Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote na innego mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

witam wszytkich od jakiegos czaesu fantazjuje o stosunku z innym mezczyzna, kocham bardzo mojego męże ale nie pociaga mnie juz eksualnie, seks z nim nie sprawia mi juz takiej przyjemnsci :( nie chce tez go zdradzic :( czy ktos tez ma tak jak ja ? co robic ? :(

Gość gość
Ja tak miałam...zdradziłam...i wyleczyłam się z fantazji.

Gość gość
Jesrtem mezczyzna I tez tak mam mozemy sie blizej poznac. Dlugo jestes w zwiazku

Gość gość
Szukam kobiety takij jak ty chetnie z nia poromansuje

Gość milutki1981
To normalne po dłuższym czasie trwania w związku. Baw się, życie jest krótkie. milutki1981@poczta.fm

Gość gość
Skad jestes autorko ? ;)

Gość gość
Mnie mąż zabiera do swingers klubu. Tam mogę się wyszaleć i dać upust fantazji. Mąż to lubi, sam też pociupcia a ja mogę przebierać w panach tak się kleją. Chyba jestem strasznie zepsuta ale życie ma się tylko jedno.

Gość gość
Moze mnie tez zabirzesz?

Gość gość
My sprubowaliśmy w trójkącie i bylo wspaniele.Nigdy bym po kryjomu na zrobiła tego mężowi bo to wstrętna Zdrada!!.Porozmawiaj z mężem i może będzie miał ochote i wszyscy będa szczesliwi lub wymianę partnerów jak my planujemy taraz po trójkącie.Podczas trójkąta gdy obcy wbił się w cipkę a ja krzyknęłam z rozkoszy mąż sie maga podniecił pomimo jak tu pisali zabrałam go na badanie pochwy u ginekologa.Może gdyby nie był to niewiadomo jak by się zachował,agresja itp???

Gość gość
marzy mi się taka kobieta :) serio

Gość gość
polecam, sama sprawdziłam, idealnie byloby znaleść kogoś takiego na stałe...

Gość gość
a dlaczego ś zamiast ź?:)

Gość gość
ja szukam takiej kobiety na stałe skąd jesteś?

Gość gość
ale taki układ Drogi Gościu sprawdzi się tylko wtedy kiedy też jesteś w związku i szukasz samej rozkoszy jak ja...

Gość gość
Gdy ktoś pisze w emocjach to bywa i tak więc nie ma znaczenia czy taka literka czy taka!My mamy na stałę małżeństwo i to polecam jest mniejsze ryzyko zakażeń gdy jest stała para .Najpierw był seks kochana ze mną oni oglądali i pieszcząc sieę w tym czasie.Potem myśmy z kochankiem się pieścili i oglądaliśmy ich seks.Kochanka męża była wniebowzięta bo mąż ma duzego szczytowala mocno,przy pierwszym razie.W następnych razach już byla przygotowana nie była tak mocno podekscytowana i spokojniej przezywała orgazm.Soptykamy się raz lub dwa razy w miesiącu i Wszyscy sa zadowoleni,A przy tym mężowie są przy nas gdy bada nas ginekolog na fotelu.A nawet myslimy bym ja była z kochankiem podczas badania u ginekologa ,a mąż był z kochanką.I chcemy iść w jednym czasie przed seksem na badanie ginekologiczne.Podnieceni na korytarzu z kochankiem będziemy i oni też gdy oni będą i odwrotnie w gabinecie razem przy badaniu.A ginekolog musi zezwolic bo pytałam u Rzecznika Praw Pacjenta.Odpowiedział ,że decyduje Pacjent i może iść obojętnie z kim chce nawet z ulicy zabrać kogoś.