Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiek

Rama Creme Bonjour - która najlepsza?

Polecane posty

Szynkowa, ogórkowa, pomidorowa, paprykowa, chrzanowa, czosnkowa, ziołowa, naturalna... (to już chyba wszystkie?)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja lubię najbardziej tą ogórkową :) .. ale to dlatego, że jestem amatorką ogórków kiszonych i nie tylko :). pozdrawiam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja jadam naturalną i chrzanową. Wczoraj wpieprzyłam, za przeproszeniem, całe pudełko tej ostatniej. Zupełnie jak na reklamie :D ale to był wyjątek, bo robię sobie week-end szaleństwa do miesięcznym odchudzaniu. Więcej się nie powtórzy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Myślę, że specjalnie dla Ciebie powinni wyprodukować dietetyczną. O smaku kokosowym naturalnie... :D Ja dziś znów byłam na zakupach, znów stałam i wybierałam i ostatecznie nie wzięłam, boję się, że mi rodzinka będzie wybrzydzać. :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie jem tego. Sprawdzcie skład. Rama Bonjour wygrywa konkurs na najbardziej sztuczny, chemiczny produkt.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
No skład maja odjechany faktycznie. :P Aż się zaczęłam zastanawiać, po co do tak prostego produktu tyle chemii. :P Np. serek Bieluch, to: mleko pasteryzowane, bakterie mleczarskie i przyprawy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kasanderka
o fuuuuu! Raz probowalam ogorkowej bodajze i w zyciu juz tego do ust nie wezme. swinstwo straszne! smakuje jak smietana z dodatkiem oleju. To chyba jedze tylko ludzie ktorzy jedza wszystko i wszystko im jedno co maja w ustach - liczy sie odruch ruszania szczeka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja uwielbiam Ostrowię jogurtową ! Almette też jest spox, ale Ostrowia zdecydowanie prowadzi ;) smaruję nią i dżemem brzoskwiniowym naleśniki, mieszam z bazylią, dodaję do lasagne, i robię z nią canelloni :) taki prosty serek, a tyleee możliwości, i przede wszystkim produkt polski :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość diodda
nie, najlepszy jest serek gorski lub tez powszechniejsza nazwa - fromage :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×