Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Premier Polski poniżony na oczach całej Europy... jak do tego doszło?

Polecane posty

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

dobrą przyszłosć tego kraju i moją oczywsicie.

czy tą dobrą przyszłoscią jest kopanie okopów i mięsne szturmy? 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

jestem faszysto z wyboru i nie toleruje marnotrawienia szans na rozwój i dobrą przyszłosć tego kraju i moją oczywsicie. Tylko by jakieś jełopy mogły dać wyraz swojej głupocie... nie licuje to z poczuciem sprawiedliwosci społecznej

To Ty jesteś faszystą. Myślałam, że te wycieczki do gestapo i łapanek to taki chwilowy wybryk. A tu się okazuje, że się myliłam.

A nie niepokoi Cię, że w zasadzie wszystkie totalitaryzmy faszystowskie zakończyły się porażką a ich przywódcy skończyli marnie?

Świętujesz urodziny Hitlera?

Przed chwilą, murb napisał:

Świętujesz urodziny Hitlera

ostatnio berło mussoliniego było polerowane więc bym się nie zdziwił. zaraz będzie że hitler dobry chłop był, to lewaki zrobili z niego nei wiadomo co. 

Przed chwilą, murb napisał:

To Ty jesteś faszystą. Myślałam, że te wycieczki do gestapo i łapanek to taki chwilowy wybryk. A tu się okazuje, że się myliłam.

A nie niepokoi Cię, że w zasadzie wszystkie totalitaryzmy faszystowskie zakończyły się porażką a ich przywódcy skończyli marnie?

Świętujesz urodziny Hitlera?

jestem faszystą z wyboru, czyli wybieram z tej ideologii to co mi pasuje, tak jak niechęc do komunizmu i innych takich pro-biedackich i pro-roszczeniowych ideologii. 

BTW Adolf wyznawał nazizm, coś mylisz...

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

jestem faszystą z wyboru, czyli wybieram z tej ideologii to co mi pasuje, tak jak niechęc do komunizmu i innych takich pro-biedackich i pro-roszczeniowych ideologii. 

przecież nazizm to faszyzm, niechęć do komunizmu nie jest wytworem faszystowskim, a nawet wręcz przeciwnie. faszysci i komuniści bardzo często kolaborują. co ty za głupoty pierrdolisz to aż głowa mała. 

Edytowano przez łowca kiboli
  • Thanks 1

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Czyli herr Adolf był nazistą a nie faszystą. Ok.

Czego nie wybierasz z ideologii faszystowskiej?

w zasadzie jedyna różnica miedzy faszysta a komunistą jest taka że komunista chce całkowicie znieść pojęcie tożsamosci narodowej, a faszysta chce zlikidować wszystkie inne narody poza swoim własnym. Poza tym są to dwa skrajnie pro-państwowe antyindywidualistyczne nurty zwlacząjące inteligencję. U kleskia szczególnie jest widoczny ten antyindywidualizm oraz chęć sprowadzenia innych do roli podnóżka. być tłukiem tego typu jest co raz trudniej w dobie gdzie komunikacja jest co raz częściej prowadzona w formie pisemnej.

14 minut temu, murb napisał:

Czyli herr Adolf był nazistą a nie faszystą. Ok.

Czego nie wybierasz z ideologii faszystowskiej?

prosciej co wybieram... zaprzęgnięcie nierobów do pracy i zaagażowanie w rozwój kraju/państwa. IMO państwo to korporacja, jeśli utrzymuje niezdatnych buntowników to są oni jak słabe ogniwo w łańuchu, kiedy ogniwo pęka to cały mechnizm, całe Państwo traci.

1 godzinę temu, RC + napisał:

USA - NIE (wycofali się)

CHINY - NIE

ROSJA - NIE

INDIE - NIE

TAJWAN - NIE

UE - TAK

co ty za bzdury piszesz, wiesz ile w usa i chinach jest wiatrakow ? to ze w tym roku ktos w nie inwestuja moze wynikac stad ze on ma juz ich pelno, nie wiem ile maja ale w usa maja z wiatraków drugi najwiekszy odsetek energii pierwszy pewnie z atomu a ty dalej zyjesz w epoce wegla kopnaego ktorego wydobycie tony w pl kosztuj 3,5k i jest 10 razy drozsze niz na swiecie. w jakich stanach w usa energia z wiatrakow stanowi polowe calej energii pewnie roznie tam wieje w roznych stanach stad duze roznice.

zeby w eu produkowac te rzeczy co w chinach czy na tajwanei to trzeba zlikwidowac pensje minimalna a socjalisci z pis chyba jednak tego nie popieraja idz po nowe wytyczne co masz pisac 😄

w chinach i poniekad w usa nie ma pensji minimalnej tzn. jest niezmieniana od jakichs 15 lat i na poziomie 20zl 😄 to dlatego tam sie produkuje jak w chinach bo ci wszyscy imigranci ktorych trump chce odeslac robia w tej niewolniczje pracy wiec jak ich wydala to juz sie skonczy produkcja jak w chinach. zreszta pomaranczowy dziad ciagle sobei zaprzecza w roznych pomyslach ale jego wyborcy to du..nie i wystarczy ze im powie jakies wymyslone dane a oni lykaja. 

8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

zaprzęgnięcie nierobów do pracy i zaagażowanie w rozwój kraju/państwa.

świetny pomysł, więcej urzędów i większe podatki. nie ma to jak tworzenie sztucznych miejsc pracy kiedy są niepotrzebne. 

udzial energii z wegla za rzadów pisu

w 2015 roku 83%

w 2024 roku 57% 

zrobili dobra robote tylko takim du.niom swoim wyborcom opowiadaja slogany w stylu "polska energia z polskiego wegla" albo "czarne polskie zloto" a dutchy to lykaja. 

skoro juz nawet pis wie ze na weglu nie pociagnie to na czym jak nie na wiatrakach i solarach ? na atomie ? a ty wiesz ze ci ameryjkance ktorzy maja ten atom budowac jeszcze nigdy nie wybudowali elektorwni po zalozonych kosztach i w zalozonym terminie ? wiec ten atom to w 2040 albo 2050 a z wiatrakow masz za pol roku

1 godzinę temu, RC + napisał:

Na ludzi łatwych do sterowania nie rzuca się całej machiny propagandy i oszczerstw. 😉

jakich oszczerstw juz ktorys raz to powtarzasz a chlop sam sie przyznal do wałów z mieszkaniem i bójek kibolskich z patologia jedynie do sutenerstwa nie ale jakos do sadu w trybie wyborczym nie chcial isc

tak tak bedziemy nagle potega polprzewodnikowa  juz morawiecki obiecal nam swoj samochod i co sie z nim stalo  ? nie dosc ze ten samochod okazal sie chin/skim skladakiem geeely pod po/lsk/a marka to jakos go nadal nie widac 

ty wiesz ile kosztuje fabryka polprzewodnikow ? z 10 miliardow z czego ty chcesz to wybudowac jak my zyjemy z kredytu. 

ja sie zgodze ze lepiej zabrac 800 plus i postawic za to jakies zaklady moze cos z nich bedzie ale jakos nie slychac zeby pis za tym optowal. tylko za dlugi pisu placimy 60 miliardow samych odsetek przypominam ze pis zadluzyl nas prawie na bilion zlotych przec 8 lat

3 minuty temu, łowca kiboli napisał:

ciekawe co trump rozkaże kibolowi może żeby się bił z putinem w ringu. tamten też przeciez sportowiec. 

powie mu "zwolnic amerykanskie firmy z podatku natychmiast" 😄 i "kupujcie wiecej uzbrojenia od nas a jak bede mial zly humor to wam i tak wylacze te samoloty bo nie macie kodow zrodlowych 😄 "

22 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

prosciej co wybieram... zaprzęgnięcie nierobów do pracy i zaagażowanie w rozwój kraju/państwa. IMO państwo to korporacja, jeśli utrzymuje niezdatnych buntowników to są oni jak słabe ogniwo w łańuchu, kiedy ogniwo pęka to cały mechnizm, całe Państwo traci.

Jaką masz definicję nieroba i kto to są Twoim zdaniem Ci buntownicy?

niektorzy tesknia za socjalizmem i widac ewidentnie ze potrzebuja miec nad soba pana ktory powie im jak zyc dlatego tak nie lubia demokracji i wielbia takich kaczorow czy trampkow

2 minuty temu, libed666 napisał:

niektorzy tesknia za socjalizmem i widac ewidentnie ze potrzebuja miec nad soba pana ktory powie im jak zyc dlatego tak nie lubia demokracji i wielbia takich kaczorow czy trampkow

ten kraj i tak od pewnego momentu był już tylko kolonizowany, nic się w tej materii nie zmienai poza metodami. 

Edytowano przez łowca kiboli

on jest chyba oplacany przez pis czesto wpada tu z rana z przekazem dnia i znika zwlaszcza jak mu sie sypie rpzekaz. 4 dni bylo o kpo jak wyszlo ze pisiory kase braly, projekty pisaly i ocenialy to nagle ucichlo i znowu wiatraki rzekomo niemieckie i rzekomo uzywane 😄

19 minut temu, murb napisał:

Jaką masz definicję nieroba i kto to są Twoim zdaniem Ci buntownicy?

zaczyna sie robić rozprawka 🙂  masz inne lżejsze pytania hę?

żyć w p0lsce to jest przejeebane po całości, z prawie każdej strony chcą spuścić wpierrdol, a tera USA będzie kolonizować dodatkowo. 

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

zaczyna sie robić rozprawka 🙂  masz inne lżejsze pytania hę?

Usiłuję zrozumieć, co Cię fascynuje w faszyźmie.

Faszyści eksterminowali różne grupy ludzi - chorych na przykład.

1 minutę temu, murb napisał:

on jest pisowskim faszysta a oni chca eksterminowac wszystkich poza dzieciorobami czyli sie nie lapie na eksterminacje a moze dostanie dodatek jak wstapi do ss albo liczy ze mu w ramach pracy przymusowej podesla jakas lewaczke do opierki nad kaszojadami

14 minut temu, libed666 napisał:

on jest pisowskim faszysta a oni chca eksterminowac wszystkich poza dzieciorobami czyli sie nie lapie na eksterminacje a moze dostanie dodatek jak wstapi do ss albo liczy ze mu w ramach pracy przymusowej podesla jakas lewaczke do opierki nad kaszojadami

Dzięki za wyjaśnienie ale poczekam co kolega mi odpowie.

Myślałam, że niektóre rzeczy to bajki dla niegrzecznych dzieci. Ale się okazuje, że faszyści są wśród nas.

6 minut temu, murb napisał:

że faszyści są wśród nas.

nie wiedzialas ? pelno ich

wczoraj widzialem typa w tramwaju jak podchodzil do ludzi i pytal czy sa ukraincami i wyzywal ukraincow. przeciez to jakies 20-30% spoleczenstwa dlatego tak wielu politykow sie im podlizuje. nazizm/faszyzm ma sie znakomicie w naszym kraju przeciez tu ludzie nawet maja tatuaze ss albo 88 

wczoraj wklejal ktos jak maszerowali w gdyni promenada z flagami z krzyzem celtyckim nawet 😄

Edytowano przez libed666

22 minuty temu, murb napisał:

Nie, włoski faszyzm nie prowadził celowej polityki masowego zabijania chorych w sposób, w jaki czyniły to nazistowskie Niemcy w ramach akcji T4. Przypominam, że jestem wybiórczy w swoim postrzeganiu tej ideologii. Problem jest natury złożonej. Adolf obwinial pewną nacje za wszekie zło jakie dotknęło niemcy z końcem 1 wojny.

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

Nie, włoski faszyzm nie prowadził celowej polityki masowego zabijania

😄

wez ty przeczytaj cos poza tymi ksiazeczkami z gatunku "poczytaj mi mamo"

10 minut temu, murb napisał:

Dzięki za wyjaśnienie ale poczekam co kolega mi odpowie.

Myślałam, że niektóre rzeczy to bajki dla niegrzecznych dzieci. Ale się okazuje, że faszyści są wśród nas.

Słuchaj dalej tego wymoczka a będziesz w zime w klapach chodzić.

On nie rozumie tego co widzi, miesza pojecia jak dziecko a powinien juz do emerytury sie szykować

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się