Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily27

Jestem prostytutką. Czy są tu jakieś dziewczyny pracujące w tym zawodzie?

Polecane posty

Gość gość
ja szanuje prostytutki nie wolno przekreslac czlowieka za to ze uprawia seks za pieniadze

Gość gość
Sanitas prawdziwa dziś Od początku świata ludziom towarzyszą k_rwy i księża. W zasadzie prostytucja była nawet przed kłamstwem zwanym wiarą. x Lepszym człowiekiem jest prostytutka, nie robiąca krzywdy innym, od DEWOTKI przeklinającej bliźnich. Ostatni będą pierwszymi. Gdy ty Sanitas, będziesz smażyć się w piekle, za swoją wyniosłą pogardę, ta prostytutka może doświadczyć przebaczenia. Zgiń, przepadnij pomiocie ojca _ydzyka !

Gość gość
Lily a ile zarabiasz albo ile zarobilas w przeciągu całej kariery?jak zaczęłas? O co chodzi w tym co mówią na filmach alfonsi do początkujących "nie caluj się z klientrm i udawaj orgazmy " to prawda czy mit? Nie wolno wam mieć orgazmow?

Jak to nie robisz krzywdy? Zarażasz, rozbijasz rodziny, obcujesz z żonatymi facetami, odbierasz ojców dzieciom i jeszcze sie z tym wszystkim obnosisz. Sama ściągniesz na siebie karę za to całe zło.

Gość gość
Sanitas prawdziwa dziś To, że jesteś głupia, wiemy od dawna. Teraz jednak przeszłaś w głupocie samą siebie. Tak jak reszta czarnuchów, zakłamujesz świat. Posłuchaj więc ograniczona fanatyczko: 1) prostytutki zabezpieczają się, więc nie zarażają nikogo, w odróżnieniu od takich cichodajek jak ty 2) prostytutki nie usiłują zatrzymać na stałe mężczyzny, w odróżnieniu od takich "świętoszek" jak ty 3) co druga kobieta obcuje z żonatym mężczyzną, nie będącym jej mężem. Potem idzie do kościoła i spowiada się z tego, a czarnuch daje jej bez problemu rozgrzeszenie 4) to takie stare i przez nikogo niechciane panny, jak ty odbierają ojców dzieciom, a potem dumnie trzymają się ich w kościele podczas niedzielnej mszy 5) ty nie musisz ściągać na siebie zła, ty jesteś czystym złem i zaprzeczeniem idei chrześcijaństwa

Gość gość
dziś ty jesteś jeszcze wiekszym idiota prezerwatywa nie chroni cie 100% przed chorobami wenernyczmi, prostytutki czesto loda bez gumy wiec syfa jak najbardziej dostaniesz, ostatnio gosc mial wszystko w gumie (nie zsunela sie ani nie pekla) wlacznie z lodem i tak syfa dostal wiec chodzcie dalej na divy.

Nie robię nic z tego co tu wypociłaś ty szmato, NIGDY W ŻYCIU nie byłam z żadnym zajętym mężczyzną ani o żadnego nie zabiegałam, reszta też mnie nie dotyczy, jestem ZDROWA, nie współżyję i nie porównuj mnie ze sobą i z tym bagnem w którym gnijesz z miłości do szmalu i syfu, ty roznosicielko chorób wenerycznych. Nikt mi nie wmówi, że "zabezpieczenie" chroni przed wirusami, to oczywista bzdura. Jedyne skuteczne zabezpieczenie to nie uprawiać seksu z takimi rezerwuarami zarazków jak ty.

Gość gość
facet zrobi minete zarazi sie syfem

Gość gość
Lily - mam 35 lat i pracuję na mieszkaniu. Jak chcesz porozmawiać albo porad napisz do mnie. Tutaj nie ma ku temu warunków, żeby rzeczowo podyskutować, chyba wiesz o co mi chodzi. Napisz: subirarufus@interia.pl

Gość gość
Sanitas to troll :D "Jak to nie robisz krzywdy? Zarażasz, rozbijasz rodziny, obcujesz z żonatymi facetami, odbierasz ojców dzieciom i jeszcze sie z tym wszystkim obnosisz. Sama ściągniesz na siebie karę za to całe zło." x Winni są mężczyźni. Ona co najwyżej wspolwinna, ale przecież nie każdy klient sie chwali, że ma żonę i dwójkę dzieci. Faceci to podle świnie, zona w ciąży, a oni laza sie spuscic byle gdzie, bo to biologia :o zreszta tacy zadowoleni z seksu z zona tez chodzą, bo urozmaicenie, bo akurat w pracy, bo cos tam. Prostytutka tylko wykorzystuje nisze - to jak z kredytami chwilowkami, nie ma co wieszac psów na tych firmach, każdy umowę widzi, a ze debil lasy na pieniadze no to cóż. Sam jest sobie winny, ze potem odestki większe niż kredyt (nie mowie o sytuacjach typu chore dziecko, ale wakacje, nowy telewizor itp.). Gdyby nie bylo niemoralnych mężczyzn, to i prostytutek by nie bylo. Proste.

Gość gość
Jasne że jak szmata ma wielu klientów, to jej kolekcja grzybów, bakterii, pierwotniaków i wirusów ROŚNIE, bo przecież NIEMOŻLIWE JEST, żeby w trakcie TYCH CZYNNOŚCI coś sie nie przedostało na skórę poza prezerwatywą. Drobnoustroje są bezpieczne tylko w warunkach laboratoryjnych, podczas seksu muszą rozpełzać się jak glisty po trawniku, NIE MA INNEJ MOZLIWOŚCI.

Gość gość
Dokładnie. Wina facetów i tyle. Ja jestem kobieta i prostytutki mi nie przeszkadzają. Nie uwaswm ich za szmaty. Szmaty to faceci korzystający z ich usług. A one to madre kobiety bo maja przyjemność i kasę.

Gość gość
Faceci którzy chodzą do prostytutek to jeszcze inna sprawa i nikt nie uważa ich za niewiniątka.

Gość gość
Ale żeby usprawiedliwiać prostytutki i ujadać w ich obronie, to trzeba mieć kompletnie przegniłe ego spaczone uprawianiem takiego nierządu i nieodwracalnie zarośnięte brudem. .

Gość gość
Jasne że jak takie szmaty mają wielu klientów, to ich kolekcja grzybów, bakterii, pierwotniaków i wirusów ROŚNIE, bo przecież NIEMOŻLIWE JEST, żeby w trakcie TYCH CZYNNOŚCI coś sie nie przedostało na skórę poza prezerwatywą. Drobnoustroje są bezpieczne tylko w warunkach laboratoryjnych, podczas seksu muszą rozpełzać się jak glisty po trawniku, NIE MA INNEJ MOZLIWOŚCI.

Gość gość
Mnie sie nie mieści w głowie, że są osoby które to robią i przychodzą się tym chwalić na forum, nawet jestem skłonna podejrzewać, że to jakaś prowokacja albo ktoś chciał kogoś obrzucić błotem. W takim wypadku rzeczywiście życzę im raka z przerzutami. I możesz drzeć ryja, i tak spotka cię kara za to wszystko.

Gość gość
Uprzedzam osobe która tu zachwala prostytucję, że za każdym razem kiedy widzę jej wpisy to życzę jej raka i to na pewno się w końcu spełni.

Gość gość
23:26 Jasne, jasne. Kobiety paraduja z cyckami na wierzchu, z tona makijazu i faceci rzucaja prostackie teksty... Wina faceta oczywiscie. Diler sprzedaje brudne narkotyki, dzieciaki kupuja bo chca sprobowac zakazanego owocu. Wina dzieciakow oczywiscie... Handlarz bronia jezdzi po biednych afrykanskich krajach, nieletni chwytaja za bron bo widza w tym wolnosc... Wina biednych murzynkow oczywiscie.. Mam mnozyc dalej?

Gość gość
Sanitas prawdziwa dziś ...Nie robię nic z tego co tu wypociłaś ty szmato... x Ta "szmata" to twoje miłosierdzie skierowane ku błądzącej owieczce :P ? A jak już ją dorwiecie, to najpierw postrzyżyny, a potem na rożen i niech ogrzewa źródła geotermalne :P ? x ....ani o żadnego nie zabiegałam... x Bo żaden cię nie chciał :P. Poza tym, skąd wiedziałaś, czy interesujący cię mężczyzna na pewno nie jest związany z inną kobietą ? Jesteś Wernyhora, czy tylko wenerycznie chora :P ? x ...jestem ZDROWA... x To ci się tylko tak wydaje :P. x ...nie współżyję... x W to wierzymy żelazna dziewico po pięćdziesiątce :P. x Ps. Nie jestem kobietą i nie korzystam z usług prostytutek.

Nawet sobie nie wyobrażasz, jacy świetni mężczyźni o mnie zabiegali, ty żałosny zakompleksiony krasnalu. Nigdy w życiu nie dorośniesz im do pięt. Jeden z nich był własnie żonaty i dlatego nie zgodziłam się z nim spotkać. Czy dany facet ma żonę, zawsze sprawdzam. To MOŻNA sprawdzić jak się chce, a jeśli nie ma pewności wtedy się nie wchodzi w relację. No i jako żelazna dziewica nie mogę mieć chorób wenerycznych, imbecylu do potęgi n.

Gość gość
spier/dalaj szmato na erotyczny

Zresztą jeśli wiem, że ktoś jest np. rozwiedziony, że potem miał wiele kobiet, że chodził do prostytutek tylko kłamie że nie chodził, że szlajał się nie wiadomo gdzie przez większość życia, to też się z nim nie zadaję. Jestem wybredna.

Gość gość
Facet który sie dobrze zna na prostytucji, dużo i szcegółowo o niej pisze, broni qurew, mógł być nawet sutenerem 😠 Co jest jeszcze gorsze, bo czerpał korzyści z nierządu.

Gość gość
"Diler sprzedaje brudne narkotyki, dzieciaki kupuja bo chca sprobowac zakazanego owocu. Wina dzieciakow oczywiscie... Handlarz bronia jezdzi po biednych afrykanskich krajach, nieletni chwytaja za bron bo widza w tym wolnosc... Wina biednych murzynkow oczywiscie.. Mam mnozyc dalej?" x Jesli dzieciak ma 10 lat, to wina rodziców. Jesli 16 - to jego, bo normalny człowiek w tym wieku jest juz na tyle ogarnięty, ze zna skutki podejmowanych przez niego działań. Nikt do brania go nie zmusza przeciez. Kupuje, bo chce. Gdyby nie chcial kupic, to dilerów chyba by nie bylo, nie? Co do brudnych narkotyków - dlatego czesc powinna byc legalna, ale kontrolowana przez państwo. Alkohol jest i szansa, ze kupisz metanol, drastycznie spada. Tu jest troche inaczej, bo żaden diler nie mowi "dzis Maryśka tansza, bo z domieszka śmieci", wiec to podpada pod oszustwo. Co do murzynkow to o jakiej sytuacji mówisz? Kiedy najeżdżają ich biali, by zająć ich tereny i ich uświadamiać religia katolicka? Wtedy jest to obrona. Jesli sobie murzynek wymyślił, ze zajmie dom innego murzynka, to wtedy jest agresorem i to jest zle. Ogólnie przykład z murzynkami trudny, bo dotyczy wojny, a wojna zawsze jest zla - giną niewinni ludzie, cywile i żołnierze, bo sobie Obama, Putin czy bin Laden wymyślił, ze ich gdzie wysle, zeby miec większy teren. A sami jakos d**y di walki nie ruszają.