Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby być w związku trzeba być mega przystojny!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Mój ukochany waży 111 kg , ma wìększe piersi ode mnie ;) problemy z cerą :) a kocham go nad życie ! Jest moim mężczyznom , uwielbiam jego uśmiech i to jaki jest :) mimo tych kilogramów itd. jest dla mnie najbardziej seksownym mężczyzną w łóżku :) on czasami nie wierzy w to wszystko bo uważani jesteśmy za parę z bajki ,, piękna i bestia ,, ale ja go naprawdę kocham i zawsze mam na mojego mężczyznę ochotę :)

Gość gość
Autorze...błagam... Gdybyś stale pisał, że trzeba być mądrym, przyzwoitym mężczyzną, opiekuńczym i dobrym, to ok. A tak, to obsesyjnie promujesz wyimaginowany modelowy wygląd, jakby to mialo jakieś nadzwyczajne znaczenie w codziennym zyciu. Proszę, zmień myślenie, albo...weź leki. Pozdrawiam.

Gość gość
Pewnie masz 50 lat :( dzisejsze kobiety wymagają tylko przystojniakow.

Gość gość
gość dziś Bo ma ogromne znaczenie wy na podstawie wygladu wybieracie partnera olewajac przy okazji przecietnych :(

Gość gość
Jak będziesz to powtarzał to faktycznie niektóre kobiety zaczną tak myśleć i takich szukać. :)

Gość gość
Nie , nie mam 50 lat. I cenię mężczyznę za męskość i charakter, za jasne cele życiowe, za nieugiętosc. Wygląd ma czwartorzędne znaczenie. Ma być czysty i schludny, bym się nie musiała za niego wstydzić. A jak zacznie mówić, to żeby mówił z sensem, i wiedział o czym mówi. Modeli to szukają 16 łatki, by się pochwalić facetem na imprezie.

Gość gość
gość dziś Własnie takich mezczyzn szukają

Gość gość
Nie , nie mam 50 lat. I cenię mężczyznę za męskość i charakter, za jasne cele życiowe, za nieugiętosc. Wygląd ma czwartorzędne znaczenie. Ma być czysty i schludny, bym się nie musiała za niego wstydzić. A jak zacznie mówić, to żeby mówił z sensem, i wiedział o czym mówi. Modeli to szukają 16 łatki, by się pochwalić facetem na imprezie. xxxxxx Ale autorowi nie o to chodzi, on sam nie wierzy w to co pisze, wie że nie szukacie. Ale nadal będzie zakładał tematy że szukacie modelu, może nawet przez najbliższe kilka lat.

Gość gość
Przecież każda kobieta chce i wymaga modela

Gość gość
Autorowi chodzi o to ze jest sam i rownie dobrze moglby codziennie pisac ze lubicie zjadac swoje kupy.

Gość gość
Przecież każda kobieta chce i wymaga modela xxxxx i nie mialem racji. :)

Gość gość
Wiem, że Autor ma obsesję, albo tak jest zgodzony przez zwierzchnictwo Kafeterii, by tego typu tematy zakładał. Każdy żyje we własnej głowie.

Gość gość
Udaje głupiego na kafe choć codziennie widzi brzydkich facetów z dziewczynami.

Gość gość
gość dziś On nie udaje, on taki jest :P. Dlatego wszystkie dziewczyny, przed nim uciekają :P.

Gość gość
Sprawdziłem ponad 200 dziewczyn i co sie okazalo chca tylko najprzystojnieszych mezczyzn. Ja sobie tego nie wymysl tylko pisze czego oczeja na podstawie wygladu kobieta wybiera partnera zyciowego.

Gość gość
Nie jest, większość tutaj ludzi udaje, prowokuje, zgrywa się i mają z was polewkę jak się napinacie.

Gość gość
Dlatego nigdy w związku nie bylem :(

Gość gość
Sprawdziłeś dwieście dziewczyn ? miałeś stosunki ?

Gość gość
Stąd ta moja samotność

Gość gość
Mój ukochany waży 111 kg , ma wìększe piersi ode mnie oczko.gif problemy z cerą usmiech.gif a kocham go nad życie ! Jest moim mężczyznom xxxx "mężczyznom" masz problemy z końcówkami jak 3-letnie dziecko.

Gość gość
gość dziś gość dziś Bo ma ogromne znaczenie wy na podstawie wygladu wybieracie partnera olewajac przy okazji przecietnych smutas.gif x i na odwrot, kazdy facet chce i wymaga modelki, a na przecietne nie zwracaja faceci uwagi

Gość gość
To facec***atrzą na laski, nie dziewczyny na modeli i weź daj spokój autorze... ja 35 lat byłem samotny, od dwóch lat już nie. Pokazać ci swoje zdjęcie ? jaki ze mnie model. Pytanie retoryczne.

Gość gość
Kafe zakreslilo moje brzydki slowo -> zenska czesc ciala.

Gość gość
Kobiety bardziej patrza na wygląd niż meżczyźni. Tak sprawdzilem 200 dziewczyn i nie miałem z nimi stosunku.

Gość Suzie Q
No brawo autorze tematu, Ty chyba z księżyca spadłeś. Oczywiście, że przystojniacy się nam podobają. :) Mmm taki młody Mel Gibson.

Gość gość
gość dziś Po 30stce to wreszcie zauwazaja normalnych bo sie przejechala na modelach.

Gość gość
Tutaj też już raczej nie pisz Autorze od MODELI !!!!

Gość gość
Niestety ale kobiety oczekuja modela z wyglądu i to jest przykre :)

Gość Suzie Q
Dlaczego to ma być przykre? Przykre to jest jak rodzi się brzydkie dziecko.