Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was ma rozmiar buta 42????

Polecane posty

Gość gość

????

Gość gość
ja mam 42, 158 wzrostu, a co?

Gość gość
kupujesz męskie buty? bo ja tak. lucek mi kupił

Gość gość
pisuar. chcesz sie pobawic moim kutem? mam 42 noga, 160 wzrostu, kut ma sie dobrze. stonoga? nie, 2

Gość gość
A ja jestem dziewczyna, mam 14 lat, but 42 a ja wciaz rosne, tylko nie w gore! Mam 159 wzrostu, a buty niedlugo juz 42,5:( do tego waze 57 kilo

Gość gość
Ja bym takiego olała. Skąd miałabym być pewna, że gdybym zaszła w ciążę to potem by mi pomagał. Byłam z takim za czasów studenckich to jeszcze ze mnie potrafił kasę ciągnąć wiedząc, że mam tylko 600 zł z kredytu studenckiego.

Gość gość
gość 03.06.2014 ?:D

Gość gość
A może istnieje jakiś problem w Tobie, który Ci to utrudnia? Może charakter? A może jakaś cecha? Zastanów się gdzie leży ten kłopot, pomyśl nad tym czy na pewno nie robisz czegoś co mogłoby odstraszyć kobiety.

Gość gość
Mowie, ze takiego lucka bym olala:O Też się zastanawiam o co chodzi z tym łóżkiem, chociaż jak łóżko ma wysokie wezgłowie a koleś leży wyżej na poduszce to moooże się da... ale ta pozycja jest przyjemniejsza chyba jak utrzymujesz się zupełnie prosto, bo musisz wtedy spiąć trochę brzuch i plecy aby utrzymać równowagę a ruszasz miednicą i udami, więc jest ciaśniej ; ) i głębiej, poza tym.

Gość gość
Z rodzicami rozmawiałam, żeby im wyjaśnić, jak to wszystko było. Żeby nie myśleli tak jak co niektórzy że nie mam za grosz sumienia. Poza tym uważam, że to był mój obowiązek żeby ich przeprosić, bo mimo wszystko skrzywdziłam ich syna, a należy im się szacunek z mojej strony

Gość gość
Ale kogo ja mam niby odstraszać jak się nawet z nikim nie widuje?

Gość to ja autorkaaaaaa
Napiszcie mi proszę czy na ulicy zaczepiane sa wszystkie młode dziewczyny (Dodam ze w wulgarny sposób połączony z chamskim gwizdaniem itd). Zaczynam sie martwić ze nieświadomie przyciągać taki typ mężczyzn... Uważam ze ubieram sie skromnie i nie wiem czym prowokuje takie prostackie podrywy...

Gość to ja autorkaaaaaa
Masakra, poszłam do lustra sie sobie przyjrzeć. Wyglądam normalnoie. Nigdy nie przyglądałam zbędnej uwagi do aparycji. Zwyczajna dziewczyna ze mnie. Wszystko mam na miejscu

Gość gość
ale od zera do milionera i od pucybuta do bezrobotnego

Gość gość
44

Gość gość
kut