Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tańcząca dziewczyna a facet domator, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi tak szczerze, faceci i kobiety, co ma zrobić dziewczyna która kocha swojego faceta, ale kocha też tańczyć, a on jest totalnym domatorem i od klubów i tym podobnych imprez trzyma się z daleka? Co ma zrobić taka dziewczyna? Nie chodzi mi o zdradę , ale o sam taniec, który nie raz ale zdarza że jest bardzo namiętny, jak pewnie sami wiecie. Co o tym myślicie?

Myślę, że powinna chodzić ze znajomymi i tańczyć ale trochę rzadziej trochę mniej namiętnie, a jej facet powinien jej czasami towarzyszyć.

Gość gość
gośćwkość Widzę że Cie obchodzi bo wlazłeś i skrobiesz :P FinnegansWake: Co to znaczy tańczyć mniej, jak muzyka robi swoje?

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa : Ja nie wiem, Ty mi powiedz? Tańczysz? Jak tak to wiesz jak to wygląda w klubach

Współczuję, jeśli partner jest zazdrosny to będzie wieczny konflikt w waszym związku. W końcu albo ty ulegniesz i przestaniesz wychodzić do klubów dla wspólnego spokoju, albo postawisz na swoim kosztem relacji.

Gość gość
Dobrze, czyli albo przestaje tańczyć, albo taniec okazuje się zdradą. :( Gdzie znajduje się granica w tańcu by nie doszło do zdrady?

gość dziś - normalnie. Na co innego można sobie pozwolić, kiedy się jest singielką, a na co innego, zwłaszcza w towarzystwie facetów, kiedy jest się w związku. To chyba oczywiste.

Problem nie tkwi w tobie, a w partnerze. Tańczysz jak potrafisz, ruchem ciała wyrażasz muzykę, rytm. Nie wyobrażam sobie ograniczać się w tańcu, bo co to za zabawa. Ktoś, kto nie potrafi i nie lubi tańczyć nigdy tego nie zrozumie, a chęć wyjścia do klubu by potańczyć nazwie zdradą. Nie ukrywajmy, zawsze znajdzie się ktoś, komu możesz się spodobać i w tym sęk.

Gość gość
gośćwkość dziś Wiesz co cieszyłabym się gdyby mój facet tańczył, niestety to co piszesz jest niemożliwe, więc nie mam nawet jak tego rozważać. Problem polega na tym , że ja chciałabym aby on ze mną wychodził, tańczył, ale on tego nie chce. Nie chce go ranić, ani zdradzać wbrew temu co sobie myślisz, chce jakoś znaleźć chociaż złoty środek, kocham go

Po pierwsze, on powinien iść ze swoją kobietą, po drugie nie każda to dzi/wka, po trzecie klub to nie taniec towarzyski.

Gość gość
xen Dziękuję za poparcie. :) wiesz o co mi chodzi, tylko o taniec nic więcej.

Gość gość
Po prostu chodź tańczyć i tyle. Noe opowiadaj mu co tam się dzieje nie za bardzo się tym ekscytuj i tyle. Miłość to niekoniecznie musi być rezygmowanie z siebie.

Gość gość
Dzięki :) Tak zrobię.

Ty korzystasz z życia w pełni, a dziewczyna chce iść potańczyć, bez kolegi. Widzisz różnicę, czy trzeba przeliterować? O" pierdziela " nie martw się, bo jakby mu laskę robiła, że prześcieradło do tyłka wlezie, to nie omieszka spojrzeć na inną, a jak qrwiarz to również przeleci.

Gość gość
gośćwkość dziś Problem polega że mój facet ma wszystkie potrzeby zapewnione, więc skucha i jeżeli chciałby coś takiego robić na boku to dla mnie byłaby to zdrada. Nigdzie też nie pisałam że jest zazdrosny o wychodzenie. Tzn nie okazuje tego, chce bym była szczęśliwa, wie co wyczynia się w klubach, ale daje mi do zrozumienia że mi ufa. Ja po prostu nie chce się ograniczać (taniec) ale też nie chce go zranić

Gość gość
Ja nigdy nie ufam kobietom dlatego wole byc sam :)

Gość z wiatrem tańcząca
twój wybór że nie ufasz,to samo mogłabym powiedzieć o facetach,ja też lubię tanczyć i chciałabym móc wyjsc raz na jakis czas do klubu a gdybym chciała zdradzić to przez kilka lat juz miałam tyle okazji ze nikt by mnie nie powstrzymał

Gość gość
gośćwkość dziś Dogadane w taki sposób, że czego oczy nie widzą temu sercu nie żal, ale w głębi duszy wiem że gdyby zobaczył jak tańcze, to byłby zazdrosny i myśle że poczuł by się zraniony, ale dla mnie to tylko taniec, nie uniknę dotyku, ocierania się ciał, bo tak to wygląda.

Gość gość
man on the moon wczoraj Prędzej chyba skończę tańczyć, niż zostawię swojego faceta. Dzięki wszystkim za rady. Dobrej nocy ;)

Hmm, tańczyłam niedawno choć nie u nas w kraju, może panują tu jakieś inne standardy:).