Fajny ten sen tak 8 Napisano 10 godzin temu Tak byłem po 3 komputery było kilka lachona pod inpostem jutro jeszcze kurier przynosi największy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 56 Napisano 10 godzin temu Ty chodzisz do InPostu z kawą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 10 godzin temu Najczęściej zamawiam z dostawą do domu, do najbliższego paczkomatu mam 2km ale od jakiegoś czasu jest awaria, a do kolejnych mam już daleko... To są te minusy mieszkania na wsi. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 9 godzin temu Mi postawili nowy paczkomat dosłownie pod domem mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Mareliska napisał: Najczęściej zamawiam z dostawą do domu, do najbliższego paczkomatu mam 2km ale od jakiegoś czasu jest awaria, a do kolejnych mam już daleko... To są te minusy mieszkania na wsi. : ) a plusy som? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 7 godzin temu a mi wysłali paczkę z Temu kurierem zamiast do paczkomatu i moja otworzyła i po niespodziance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 5 Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a plusy som? Tak, ale nie w temacie wysyłkowym. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 56 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: a plusy som? Nie trzeba płacić czynszu, bo ludzie mieszkają u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, Daniel86 napisał: Nie trzeba płacić czynszu, bo ludzie mieszkają u siebie. to jedyny plus. nie kupilem domu bo po rozwodzie zabralaby dom, bo ciezko sprzedac cos takiego. a mieszkanie pojdzie na pniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to jedyny plus. nie kupilem domu bo po rozwodzie zabralaby dom, bo ciezko sprzedac cos takiego. a mieszkanie pojdzie na pniu. Kiedy rozwód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Kiedy rozwód? przyjdzie czas, najpierw musze ukryc inne źrodla dochodu i kupic mieszkanie za granico. a potem sie zobaczy co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 701 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: przyjdzie czas, najpierw musze ukryc inne źrodla dochodu i kupic mieszkanie za granico. a potem sie zobaczy co i jak Fajno. Byle dzieci nie ucierpialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Fajno. Byle dzieci nie ucierpialy dlatego nic na nerwie, dzieci najważniejsze. musze uśpić jej czujnosc by sie cieszyla z ochłapow i nie weszla na wojenną scieżke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 32 Napisano 4 godziny temu Ooo fak może ci pomożemy ukryć zwłoki tylko nas nie tyraj już człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 770 Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to jedyny plus. nie kupilem domu bo po rozwodzie zabralaby dom, bo ciezko sprzedac cos takiego. a mieszkanie pojdzie na pniu. Mały domek w dobrym stanie w dobrej lokalizacji też jest chodliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mały domek w dobrym stanie w dobrej lokalizacji też jest chodliwy. moze, zalezy czy sie spodoba nabywcy, dzialka, metraz, wygląd... czasem trzeba opuścic jak dlugo wystawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 404 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Proboszcz napisał: Ooo fak może ci pomożemy ukryć zwłoki tylko nas nie tyraj już człowieku ignor bitch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 24 Napisano 4 godziny temu Co za rozmowa Na wsi sa same plusy, tak sobie wybralam. Nie korzystam z paczkomatow bo mi się nie chce, ale kilka km autem to 3-5 minut przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Nie trzeba płacić czynszu, bo ludzie mieszkają u siebie. bzdura znajomy mieszka na wsi i płaci czynsz a mieszkanie tzw bezczynszowe można mieć w mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: to jedyny plus. nie kupilem domu bo po rozwodzie zabralaby dom, bo ciezko sprzedac cos takiego. a mieszkanie pojdzie na pniu. zazdroszczę szczęśliwego związku i sukcesów życiowych xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: bzdura znajomy mieszka na wsi i płaci czynsz a mieszkanie tzw bezczynszowe można mieć w mieście W Gdyni jakiś czas temu znalazłem prawdziwą perełkę jak za darmo Ziemniak Warto wierzyć w ludzi czasami ... Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: W Gdyni jakiś czas temu znalazłem prawdziwą perełkę jak za darmo Ziemniak Warto wierzyć w ludzi czasami ... a kupiłeś ? bo jak nie daj no namiar na priv xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: bzdura znajomy mieszka na wsi i płaci czynsz a mieszkanie tzw bezczynszowe można mieć w mieście W domu swoim czynszu nie place ale mam: podatek od nieruchonosci, gaz, prąd, zimna wodę,i konsalnet (ochrona) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 162 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: bzdura znajomy mieszka na wsi i płaci czynsz a mieszkanie tzw bezczynszowe można mieć w mieście Podatek od nieruchomości to nie czynsz matole bez szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 22 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a kupiłeś ? bo jak nie daj no namiar na priv xD Nie i nie ma mnie tam już niestety Tak się życie dziwnie poukładało ... Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: W domu swoim czynszu nie place ale mam: podatek od nieruchonosci, gaz, prąd, zimna wodę,i konsalnet (ochrona) ja to wiem ale ludzie żyjący na koszt rodziców nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Podatek od nieruchomości to nie czynsz matole bez szkoły. czynsz do spółdzielni mieszkaniowej matole o ile pamiętam sam się chwaliłeś brakiem matury ja mam 2 kierunki studiów i pracuję w zawodzie xD Edytowano 4 godziny temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie ma mnie tam już niestety Tak się życie dziwnie poukładało ... a tę chałupę da się kupić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likwidator podludzi 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: o ile pamiętam sam się chwaliłeś brakiem matury sadził sie jeebany że szkoła jest niepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 47 Napisano 4 godziny temu poza tym nawet jak jest dom bezczynszowy masz naprawy dachu wywóz szamba wide gaz elektryczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach