Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakuchareczka

suflet

Polecane posty

Gość malakuchareczka

Czy wie ktos moze czy suflet(udany)po zrobieniu i wystygnieciu powinien opasc czy nie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wydaje mi się, że tak. Zawsze mówią w programach kulinarnych, żeby suflet podawać od razu z piekarnika zanim opadnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość malakuchareczka
tak?to super-bo nigdzie nie moge znalezc informacji

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość suf-ler
oto jest pytanie! :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czym można zastąpić ramekiny?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×