Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Rozmawialiśmy z anastazje

Polecane posty

5 minut temu, libedovski napisał:

to sernik na pewno

Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). 

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). 

wiem tez kiedys pisalem do niego normalnie i namawialem do leczenia a on wyzywal wszystkich ktorzy pracuja

byc moze to efekt schizofrenii mnie sie wytdaje ze schizofrenicy nie maja w ogole uczuć i emocji  a moze to jaksi socjopata

pewnie pare osob przeze mnie juz tu nie weszlo i nie wie dlaczego bo to duza siec o jednym zew. ip a ja nadal jestem i takie to sa ich metody

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się