Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga22

Kryształki japońskie=Algi morskie

Polecane posty

Gość To zależy ...
Up .... ponawiam temat ..... może ma ktoś algi do sprzedania, albo wie gdzie można je kupić.

Gość paulapaulapaul123123123
ja mam od 3 dni:) kupiłam na allegro, typ wysłał mi w poniedziałek i już miałam u soebie we wtorek więc myślę, że z nimi wszystko w porządku, w każdym razie bąbelkują więc ok

Gość paulapaulapaula123123123
mam do oddania za darmo algi i grzybek tybetański, obiór tylko osobisty w Krakowie, ktoś chętne?

Gość Aga 21
A ktoś z Wrocławia nie chciał by sie podzielic?

Gość Aga 21
A ktoś z Wrocławia nie zechciał by sie podzielić :) ?

Gość gość
a ja mieszkam w Irlandii i moja żona stosuje te algi,Bużka robi się jej młodsza i boje sie ,bo jest odemnie młodsza tylko rok ,a wygląda na 10 lat młodziej.może i ja bede to brał,bo pomyśla za rok ,ze to moja córka-nie żartuje

Gość gość
a czy jedzenie tych grzybów też ma takie cudowne działanie? namnożyło mi się sporo i szkoda wyrzucać

Gość PAPAJ
siemka :-) oddam w dobre rece algi morskie gzybka kombuche i tybetanskiego :-) szczecin 731969904

Gość gość
ja chętnię przyjmę algi w KRAKOWIE! mój mail agaxx@o2.pl

Gość ika0254
Ja też chętnie podzielę się kryształkami japońskimi i grzybkiem tybetańskim/kefirkowym Czechowice-Dziedzice tel 728326271

Gość JuStYnA 88
przyjmę chetnie algi, mój mail justyna88piasecka@wp.pl :) teren Krakowa :)

Gość gość
Ja mam do sprzedania krysztalki z wlasnej hodowli :) odbiór osobisty na terenie Lublina. Kontakt: Dorota.niezbecka@vp.pl

Gość gość
chętnie przyjmę kryształki ,grzybka też .Mielec woj.podkarpackie. patrycja0205@wp.pl

Gość Bober1989
Witam. Ostatnio mam problem z moimi kryształkami. A mianowicie zalałem je prawdopodobnie zbyt ciepłą przegotowaną wodą (ok 30 stopni). Czy od czegoś takiego mogłem je w jakiś sposób uszkodzić ?Proszę o odpowiedź.

Gość emiklob
Czy wiecie jak można jeszcze spożyć,przygotować do spożycia oprócz kefiru wodnego algi morskie.Emilia

Gość gość
Bardzo Pilne - czy ktoś ma do oddania i podzieli się Kryształkami Japońskimi - czekam na kontakt. tle. 607599878 lub mail zychal6@wp.pl

Gość gość
witam. Algi to super sprawa dla dzieci od 3lat walczę z zaparciami u mojej 5 letniej córeczki nic nie działało i w końcu sukces. Po dwóch tygodniach algi zadziałały załatwia się codziennie.

Gość gość
Witajcie ! Czy ktoś mógłby udostępnić mi trochę alg morskich? Moje padły.Proszę o kontakt na maila czar555@tlen.pl z góry dziękuję.

Gość gość
789040487. Szczecin oddam drzybka tybetanskiego krysztalki japonskie . Choduje 1.5.roku osobiscie uwazam za to cudowne leki od Boga

Gość gość
Witam, zamowilam algi morskie na allegro w srode, doszly w piatek i chyba nic juz z nich nie bedzie... Wszystko przygotowalam jak trzeba, ale minal juz dzien i nie babelkuja. Dlatego chce sprobowac z innymi. Moze ma ktos na zbyciu? Okolice Ełku. Mail: julwas3333@gmail.com

Gość gość
Szczecin krysztalki japonskie grzybka tybetanskiego, kombuszke oddam 537064160

Gość Sacred1000
Witam Chętnie przyjmę kryształki japońskie. : ) Jeśli ktoś również ma kombuchę również przygarnę. ; ) W zamian mogę zaoferować swój ponad 100letni zakwas chlebowy. Warszawa Proszę o kontakt sacred1000@gmail.com Pozdrawiam Maciej K.

Gość gość
Witam a ma może ktoś ALGI MORSKIE w Poznaniu ? mogę się wymienić na grzybka tybetańskiego

Gość Aisza 1
Moi drodzy jesteście w błędzie kryształki japońskie to nie są algi morskie a gromadzą się na niektórych gatunkach kaktusów, głownie w Meksyku są to- mikroorganizmy zdolne do fermentacji, będące koloniami bakterii (Lactobacillus, Streptococcus, a także Pediococcus i Leuconostoc) i drożdży (Saccharomyces, Candida, Kloeckera i prawdopodobnie jeszcze co najmniej dwa gatunki). Pozdrawiam Aisza

Gość gość
Ja się przekonałam jakiś czas temu do maseczek algowych, choć wcześniej raczej wątpiłam w ich działanie. Mam bardzo fajną maseczkę żelową o zapachu zielonej herbaty kupowaną na stronie www.e-naturalne.pl To jest produkt marki Lynia, więc nie jakaś tania chińszczyzna, tylko kosmetyk z wyższej półki, od firmy, która zbiera dobre opinie.

Gość Alinkaa7
Ja mam świetny krem z algami morskimi i jestem nim zachwycona https://www.ambasadazdrowiaiurody.pl/pl/p/Bogaty-krem-do-ciala-z-algami-morskimi-/299 . Algi mają cudowne właściwości które bardzo rzadko są doceniane, przede wszystkim silnie nawilżają i opóźniają procesy starzenia skóry. Warto je stosowac by potem cieszyć się piękną cerą. Ja stosuję ten krem już jakiś czas na ciało i widzę róznicę w mojej skórze , także uważam że algi są świetną opcją dla skory !