Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

bibi8t

Zarejestrowani
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral
  1. Zbyt szybko w krótkim czasie udostępniłem pliki w grupie na FB i dostałem ostrzeżenie, żeby przestać, bo inaczej FB nałoży mi blokadę. Pytanie takie: przez jaki czas po otrzymaniu takiego ostrzeżenia nie będę mógł wstawiać nowych postów?
×