Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily27

Jestem prostytutką. Czy są tu jakieś dziewczyny pracujące w tym zawodzie?

Polecane posty

Gość Lily27

Pracuje tak w sumie 3 lata, ale z przerwami. Chętnie pogadalabym z dziewczynami, ktore też się tym zajmują. Wiem, że jest forum gdzie pisza prostytutki, ale tam każda stara się dobrze pisać o klientach, koloryzują itp. Jeśli są tu dziewczyny z branży to odezwijcie się.

Gość gość
macie znizke dla bezrobotnych?:-P

Gość gość
5 lat w branzy... mam to juz za soba. Pracowalam w agencjach, mieszkaniach, sama na siebie. Nie wiem o czym chcesz pisac. Forum o ktorym piszesz to porazka tam d***** sie plaszcza doslownie przed pajacami ktorzy je opisuja. Raz tam napisalam swoje zdanie i mnie zbanowali:D

Gość gość
Nie:P ale zawsze możesz znaleźć dziewczynę w swoim przedziale cenowym:P

Gość Lily27
nie mam żadnych zahamowani , anal , kopro , czy piss , wszystko oferuje w godzinkę ze mną za 100 zł

Gość gość
za 100we to se,kupie 10kg miesa moge je wydymać umyc ugotowac i zjesć :-P zadrogie macie te szparki:-P

Gość gość
Lily27 Mam 35 lat, dorabiam tak od paru lat. Przyjmuje tylko w mieszkaniu.

Gość gość
Macie zniżki dla prawiczków? :)

Gość gość
dajesz sobie lizac cipki

Gość gość
Lily27 dziś Pracuje tak w sumie 3 lata, ale z przerwami. Chętnie pogadalabym z dziewczynami, ktore też się tym zajmują. Wiem, że jest forum gdzie pisza prostytutki, ale tam każda stara się dobrze pisać o klientach, koloryzują itp. Jeśli są tu dziewczyny z branży to odezwijcie się. x Pojdziesz z kazdym do lozka ?Nawet jak jest nieumyty i smierdzi ?

wcześniej to podszyw. Do dziewczyny, która pracuje w mieszkaniu: pracujesz sama dla siebie w mieszkaniu, w którym mieszkasz? Oczywiscie, że z kazdym nie pojdę do łóżka, a jak ktoś smierdzi to go nie przyjmuję. To oczywiste.

Gość gość
Jaką debilką trzeba być aby w dzisiejszych czasach być dzi/wką :D Jest tyle możliwości pracowania w branży erotycznej zanaprawdę duże pieniądze: kamerki internetowe- naprawdę mnóstwo możliwości, taniec w klubach, striptiz, sex telefon itd. a te wybierają najgorsze co może być, co za dno.

Gość gość
Sanitas prawdziwa dziś A ty pierwsza rzuciłabyś kamieniem :(.

Gość gość
Dajcie jej spokoj.Niech sobie pracuje gdzie chce.Takie komentarze i tak jej nie ruszaja.

akurat kamerki internetowe to głupota. Pomyśl, że nie każda mieszka sama i może się nagrywać, niech ktoś nagra ciebie, zrobi screena, znajomi mogą cię poznać nawet po wystroju mieszkania (biorac pod uwagę, że nie pokazujesz twarzy). Co do tańca to żeby zarabiać w prawdziwym klubie ze striptizem trzeba umiec to robić, a w takich zwykłych to i tak się d******py więc na jedno wychodzi. O sex telefonie nie będę się wypowiadać, bo pracowałam i wiem, że to bardziej męczy psychicznie niż puszczanie się za kasę.

Gość gość
dziś A ona ma na to wyj****e.

Nie potrzebuję sprowadzania na "dobrą" drogę. Robię to co chcę, miałam wybór przecież. Planuję rok popracować w zawodzie i kończę z tym.

Gość gość
Sanitas prawdziwa dziś A kto ciebie doprowadzi do stanu normalności, chora dewotko ?

Gość gość
badasz sie regularnie na choroby weneryczne ?

Gość gość
Nie rozumiem, jak można to robić. Ja czułam się tak źle, kiedy kilka razy z moim partnerem szłam do łóżka, kiedy nie chciałam, a z kimś obcym? Zazdroszczę kasy, ale nie rozumiem, nie potrafiłabym się przemóc. Może gdybym miała poważnie chore dziecko... Ale nie w normalnej sytuacji.

Gość gość
Lily27 dziś jakoś większość nie zostaje rozpoznana, wystarczy zmienić wystrój, żaden problem. poza tym jest jeszcze opcja privów - z czego się wyciąga najwięcej. taniec czy striptiz nie jest dla wszystkich, trzeba mieć figurę, ale dziewczyny, które tak pracują zarabiają o wiele więcej niż dzi/wki. i wątpię żeby coś było bardziej męczącego niż dawanie doopy za kasę, sorry.

Gość gość
Lily27 dziś Nie potrzebuję sprowadzania na "dobrą" drogę. Robię to co chcę, miałam wybór przecież. Planuję rok popracować w zawodzie i kończę z tym x z tego co wiem od bylej prostytutki 80% klientów to c***y, zgadzasz się z tym?

Gość gość
lubisz dominowac mezczyzn w lozku np. w pozycji na jezdzca ?

Gość Lily27
wiesz, akurat na takim privie moja znajoma trafiła na swojego eks. Ja nawet na swoich zdjęciach nie pracuję, więc nie ma opcji by ktokolwiek miał mozliwość zsobaczenia i udokumentowania mojego ciała w sieci. Co do tańca to sama figura nie wystarcza, trzeba mieć tez poczucie rytmu i umiejętności, a męczace jest to bardzo fizycznie. Są kluby gdzie te umiętnosci nie sa wymagane, ale latasz w seksownym wdzianku cała noc i zabawiasz podchmielonych panów bo najwiecej kasy masz ze sprzedaży alkoholu.

Gość gość
Życzę ci raka tego, czym zarabiasz. Za karę.