zyjemy jak wy restauracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 344 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Elka mi da pobzykac napisał: Tak majom pasjonaci entuzjasci geeki it nerdy my często tym zyjemy jak wy restauracje Wczoraj wyszło, że żaden z ciebie pasjonat czy geek, tylko ględzisz o podstawowych rzeczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wczoraj wyszło, że żaden z ciebie pasjonat czy geek, tylko ględzisz o podstawowych rzeczach. Wyżej masz najnowszom maszyne która z tym gpu kosztuje z 20tyś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu Nie ma nic lepszego do gier komputerowych jak ryzen 3d z 5090 rtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu Wyżej już jest tylko podkrecanie np fabryka dała 3,9ghz cpu ty robisz 5,2ghz dając ciekly metal i chlodzenie cieczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Srilip napisał: w splinter cell Tak właśnie to chce pobrac xD mam te gry liste zaraz ci wrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, kris888 napisał: Leżak niech lepiej niech pisze o kompach i elektronice, przynajmniej można poczytać. A nie obleśne teksty o - cytuję - wypinaniu i obladzaniu. Muszę przełożyć karte wifi do i5 oraz 1tb tesz zamiast 500gb mi się nie chce A w sypialni mam jeszcze postawic xpeka xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 344 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, kris888 napisał: Leżak niech lepiej niech pisze o kompach i elektronice, przynajmniej można poczytać. A nie obleśne teksty o - cytuję - wypinaniu i obladzaniu. Co racja, to racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Jeżeli ci się wydaje że tiggerujesz mnie takimi nikami to jesteś w błędzie. 50% mocy rzeczywistości mam w sexie pamiętaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu no Splinter Cell essentials na PSP przeszedlem na tej mojej konsoli retroid pocket 5, na ktorym mam emulator do PSP i super sie gra teraz na ps2 sciagnalem splinter cell, splinter cell chaos theory i jeszcze jakas 3 czesc tyle tych gierek powstalo na ps2 az nie wiem za co sie zabrac, ale metal gear solid 2 i 3 sobie jeszcze sciagne B) 1 na psx juz mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srilip 4 Napisano 2 godziny temu w dwa dni cala kampanie przeszedlem, specjalnie nie doladowuje neta w telefonie, zeby tu nie wchodzic tylko sobie pograc w gierki, no i tak w koncu udalo mi sie cos ukonczyc, splinter cell na PSP :D fajne gry wiec sobie gram bedac w lesie albo w kawiarni xD ale w kawiarni mniej ,bo tam wi-fi mam, ale w lesie nie mam neta wiec napieerdalam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka mi da pobzykac 2 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Srilip napisał: no Splinter Cell essentials na PSP przeszedlem na tej mojej konsoli retroid pocket 5, na ktorym mam emulator do PSP i super sie gra teraz na ps2 sciagnalem splinter cell, splinter cell chaos theory i jeszcze jakas 3 czesc tyle tych gierek powstalo na ps2 az nie wiem za co sie zabrac, ale metal gear solid 2 i 3 sobie jeszcze sciagne B) 1 na psx juz mam Ja mam takie gierki cyfrowe ps123pc Hhttps://i.ibb.co/b5LhwpMh/Bez-tytu-u4.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach