Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wizzy

Lysienie i wypadajace wlosy, co moge poradzic?

Polecane posty

Nie bede juz odzywki nakladal

Mam olejek z rozmarynu, ale nie.wiem kiedy to nakladac, i czy nowe wlosy zaczna rosnac 😭😭😭

A co to 

Nudzi mi sie zapent

Mam kiepski humor. Z tyloma fajnymi dziewczynami kiedys pisalem, a wszystkie poznikaly 😭😭😭

Edytowano przez Wizzy

Lata leca, wlosy wypadaja a zadnej fajnej dziewczyny na horyzoncie 😭😭😭😭

37 minut temu, Wizzy napisał:

Nie bede juz odzywki nakladal

Mam olejek z rozmarynu, ale nie.wiem kiedy to nakladac, i czy nowe wlosy zaczna rosnac 😭😭😭

musisz wsadzić głowe w doope i potrząsać 5 minut... włosy bedą rosły jak złe

Chcialbym miec jakas fajna.doope.i wlozyc w niej glowe, ale niestety, moge sobie tylko pomarzyc 😭😭😭

Edytowano przez Wizzy

Fubel

Edytowano przez Wizzy

MYSLĘ, ŻE WODA NASĄCZONA ZDECHŁYM ZAJĄCEM POMOŻE

1 godzinę temu, Wizzy napisał:

Lysienie i wypadajace wlosy, co moge poradzic?

1. Leczenie psychiatryczne
  2. farmakoterapia
  3. podjęcie pracy zarobkowej
  4. odkładanie pieniędzy
  5. przeszczep włosów metodą FUE
Edytowano przez RC +

8 minut temu, RC + napisał:
  1. Leczenie psychiatryczne
  2. farmakoterapia
  3. podjęcie pracy zarobkowej
  4. odkładanie pieniędzy
  5. przeszczep włosów metodą FUE

to musi być jakaś obesja z tymi włosami, ja co prawda nie mam tego problemu i dlatego nie rozumiem jako mozna tak to przeżywać. jedni mają kudły i inni są lysi. łysy dużo lepiej niż zakolak typu pan zdzicho hydraulik. łysy jeśli jest dobrze wysportowany to wygląda ok, chyba. laski i tak wyboru nie mają dużego, bo nikt ich nie chce wiec wezmą kazdego byle dobrze wyglądał.

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

to musi być jakaś obesja z tymi włosami, ja co prawda nie mam tego problemu i dlatego nie rozumiem jako mozna tak to przeżywać. jedni mają kudły i inni są lysi. łysy dużo lepiej niż zakolak typu pan zdzicho hydraulik. łysy jeśli jest dobrze wysportowany to wygląda ok, chyba. laski i tak wyboru nie mają dużego, bo nikt ich nie chce wiec wezmą kazdego byle dobrze wyglądał.

Łysina jest wtedy problemem, kiedy jej posiadacz ma kompleksy, gdy ich nie ma wtedy to nie problem. Zbyt wiele widziałem łysych kobieciarzy, by sądzić inaczej, no ale mówimy o Filipie, człowieku z problemami, których nie chce rozwiązać, i to wcale niezwiązanych z jego łysiną.

2 minuty temu, RC + napisał:

Łysina jest wtedy problemem, kiedy jej posiadacz ma kompleksy, gdy ich nie ma wtedy to nie problem. Zbyt wiele widziałem łysych kobieciarzy, by sądzić inaczej, no ale mówimy o Filipie, człowieku z problemami, których nie chce rozwiązać, i to wcale niezwiązanych z jego łysiną.

nawet gruby ogarnie laski, byle miał psychike a to niezależne od włosów, auta i portfela. laski to są przerośniete dzieci i chcą faceta, który da im bezpieczeństwo a na pewno nie zrobi siary zachowaniem. sernik niedomaga psychą i mysli, że jak bedzie miał włosy to nagle kazda graża padnie na kolana przed nim. na 100% nic sie nie zmieni, nawet jakby mia włosy gęste jak baranek. szkoda czasu na te rozkminki o włosach, wziałby te leki i zaczał prace nad głową. tam w UK muszo być jakie terapie, tam kraj socjalistyczny, pewnie trzebaby poszukać, popytać.

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

nawet gruby ogarnie laski, byle miał psychike a to niezależne od włosów, auta i portfela. laski to są przerośniete dzieci i chcą faceta, który da im bezpieczeństwo a na pewno nie zrobi siary zachowaniem. sernik niedomaga psychą i mysli, że jak bedzie miał włosy to nagle kazda graża padnie na kolana przed nim. na 100% nic sie nie zmieni, nawet jakby mia włosy gęste jak baranek. szkoda czasu na te rozkminki o włosach, wziałby te leki i zaczał prace nad głową. tam w UK muszo być jakie terapie, tam kraj socjalistyczny, pewnie trzebaby poszukać, popytać.

On zupełnie od fatalnej strony zaczyna, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale on pisze coś w stylu: chciałbym znaleźć dziewczynę, która mnie porwie stąd do siebie itp... czyli on chce opiekunki, która go porwie, zajmie się nim, a najlepiej jeszcze poniańczy, utrzyma i po palniku poskacze...

kompletne nieporozumienie... nie po to kobieta szuka faceta, by być jego nianią... 😆 

Edytowano przez RC +

3 minuty temu, RC + napisał:

On zupełnie od fatalnej strony zaczyna, bo nie wiem czy zauważyłeś, ale on pisze coś w stylu: chciałbym znaleźć dziewczynę, która mnie porwie stąd do siebie itp... czyli on chce opiekunki, która go porwie, zajmie się nim, a najlepiej jeszcze poniańczy, utrzyma i po palniku poskacze...

no tak, żyje w marzeniach, pewnie gdzieś na filmie widział.

3 minuty temu, RC + napisał:

kompletne nieporozumienie... nie po to kobieta szuka faceta, by być jego nianią... 😆 

salowa by go ululała, jej janusz pije browary i ma ją gdzieś. tylko że ona stara i gruba a fifi jeszcze bedzie wybrzydzał

Ja prdl niech ten rymcym znika mi  z tematu i zdechnie w koncu tak jak libed i salowa, po co takie goowno zyje

2 minuty temu, Wizzy napisał:

Ja prdl niech ten rymcym znika mi  z tematu i zdechnie w koncu tak jak libed i salowa, po co takie goowno zyje

A zauważyłeś kto jest ojcem twoich problemów na forum?

Ty sam!

Tak, gdybyś nie właził w mój temat i nie hejtował, moja noga by tu nie zawitała, bo z tobą nie mam zupełnie tematów wspólnych...

Czyli na przyszłość rada: z dala ode mnie i moich tematów, to nie będziesz biadolił chory człowieku. Nikt doń cię nie zapraszał.

Edytowano przez RC +

Rymcym wez sie.odpieerdol ode mnie i przestan mnie cytowac frajerze, wypad

Bede robil sobie.co bede chcial, a tobie zycze zebys zdychal na raka, zabierz salowa ze soba na tamten swiat, bede sie cieszyl, ze w koncu dwoch koorew mniej na swiecie

Edytowano przez Wizzy

Uważaj na ten rozmaryn, bo kumpela polała sobie włosy naparem i mówi, że nigdy jej tak nie wypadały. 

Ja juz od dluzszego czasu mam olejek z rozmarynu i slodkiego migdalu z cytrusami i rosly mi jak na drozdzach

Napar z rozmarynu?

Wspolczuje, kobitom wlosy wypadaja masakra

1 minutę temu, Wizzy napisał:

Ja juz od dluzszego czasu mam olejek z rozmarynu i slodkiego migdalu z cytrusami i rosly mi jak na drozdzach

Ta, tylko nie tam gdzie trzeba... bo łyse gniazdo na czubku jak było tak jest... przerzedzona grzywka to samo...

bez przeszczepu będziesz łysawy i żadne olejki, szampony nic nie dadzą, bo to genetyczne.

Leczenie i praca. Miłego dnia! 😉

Napisano (edytowany)

Wal sie, no lecz sie i do roboty, waruj smieciu

Jeszcze nie zdechles, rymcym? Kiedy zrobisz mi ta przyjemnosc i zdechniesz w koncu? 

Edytowano przez Wizzy

9 minut temu, Wizzy napisał:

To smaruj dalej i będą ci znowu rosły 🙂 

Na pewno koczowanie pod namiotem, stres, za duży wysiłek fizyczny i niedożywienie powodują wypadanie włosów. Musisz zmienić tryb życia. 

Edytowano przez Ffxc1_5yih

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować