Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_D

pozbawił mnie kobiecości, a dał kompleks :(

Polecane posty

Gość Smutna_D

jesteśmy ze sobą 6 lat, do tej pory byłam z nim szczęśliwa, miałam z nim swój pierwszy raz i czułam, że to ten jedyny, a teraz nie wiem co myśleć :(. każdego dnia siedzi na kompie, na początku nic w tym złego nie widziałam bo to była 1/2 h dziennie, ale z czasem zaczął przy nim siedzieć nawet 5/6 h i siada do niego w każdej chwili, np gdy oglądamy filmy na kompie a ja w tym czasie idę na chwile do kuchni żeby wziąć jakiś popcorn, herbatę, czy inną przekąskę to on w tym czasie zatrzymuje film i zaczyna grać, a jak ja przyjdę to muszę czekać aż skończy... wczoraj już nie mogłam tego wytrzymać i powiedziałam mu żeby spędzał mniej czasu na kompie i żeby się z tym zmienił, a on wtedy powiedział, że będzie siedział ile tylko będzie chciał a ja powinnam dać mu spokój skoro on wytrzymuje fakt ze mam mały biust, w tym momencie zabrakło mi slow, jedynie co zrobiłam to wyszłam i przenocowałam u koleżanki, poczułam się okropnie gdy mi to powiedział, wcześniej akceptowałam swoje piersi a teraz strasznie się ich wstydzę... jak do tej pory chodziłam bez stanika a teraz jest mi głupio tak chodzić... co powinnam mu powiedzieć w takiej sytuacji? powinnam udawać ze mnie to nie rusza? czy jednak pokazać, że to mnie zraniło?

Gość gość
Twój chłopak to prostak i prymityw i lepiej nie będzie. Uzależnienie od gier jest nieuleczalne zwłaszcza w przypadku facetow. Będzie przeciągał strunę za każdym razem. Faceci są debilami i są mniej inteligentni od kobiet. Musisz to zrozumieć.Oni są jak duże, upośledzone dzieci

Gość gość
Żadna kobieta nie jest w stanie znizyc się do takiego poziomu żeby szantażować bliska osobę krytykując jej urode. Tylko facet jest zdolny do tego. Sama widzisz że oni nie są ludźmi tylko polmalpami

Gość gość
kazdy grzech trzeba zapłacic własna cierpieniem nic nie jest za darmo zwłaszcza grzechy kture naleza do szatana i dla tego jest tyle cierpienia na swiecie trzeba poniesc konsekwencje swoich grzesznych czynów nie da sie odzucic prendzej czy puzniej szatan sie upomni

Gość gość
Jakie grzechy idioto?Czy ona zrobiła coś złego?

Gość Smutna_D
pisze do mnie i pyta gdzie jestem i żebym wróciła, ale ja mu nie odpisuje i chyba będę u koleżanki jeszcze parę dni

Gość gość
oczywisce sex przedmałzenski jest ciezkim grzechem ale za ine takze sie płaci kłamstwo plotkarstwo trzeba uwazac na rodziców co muwia bo rodzice maja moc przeklenstwa i błogosławienstwa

Gość gość
Kobiety lubią dużego ptaka, a faceci spore i jędrne piersi. Co w tym dziwnego. Piersi poniżej 3 to jakaś lipa. Jakieś podrabiańce.

Gość Smutna_D
czy kłamałam? kłamałam, były to niewinne kłamstewka, żeby nie ranić bliskich. a czy plotkowałam? nie, chyba, że słuchanie się liczy? nigdy nikogo nie zraniłam. poza tym nie ma ludzi idealnych i każdy skłamię

Gość gość
Traktuje cię jak rzecz, jak swoją własność, wie że jestes miękka i cię szybko złamie albo weźmie na fałszywe łzy. Co z tego że na chwilę się zmieni. Ten typ tak ma. Oni się zmieniają na jakiś czas żeby osiągnąć swój cel. Myślisz że zrezygnuje dla ciebie z gier? Wątpie może po 40 jak mu się znudza. Ale nie dla ciebie. Faceci w Polsce nie maja wyobraźni i zainteresowań dlatego grają w giętki. Ty jestes tylko do towarzystwa.

Gość gość
Odpisz mu żeby siedział sobie w tych swoich grach gdzie sa biuściaste panienki z wąskimi taliami i wypukłymi tyłkami a Tobie niech nie zwraca gitary bo ty w przeciwieństwie do niego żyjesz w świecie realnym.

Gość gość
Jeśli chcesz mu pomoc to pozwól mu dorosnąć i wyprowadz sie

Gość gość
gość dziś Kobiety lubią dużego ptaka, a faceci spore i jędrne piersi. Co w tym dziwnego. Piersi poniżej 3 to jakaś lipa. Jakieś podrabiańce. xx poniżej 3? a co oznacza 3? To jakiś rozmiar?

Gość gość
3 to rozmiar C. A i B odpada. :)

Gość gość
ty się kompletnie nie znasz na rozmiarach wiesz że oprócz miseczki A i B jest jeszcze rozmiar pod biustem i miseczka 75 b jest większa od miseczki 65 c? :)

Gość Smutna_D
chyba się od niego wyprowadzę, bo dłużej już tego nie zniosę, żę komputer jest ważniejszy... proponuje różne rzeczy wyjścia np do kina, teatru, muzeum, planetarium, żebyśmy gdzieś razem pojechali czy to nad morzem czy w góry, pozwiedzać, no ale on woli komputer...

Gość Smutna_D
no ja właśnie mam taki 65C/D... i uważam, że jest dobry dla mojej figury

Gość gość
No i dobra decyzja, wyprowadź się a on niech siedzi z tym komputerem skoro tak woli:) Tak mu powiedz że nie chcesz mui przeszkadzać więc się usuwasz z jego życia żeby miał teraz duzo czasu na swoje komputerowe hobby:) Powiedz to z uśmiechem i zabierz swoje rzeczy :)

Gość gość
Dla mnie idealne jest 80C. To lubię. Mniejsze to podrabiańce.

Gość gość
Nie będziesz mieć żadnych wspomnień z młodości , zmarnowane najlepsze lata, przesiedziane w domu. I jeszcze wpadniesz w głębokie kompleksy bo on zniszczy twoja wartość i radość. Może przejaskrawiam ale tylko po to żeby ci uświadomić co ci grozi. Oni w tym wieku są za młodzi do związku, nie mowie że starsi są lepsi ale czasem są jak są po jakimś związku i dostali już po głowie.

Gość Smutna_D
trudno będzie mi od niego odejść bo mimo wszystko bardzo go Kocham :(

Gość Smutna_D
ze zdenerwowania srałam juz dzisiaj z 5 razy :(

Gość gość
A co się dziwić facetowi każdy jak ma deskę w domu to kiedyś pęknie faktem jest że w takiej sytuacji każdy facet dydoli na boku fajne gary i co się chłopu dziwić

Gość gość
80 C to już trochę zalatuje otyłością :) Owszem biust okazały ale pewnie boczki i brzuszek równiez :)

Gość gość
to idz prawiku szukac dziewczyny z 80 c ,nie na damskim kafe siedzisz ulomie

Gość Smutna_D
Smutna_D dziś ze zdenerwowania srałam juz dzisiaj z 5 razy smutas.gif x to podszyw

Gość gość
Rubensowskie kształty muszą być :)

Gość gość
Ja nie mógłbym bzykac deski toż to jak z facetem

Gość gość
a sralaś juz dzis tak apropo?

Gość gość
Jak dla mnie takie zachowanie to typowy kontratak ze strony facetów, on miał na celu to żebyś się odczepiła, cel osiągnął i w spokoju dokończył grę. Tu nie chodzi o twoje cycki, tylko o święty spokój.