Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda chuda86

Pomoge schudnąć ;) zeszlo mi 28kg;)

Polecane posty

Gość ruda chuda86

Waze teraz 40kg przy 165cm wzrostu.sama sobie ułożyłam plan odżywiania. Jesli ktoś cgce to pomoge

Gość gość
chętnie poczytam...napisz coś więcej;)

Gość gość
Nie masz flakowatego brzucha?

Gość ruda chuda 86
Na szczęście nie,brzuszek jest plaski i jedrny. Jedyny mankament to fakt ze biust mi bardzo zmalal

Gość gość
Bardzo chetnie poslucham twoich rad jak sie z toba skontaktowac?

Gość ruda chuda 86
Zmienilam całkowicie styl zycia i odŻywiania. Zaczelam w lutym. 5 posiłków dziennie limit 1200kcal duuuzo wody ograniczone wegle duza podaż bialka.calkowicie wyeliminowalam pieczywo makarony i ziemniaki,potrawy smażone, zupy,cukier,napoje gazowane i soki z kartonu

Gość ruda chuda 86
Chetnir pomoge kazdemu moj meil annajankowska11@op.pl wirm jak ciężko patrzec w lustro majac nadwagę, mi udalo sie wygrac z nia w spektakularny sposob bez jojo nikt mi nie pomogl wiec ja chetnie pomoge innym

Gość ruda chuda 86
Jest jeszcze kilka"trikow" które cheynir zdradzę. Naprawde działają choc moga wydawac sie trudne do ogarniecia

Gość jasssne tiaaaa
Nie miałaś nadwagi, wg bmi twoja waga była w normie. To pewnie prowo ale jeśli nie - masz mocno zburzony obraz samej siebie.

Gość ruda chuda 86
Wiesz odwalilam sobir swoiste pranie mozgu przed odchudzaniem bo bez zmiany mentalności nic nie osiagniesz

Gość ruda chuda 86
To nie jrst prowokacja! Wazylam 68kg bylam pyzata dziewczyna o duzym brzuchu u gtubych udach wiec nie mow mi zr nie mialqm nadwagi

Gość ruda chuda 86
A bmi nir jest miarodajne...nie pijam kawy pora na zmiany jeśli czujesz xr jesteś na bir gotowa to mogr ci pomoc skąd jesteś?

Gość ruda chuda 86
Byc moze wg wskaźników Bmi.jednak badania mam w normie i czuje sie znakomicie.pozbylam sie ogromnych problemow jelitowych i stan zdrowia uległ znaczacej poprawie.

Gość ruda chuda 86
Ja mieszkam w Lublinie. Tez myslalam zr nir dam rady ale to kwestia nastawienia musisz uwierzyc ze zapanujrsz nad swoim zyciem zr zarcie nie bedzie toba rzadzic

Gość ruda chuda 86
Napisz do mnie na meila powirm ci dokładnie co i jal trraz muszę uciekac;)

Gość jasssne tiaaaa
A co z mięśniami? Jak twoje nerki???

Gość ruda chuda86
Utofzilam się z jedna nerka obecnie mam lepszy poziom filtracji nix przy poprzedniej wadze. Mięśnie sa w porządku mialam dydkopatie teraz zero problemów z kręgosłupem, odżył bo jestem lżejsza

Gość jasssne tiaaaa
Podasz tutaj swój przykładowy jadlospis na kilka dni? Bo to ciekawe.

Gość gość
Mnie najbardziej interesują te triki,które Ci pomogły.Tez chcę mieć 20 kg mniej.

Gość ruda chuda 86
Przykładowe menu: 1Sniadanie jajko na twardo kawa bez cukru maly kefir 2Sniadanie serek wiejski light Obiad piers z kurczaka z teflonu lub pieczona troszke szpinaku Podwueczorek jogurt nnaturalny Kolacja tunczyk w sosie wlasnym Orzez caly dzuen woda okolo 3litry kawa herbata zielona mizw byc slodzona aspartamem.glowne produkty: jajka,drob,ryby,owoce morza chudy nabial.ci Ważne: trik;)wszystko zimne nuc na gorąco! Wtedy waga spektakularnue leci w dol.surowe mięso_ tatar.super syci i chydnuesz.malze,krewetki.do cwiczen-polopirynka.dzien zaczynamy szklanka wody zimnej potem druga z colon c

Gość ruda chuda86
Jem praktycznie tylko nabial jajka surowe miesko kurczaka małże tuńczyka krewetki nie tęsknie za pieczywrm itp.apetyt na Slodycze zaspokaja serek homo naturalny zr slodzikiem lub galarrtka.ostroznir z owocami

Gość jasssne tiaaaa
No to ta dieta nie dla mnie bo ja nabialu nie spozywam w ogole.

Gość gość
A jak walczyłaś z głodem? Mialaś napady glodu?

Gość ruda chuda86
Pilam duzo duzo wody napady minely po okoli tygodniu bo rozciągnięty żołądek zaczął sie kurczyc.po 18 nue jem juz nic na śniadanie teraz już jem najwiecej jajka sa świetne bardzo sycace.wspomagalam sue tez tabsamu z zuelonej kawy