baba jędza wołać księdza 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, libedovski napisał: to sernik na pewno Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libedovski napisał: crazy zbanowano wiec juz wam nie odpowie Kto jej tak ciągle załatwia te bany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Możliwe, znajomych z Australii ma też namiot (ciekawe, o czym on z nimi gada, po raz milionowy opisuje, że idzie na saunę, oglądać stópki). Ma obsesję Krejzi, bo przez chwilę była dla niego miła, nie doceniając jego mendowatości (ja akurat doceniłam na forum N., gdzie też wlazł i zaczął opisywać swoje życie bezdomnego, a my wszystkie dałyśmy mu czystą kartę, normalne komentarze, wspierałyśmy jego wtedy naukę, a on w pewnym momencie wlazł i zaczął nas wszystkie wyzywać, aż złapał perm bana i się skończyło :D). wiem tez kiedys pisalem do niego normalnie i namawialem do leczenia a on wyzywal wszystkich ktorzy pracuja byc moze to efekt schizofrenii mnie sie wytdaje ze schizofrenicy nie maja w ogole uczuć i emocji a moze to jaksi socjopata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 13 Napisano 1 godzinę temu pewnie pare osob przeze mnie juz tu nie weszlo i nie wie dlaczego bo to duza siec o jednym zew. ip a ja nadal jestem i takie to sa ich metody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 11 Napisano 36 minut temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: I kilka nieruchomości na wynajem Niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 11 Napisano 10 minut temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: I kilka nieruchomości na wynajem Jak mi kupi to do niej wrócę ma czas do soboty https://www.tiktok.com/@planeta_lewobrzeze_torun/video/7604035501011651862 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach