Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_D

pozbawił mnie kobiecości, a dał kompleks :(

Polecane posty

Gość Smutna_D
zawsze mówił, że są śliczna i w sam na rękę, często je dotykał, masowali ssał sutki a teraz na nagle z tym wyskoczył :(

Gość gość
Ich trzeba traktować tak samo. Ja swojemu ostatnio jak mnie w****il powiedziałam że jestem z nim tylko dla pieniędzy to dzwonił i pisał do mnie z pracy że pracować nie może i czuje pustkę. Haha, pustka,oni nawet nie wiedzą co to pustka

Gość gość
80 to obwód ... więc lubisz wielkie baby :D

Gość prawictwo pospolite 193
każda kobieta ma faceta na jakiego zasługuje .. Najwyrazniej ty nie zasługujesz na bardziej kulturalnego ..

Gość gość
Ona zasługuje. Problem w tym że kulturalnych jest bardzo mało, dla wszystkich kobiet nie wystarczy

jakby zasługiwała na bardziej kulturalnego , to już by go miała

Gość Smutna_D
a powiedz mi co mogłam takiego zrobić, skoro mam takiego? jestem miła, uprzejma dla każdego, uśmiechnięta, lubię pomagać, nie chodzę na imprezy, nie pije, nie pale, nie zdradzam, za to w przeszłości dużo chorowałam i groziła mi utrata wzroku a potem wykryto u mnie komórki które mogą przekształcić się w raka, co według ciebie takiego zrobiłam? czy mogłam zrobić?

Gość gość
Przeczytaj książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" :)

Gość gość
Prawictwo nie bądź okrutny, nie masz dziewczyny bo się boisz, ona się odważyła i się związała, a ty śmiesz ją oceniać?

baby się nie kocha za tzytzki . Cycki to tylko dodatek

Gość gość
Nie słuchaj tego z******oni zawsze obwiniają kobiety za swoje chamstwo

Ja bym się prędzej zakochał w usmiechu kobiety niż w piersiach Dlatego ta ruda mi się mniej podoba od panny z ciemnymi włosam mimo , że ma wiekszy biust to i tak wolę tę szatynkę od rudej http://www.kindgirls.com/video/ariel-lorena/81/

Gość gość
Ty się w żadnej nigdy nie zakochasz bo jestes koniobijca.

Gość gość
za sex przedslubny to grzech wszyscy grzesza to wszyscy cierpia sam jezus powiedział do faustyny Na ukaranie mam wieczność, a teraz przedłużam im czas miłosierdzia, ale biada im, jeżeli nie poznają czasu nawiedzenia mego. ohttp://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm jakie grzechy trzeba sie spowiadac ohttp://adonai.pl/sakramenty/spowiedz/?id=16

Jakbym miał do wyboru pannę z mieseczką 65 G i brzydkim uśmiechem oraz taką z mieseczką 65 A ,ale z łądnym usmiechem to wybrałbym i tak tą drugą , z mieseczką 65 A

Gość Smutna_D
przepraszam ale jestem ateistka

Gość gość
Odejdż, nie tylko dlatego ,że tak powiedział, ale zobacz jakie życie będziesz miałą z takim facetem.Po 6 latach motylko odleciały, jest proza życia i on woli siedzieć na kompie niż spędzać czas z Tobą.Zostaniesz samotna, zmutna w tym związku, to nie ma przyszłości, z dzieckiem też zostaniesz sama, a ten facet będzie siedział po netach, to nie ejst typ faceta na udany związek.Pierwsze fata to fascynacja, staranie się o siebie, a potem jest etap prawdy, no i u was ta prawda wygląda żałośnie. To,ż ekochasz to nie nie znaczy, sama też kochałam i odeszłam, bo zobaczyłam ,że ginę, zapadam sie w sobie. Odżyłam, teraz mam meza, dom, dziecko i jestem mega szczęsliwa, a maż zawsze mnie szanuje, doceia i chwali.Czasem trafia sie an takich debili, aby sie czegoś nauczyć, pzonać prawdę o sobie. Ja to tamtym zwiazku wiem,z ejestem silna, nie dałm się stłamsić, zawalczyłąm o siebie , mimo,że kochałam bardzo odeszłam i nie dałam możliwosci powrotu.Gdybym została byłbym wrakiem człowieka, o siebie warto walczyć, sama miłosc to za mało do cszczęśłiwegto życia, bo są też miłości toksyczne, które odbierają radośc i szczęścia, niue każda miłosc jest dobra. Zastanó się nad samą sobą, chcesz takiego życia, takiej poniewierki? Czy ryzykujesz i walczysz o sobebie, mimo,ż enie wiesz kogo jeszcze spotkasz na drodze. Mi wszyscy mówili, nie jest zły, jesteście 7 lat, nie pije, nie bije, nie zdradza, dla mnie to było za mało, bo nie byłąm szczęsłiwa, a jako kobieta czułam się fatalnie. Nie miałam pewności odchodząc, ze kogoś pozma, ale wiedziałm jedno, nie chcę spedzić zycia w takich chorym związku.

Gość Smutna_D
zresztą on też jest ateistą

ty się w żadnej nigdy nie zakochasz bo jestes koniobijca. Mógłbym się zakochać w jakiejś fajnej dziewicy .. Ale pewnie się nie uda ..

Gość gość
10:20 no no...ale te kobiety sa super w rwojej opinii za to juz kazda jest wstanie olac faceta przez jego wyglad pomimo ze moze byc fajny gosc

Gość gość
Demony seksu - ks. Piotr Glas, egzorcysta https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU nie ma takiego czegos jak ateista kazdy w cos wierzy np ze ty wierzysz ze ty go kochasz po prostu jestes leniwa a co do grzechów kazdy zapłaci czy to ksiadz czy sprzataczka ateista nic nie ma za darmo

Gość Smutna_D
wiesz w moim przypadku to rodzina zawsze mi mówiła, że zawsze będę sama i nie będę się w ogóle temu dziwić... no a jak go poznałam, to powtarzali, że i tak mnie zostawi czy prędzej czy później ale to zrobi... miałam niską samoocenę, potem udało mi się ją odbudować a teraz znów spadła i jest tak niska jak kiedyś

Gość gość
A ja zaraz idę do biuściastej sąsiadki na kawkę. Jej mąż w pracy :) . Może coś się wydarzy bo ona lubi ten sport. :)

Gość gość
Do 11:03 wynika z tego ze jesteś nudna jak flaki z olejem i tyle. Faceci są prości w obsłudze tylko niektóre kobiety nie potrafią ich obsługiwać. Sex sex i jeszcze raz sex. Chodź na imprezy i to tak żebyś była najlepsza laską w lokalu, miewaj romanse i uwielbiają sex. Wtedy będziesz miały każdego nawet tych miłych i kulturalnych których niby jest mało.

Gość Smutna_D
sex to mieliśmy codziennie raz czy dwa razy

Gość Smutna_D
Smutna_D dziś sex to mieliśmy codziennie raz czy dwa razy (chodzi ze każdego dnia kochamy się 1/2 razy)

Gość gość
Dlaczego rodzina ci takie rzeczy wmawiala? Już do końca życia w siebie nie uwierzysz!

Gość gość
to sie nazywa przeklensto rodzice cie przekleli i jeszcze to ze grzeszysz to to ja jusz pisze od 2009 powielasz ten sam schemat co reszta grzesza i to zostało napisane w tej ksiazce wolni od niemocy .A,Pelanowski http://intercafe.iq24.pl/default.asp?grupa=120496&temat=60138 jak by nie weszło to trzeba cały wkleic i usunac przecinki

Gość gość
pomyłka usunac spacje ale tak terz mozna wejsc w temat o czystosci przedmalzenskiej

Gość gość
Czy to jakiś zeschizowany ksiądz-kaznodzieja tu ciągle pisze? Rzygać się chce od tych morałów.