Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesiolek

placki ziemiaczane

Polecane posty

Gość wiesiolek

Dlaczego podczas smazenia placki "przyklejaja "sie do patelni? Jak temu zapobiec?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ponieważ
patelnia musi być dobrze nagrzana :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a na czym
smazysz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiesiolek
Oj to chyba nie wystarczy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiesilek
Na oleju!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na oleju
ale wierz mi, jeśli wcześniej dobrze rozgrzejesz go na patelni, placki nie będą przywierać :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość musisz miec dobra patelnie
albo zeliwna albo teflonowa np. tefala i placki nalezy smazyc na bardzo dobrze rozgrzanym oleju.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszam
pol na pol oliwe i smalec, dobrze rozgrzewam i nigdy mi nie przywarly. To znaczy pierwszy moment tak, ale jak juz lekko sie podpieka to mozna spokojnie je odwracac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wiesiolek
Dzieki. Ide smazyc;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa
.a dla odmiany tre ziemniaki na placki na wielkich oczkach, wychodza takie chrupiace i szybciej :) mniamm

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa
dla odmiany tre ziemniaki na placki na wielkich oczkach, wychodza takie chrupiace i szybciej :) mniamm

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sorka net nawala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taa
Więcej oleju i wysoka temperaturka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×