Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość full_of_life

Pomocy!

Polecane posty

Gość full_of_life

Od podstawówki zauważałam zmiany w sobie i to, że odstawałam od innych, a teraz jestem pewna, że jestem homoseksualna . Z rodziny wie tylko moja babcia, a problemem są moi rodzice. Niedawno koleżanka zrobiła mi malinke na szyji. Kiedy ojciec to zobaczyl zapytal sie czy mam jakies pociagi do dziewczyn, powiedział to z okropnym obrzydzeniem. Jego zachowanie wprawiło mnie w strach, boje sie im ewentualnie o tym powiedziec, bo kiedys napewno przyjdzie na to czas. Kiedys bede musiala. Tak czy siak sie wyda.  Mama tez pare razy ze skrzywiona miną i wyrzutami pytała mnie czy kobiety mi sie podobają, widząc moje niektóre zachowania. Meczy mnie to poprostu, wiem, że nawet jeśli im powiem będąc pełnoletnia, oni nie zaakceptują tego, a jestem z nimi raczej blisko i nie chcę ich stracić.

Gość gość
Lekko mieć nie będziesz nasze społeczeństwo jest nie tolerancyjne.

Gość gość
Miało być nietolerancyjne.

Gość Full_of_life
Kazikstychu, może im szybciej tym lepiej, ale uważam, że oni tego nie zrozumieją, nie zaakceptują, nie przyjmą do wiadomości, ba, spodziewam sie jakichś szlabanów, docinek.

Gość gość
To oczywiście, prowokacja. Ale takie rzeczy się zdarzają. x Nie mówić. dopóki nie osiągnie się samodzielności. Takie sprawy muszą dojrzeć. Można być również biseksualnym. To nie przekreśla męża i dziecka. x Trzymam kciuki :)

Gość Full_of_life
Nie jestem biseksualna, to wiem napewno. Mężczyźni mnie odrzucają, obrzydzają. W moim wieku, a mam 16 lat, rodzice uznają to za bunt, chwilowość, głupią modę. Wiem, że tego nie zaakceptują, bo wiem w jaki sposób rozmawiają o naszych wspólnych znajomych homoseksualistach. Typowe homofobiczne gadanie.

Gość Full_of_life
Jestem jedynaczką, wycacaną i wyniunianą. Rodzice straszne ingerują w moje zycie prywatne i sprawy intymne. Chcieliby, żebym byla taka jaką sobie oni wymarzyli.

Gość gość
O ! Macie nawet wspólnych homosexualnych znajomych ?! To naprawdę super. Rodzice są oswojeni z tematem i częściowo akceptują homoseksualizm. Musisz być cierpliwa. Rodzice w końcu to zaakceptują u Ciebie. Trzymam kciuki :)

Gość Full_of_life
Nasi byli sąsiedzi, zaprzyjaźniona rodzina, mają syna geja, ba, on przychodzi ze swoim chłopakiem na tzw drinkowanie. Znają się dobrze i lubią. Ale ile razy to ja słyszałam z ust taty: pedał...

Gość gość
Nie jest źle. Pedał to nie lesba. x Będzie dobrze. Trzymam kciuki. x Muszę sobie zrobić przerwę. Bo mnie szlag jaki trafi. x Namaste i powodzenia w opisywaniu dalszych losów biednej homoseksualnej i wrażliwej kobietki. Pa.

Gość Full_of_life
Dziękuje za pomoc!!

Gość gość
To znowu ty? przecież to prowo...