Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda chuda86

Pomoge schudnąć ;) zeszlo mi 28kg;)

Polecane posty

Gość gość
A o co chodzi tą polopiryną przed ćwiczeniami? Czy to jest zdrowe?

Gość gość
a co jest nie tak w zupach ? od tłuszczu się nie tyje, tyje się od węglowodanów, wystarczy przestudiować fizjologię, dlatego nie polecam jeść chudych, odtłuszczonych produktów, niektóre witaminy się rozpuszczają tylko w tłuszczach, jak się nie je ich wcale to ma się niedobory witamin ty akurat schudłaś na nabiale, widać nie masz jeszcze rozchwianej gospodarki insulinowej, ale u wielu ludzi nadmiar nabiału powoduje tycie i to nie przez tłuszcz tylko cukier mleczny laktozę - działa insulinogennie, jak nagle zaczniesz tyć to może być przyczyna twoja obecna - waga to niedowaga ps. jestem fizjologiem żywienia

Gość ruda chuda 86
Dlaczego nie zupy?bo po pierwsze jemy je raczej na cieplo a zimne pokarmy trawia sie z duzym wydatkiem energrtycznym potrzebnym do ich ogrzania w trzewiach.poza tym zauwazylam ze jedząc pokarmy jednolite,tzn. nie pomieszane z kilku skladnikow organizm lepuej sobie z nimi radzi.ja generalnie nie lacze kilku pokarmow i mam efekty. Duza podaz bialka powoduje chudnięcie a jesli bilans kaloryczny jest ujemny to of nabialu nie przytyjesz.co do polopiryny-podkreca metabolizm, powoduje obfite wypacanie toksyn.najpierw schodzi woda i caly nagromadzony syf dopiero potem tluszcz

Gość ruda chuda 86
To prawda id tłuszczu nue utyjesz ale heslu dostarczyć go na początku odchudzania sporo mniej to i chudnac bedzuesz sztbciej.przede wszystkim trzeba jednak zerezygnowac z weglowodanow.kasze ryz ziemniaki makaron pieczywo straczkowe cukier i maka to zabójstwo dla szczuplej sylwetki.wiecie jaki miałam cellulit?teraz smukle gładkie uda i posladki bez grama tłuszczu!

Gość gość
Ćwiczyłaś?

Gość ruda chuda 86
Na poczatku tak

Gość teżschudłam
nie obraź się (bardzo cię podziwiam, że tyle schudłaś i wytrwałaś), ale ta proponowana przez ciebie dieta nie jest zdrowa, a już na pewno nie na dłuższą metę. piszesz, że masz jedną nerkę - nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że spożywanie dużej ilości białka bardzo obciąża nerki i może spowodować poważne problemy zdrowotne. Powinnaś stopniowo wprowadzać węglowodany - oczywiście mówię o pełnowartościowych, pełnoziarnistych produktach (pieczywo razowe, ciemny makaron, otręby, płatki, kasze itp) i nie o jakichś wielkich ilościach, tylko np. 1 kromka do śniadania, łyżka kaszy do obiadu. Podstawą żywienia powinny być produkty pełnoziarniste, warzywa i owoce. Nabiał dopiero w trzeciej kolejności. I nie piszę tego złośliwie, albo żeby podważyć twoje osiągnięcia (absolutnie nie, tak jak pisałam, podziwiam że ci się udało), tylko na dłuższą metę nie jest to zdrowe dla organizmu.

Gość gość
Jestem w takiej samej sytuacji jak ty 165 cm i 68kg chce schudnąć tylko nie wiem jak jeśli możesz jeszcze coś więcej napisać co jeść w jakich ilościach to prosze

Gość gość
ja ma 160 i waze 55 kg , lekaz powiedial ze bmi mam 21 wiec wszystko jest w normie problem jest ze w ubraniu wygladam ok a bez gruba galareta , uda i posladki w celulicie :( tez bym spadla do 48-49 kg

Gość gość
Najlepsza waga to wzrost - 110