Spaghetti .... 5 Napisano 33 minuty temu Miałaś przymierzać suknie ślubną Boni ... Zmykaj spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 29 minut temu Po co kłamiesz. Pisałam o garniturze. Zreszta już po ślubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 25 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Po co kłamiesz. Pisałam o garniturze. Zreszta już po ślubie. Nie kłamię, karty zawsze mówią prawdę Edytowano 25 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 23 minuty temu To tylko narzędzie papierowe. Nic więcej. Szynszyle szrekopalczastom też ci wywróżyły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 22 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To tylko narzędzie papierowe. Nic więcej. Szynszyle szrekopalczastom też ci wywróżyły xD Nie wnikam wirtualnie w szczegóły jak zazdrośnik Moon Edytowano 20 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 19 minut temu To choiowy z ciebie wróżbita maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To choiowy z ciebie wróżbita maciej I bardzo dobrze, bo myślę o innej kobiecie Dobrej nocki Babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 6 minut temu Twoje wypowiedzi zawsze nie na temat pjoter 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 4 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Twoje wypowiedzi zawsze nie na temat pjoter Paweł jestem nie Pjoter Z ogórkiem mam tyle wspólnego co Ty z narzeczonym Idż już spać w końcu cwaniaro. Edytowano 2 minuty temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach