goonia 0 Napisano Wrzesień 6, 2004 CZY KTORAŚ PRZYJMUJE NOVYNETTE???? CZY MOZNA IM UFAĆ?? BARDZO PROSZE O KOMENTARZ... POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolek 0 Napisano Wrzesień 7, 2004 ja biore o 20.00, kiedyś brałam rano, ale szybko zmieniłam godzinę!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALi Napisano Wrzesień 10, 2004 heh no to spoko:)ja tam wole poszalec jak mi sie okresik skonczy:)oj dobrze, ze to juz koncówka:D ale ciesze sie ze sa jeszcze takie osóbki co biora to samo co ja:)w razie pytan wiem gdzie mam uderzyc-dzieki:)pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość al Napisano Październik 4, 2004 co jeżeli się jednej zapomni wziąść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia Napisano Październik 4, 2004 Hej ! Novynette kosztują ok 30 - 33 zł (zależy od apteki). Ja właśnie zaczęłamje brac - połknęłam 9 tabletek (zaczęłam w pierwszym dniu okresu) i niestety mam niekończący się okres :( - nie jest to miłe, częściej boli mnie głowa i jednego dnia miałam potworne mdłości. Mam nadzieję, że wszystko się w końcu unormuje i mój organizm zacznie je tolerować:) Mam pytanko jeszcze - czy któraś z Was też miała ciągle okres (nie plamienie - normalny okres:( )? Dzięki:) Pozdrawiam wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up up pu Napisano Sierpień 25, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprzedam sprzedam sprzedam Napisano Styczeń 7, 2010 sprzedam 1 opakowanie novynette kupione niedawno w aptece ważność: kwieceń 2012 cena: 30 zł wraz z przesyłką szczegóły na maila: purpleandviolet@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprzedam sprzedam sprzedam Napisano Styczeń 7, 2010 sprzedam 1 opakowanie NOVYNETTE kupione niedawno w aptece ważność: kwieceń 2012 cena: 30 zł wraz z przesyłką lub 25 zł i odbiór w Białymstoku szczegóły na maila: purpleandviolet@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprzedam:) Napisano Kwiecień 5, 2012 Sprzedam Novynette,3 opakowania, nowe. waznosc: 2014rok. e-mail: jkl280@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sprzedam 1 opakowanie Napisano Maj 11, 2012 Sprzedane ;) Pozdrawiam i zachęcam do stosowania NUVARING - 100 razy wygodniejsza metoda, sprawdziłam i polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1magda85 0 Napisano Luty 13, 2014 witam sprzedam 1 op. NOVYNETTE cena 30 zł+koszt wysyłki 7zł list polecony. osoby zainteresowane proszę o kontakt pod adresem: madzia_w21@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1magda85 0 Napisano Luty 13, 2014 witam! sprzedam 1 op. NOVYNETTE cena 30 zł+koszt wysyłki 7zł list polecony. osoby zainteresowane proszę o kontakt pod adresem: madzia_w21@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1magda85 0 Napisano Luty 13, 2014 witam! sprzedam 1 op. NOVYNETTE cena 30 zł+koszt wysyłki 7zł list polecony. osoby zainteresowane proszę o kontakt pod adresem: madzia_w21@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 Pilnie zakupie tabletki novynette, prosze o kontakt na gg 2263293 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2015 A moze własnie lepiej bedzie zmienić tez na inne tabletki. Ja osobiście dobrze sie czuje po tabletkach Belara. Naprawde szczerze mogę je polecic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2015 Mysle ze też jest tak ze musimy przejśc przez rózne leki, tabletki niz własnie wybierzemy i trafimy w te najlepsze i najbardziej odpowiednie dla nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2016 To ja mysle ze tak sie po prostu juz utarło ze po tabletkach sie tyje, a nie jest to do końca prawda. Zalezy to też od tego jakie tabletki przyjmujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2016 Przyznam, ze zastanawiam się nad tabletkami bo mówiąc szczerze chyba jest to naprawde najlepsze rozwiazanie dajace 100% pewność co do skuteczności działania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2016 Tak naprawdę, nie wiem czy akurat na kazda z nas tak będą działac poszczególne tabletki. Wydaje mi sie ze to wszystko w tej sytuacji jest sprawą indywidualną. Warto też podpytać lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2016 Działają, biorę już kilka lat. Kwestią są tylko ewentualne skutki uboczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2016 Biorę, można ufać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luloo Napisano Listopad 23, 2016 ja stosuję belarę i nie mam skutków ubocznych- jak tabletki są dobrze dobrane będziemy się czuć naprawdę normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 9, 2016 Ja akurat przyjmuję tabletki antykoncepcyjne, dokładnie Belara. Czuje sie po nich dobrze i mogę Wam polecic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2016 Tabletki Belara, przyjmuję od roku. I minął już długi czas zeby własnie tez coś wiecej o nich powiedzieć. A jestem zadowolona bo nie dają żadnych skutków ubocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach