Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

ula1110

Zarejestrowani
  • Zawartość

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnio

    Nigdy

Reputacja

0 Neutral
  1. Ja tez mam przepis na bardzo dobre gołąbki: kapustę normalnie sparzam i dziele liście,lekko(a nawet minimalnie) podgotowuje ryz ok2-3szk., i reszta składników:50-60dag.mięsa mielonego,40-50dag.boczku wędzonego,0,5kg.cebuli, 3zabki czosnku, 2papryki czerwone, papryka słodka(cała torebka), 3 łyż.wegety, pieprz do smaku, 250g.przecieru pomidorowego, 3-4-marchewki, 2-3 pietruszki, 1szkl.oleju, pietruszka nac.Te wszystkie produkty prócz ryżu zmiksowac w malakserze,dodac ryz,wymieszac,zawinąc w liście kapusty do rondelka i zalac woda z kostka rosołowa.Na 1 szkl.ryżu 2 szkl.wody.Gotowac ok.1 godziny.SMACZNEGO!
  2. Dziekuje za przepis,na pewno go wypróbuje tylko ciekawi mnie czy moze byc mieso wieprzowe?
  3. witam u mnie tez zimno jak...rano było -22 masakra.... Joela mam prosbe poślij przepis na ta zupke gulaszową, powiem szczerze że wiela razy maiłam ochote ja ugotowac , i wiele razy słyszałam o niej ale jakos nigdy sie nie odwarzyłam ale gdybym miała sprawdzony przepis to pewnie ją ugotuję.A i może mojemu mężowi zasmakuje-kto wie? A i ja mam ochote na cos nowego....z góry wielkie dzieki,pozdrawiam:)
  4. Witam:) Margolka super przepis,juz czuje jej smak i zapach ...wiec u mnie w tym tygodniu na pewno tez bedzie fasola...
  5. i włsanie o to mi chodzi,słyszałam ze po przekwitnieniu powinno sie ta łodygę obciac tylko nie wiem jak bo to chyba jest jakas zasada któres tam oczko i właśnie nie wiem które bardzo prosze o pomoc!!!
  6. witam was wszystkie,jestem tu nowa ale zafascynował mnie wasz temat... I mam do was na poczatek jedno pytanko,gdyz nie moge nigdzie znalezc konkretnej odpowiedzi ,chodzi mi o storczyki...moze wiecie jak z nimi sie postepuje jak juz przekwitną ? pozdrawiam:)
×