Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

MaksZosia

Zarejestrowani
  • Zawartość

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnio

    Nigdy

Reputacja

0 Neutral
  1. MaksZosia

    Majsterkowicz

    Witam, mam dobudowane pomieszczenie w którym chce zacząć wędzić wędliny. Mam już cały sprzęt ale chciałabym mieć także stół nierdzewny aby na nim przygotowywać kiełbasy itp. Wyczytałam, że stal nierdzewna jest najlepsza i często używana w restauracjach. Ale nie wiem gdzie kupić najlepiej. Znalazłam kilka ciekawych np. ze strony: http://emaks.pl/stol-nierdzewny ale może ktoś już taki kupował przez internet?
  2. Robiłam makowca z przepisu Agripa_ muszę przyznać, że wyszedł bardzo smaczny
  3. Kupowałam taki dzbanek przed świętami. Pani w sklepie doradziła mi dzbanek z niższej półki. Podobno większość z nich nie różni się niczym, tylko firmą za którą płacimy więcej. W związku z tym wybrałam ten, którego filtry kosztowały najmniej. Dodatkowo dowiedziałam się, że nie ważne ile litrów przelejemy przez dzbanek, filtr wystarcza na miesiąc - czy to prawda, niestety nie wiem jeszcze. ps. według mnie smak wody z takiego dzbanka nie różni się niczym od wody mineralnej z butelki:)
  4. Witam, chciałabym zacząć domową produkcje kiełbasy. Czy dla domowych potrzeb napełniacz do kiełbas 3l nie będzie za duży?
×