baśka 0 Napisano Styczeń 13, 2005 Dziekuje Wam:) Kochane jesteście :) To milo, że się tak przjęłyście, próbujecie pocieszyć. Dzięki:) Na razie nic wiecej nie wiem. Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu (chociaz juz mi się to śni po nocach heheh). Nie chcę co drugi dzień robić testów z apteki, stwierdziłam, że to bezsensu i szkoda wydawać kasy. Gdy znów biore tabletki, jakby lepiej sie czuję, ucichły troszke te wszystkie zawirowania. Juz nie jest mi ciągle niedobrze, tylko troszke czasami (jak np. wczoraj po lamce szampana), głowa tez tylko czasem przelotnie boli, ale za to mam taki apetyt, że szkoda gadać (wczoraj zjadłam 2x więcej niz zwykle i wieczorem znów byłam głodna, a rzadko jadam wieczorem) i spać tez bym mogła ciągle. Szybko się denerwuję, wszystko mnie drazni, humorki też różne na przemian (ale to żadne anomalia, wcześniej tez miałam takie dni). Może niepotrzebnie panikowałam. To mogły byc skutki odstawienia tabletek, po mału wszystko wraca do normy, a ja sobie dopisałam cała reszte... ale chyba każda na moim miejscu po takim nawale wrażeń, by zaczęła coś podejrzewać. Niepokoi mnie nadal podniesiona temperatura (a nie jestem przeziębiona) i takie podskórne żyły, które zaczynają być widoczne pod skórą na piersiach. Może po prostu jestem na cos chora, a to nie żadna ciąża.... Okaze się. Na razie pozdrawiam i życze miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdusiaaa 0 Napisano Styczeń 13, 2005 Miałam kontakt z kociakiem i mam co jakieś dwa tygodnie jak jadę do rodziców. Ale nic, czekam cierpliwie na rozwój wypadków, albo mi to zejdzie samo, albo..... No właśnie albo co??? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 14, 2005 Dziewczyny, przeraża mnie to co sie dzieje na forum. Nasz topik jest ok! Postanowiłam załozyc forum, takie o antykoncepcji. Nrazie jest w fazie budowy ale serdecznie Was zparaszam Pozdrówka Renika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdusiaaa 0 Napisano Styczeń 14, 2005 Czy to zmaczy, że tan topik zamiera??? I że teraz szukamy się tu: http://www.forum.grzeda.prv.pl/ ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdusiaaa 0 Napisano Styczeń 14, 2005 mi na naszym topiku dobrze :) mimo, że muszę stosować obecnie gumę :( ale to zawsze antykoncepcja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 14, 2005 nie nie zamiera... ale chciałam otworzyc własne forum o tej tematyce... a grzeda to inna bajka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 14, 2005 Nie nie umiera... ale chce miec forum o tematyce własnie takiej gdzie bedzie porzadek, tematy i mozna bedzie porozmaiwać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 15, 2005 Bede tu zaglądać Ale i zapraszam www.forum.antykoncepcja.prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 15, 2005 Z tego wsyztskiego zapomniałam wam napisać. Mój gin sie zmartwił bólami głowy które niestety wróciły... Cilest raczej recepta do kosza bedzie cos innego Ciekawe co... A juz sie łudziłam ze do trzech razy sztuka :( pozdrawiam :) www.forum.antykoncepcja.prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odświerzam Napisano Styczeń 17, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odświerzam Napisano Styczeń 17, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimiru 0 Napisano Styczeń 17, 2005 renika: nie bardzo się łapie na tym forum, które założyłaś mam profil, ale nie mogę dodać odpowiedzi...? czemu? współczuje męczenia się znowu do końca opakowania byłam u llekarza, jajnik wyleczony, jeszcze tylko malutki stan zapalny w pochwie został, to już doleczamy globulkami i potem od razu lactovaginal (teraz od jego braku po antyb wdały się bakterie) i raczej już będzie spokój z tego wszystkiego zapomniałam o tabletkach anty... tzn zapomniałam w tym sensie że biorę, ale żadnych skutków ubocznych nie obserwuję bo ich nie ma! Hurraa, świetnie idzie A teraz jeszcze jest w mojej aptece promocja na logest po - 29zł stoi a ja mam receptę do wykupienia od 20.01 jeśli będzie pasował. Pasuje, a jakże :) magdusia: a kota to nie można odpchlić i odwszyć? do weterynarza z nim, takie krople dostanie do zakroplenia na grzbiet i już :) pognaj no rodziców, bo tak nie może być żebyś ty przez głupie wszy czy pchły cierpiała (i to nie twoje!) baśka: ja też mam ostatnio ciekawe sny. O ciąży... no cóż, tak po prawdzie to chciałabym już bobaska gdyby nie studia i brak finansów itp zazdroszcze straszliwie dzieciaczków. Coś wcześnie się u mnie instynk macieżyński obudził :) no i nadal czekam na wieści od ciebie i twojego lekarza :) pozdrowionka dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 17, 2005 Ja wiec dostałam Regulon, mam wziąść po 7 dniowej przerwie Mam nadzieje ze w koncu uda sie te pigułki dobrać :) Mimiru juz patrze co nie tak jest i zaraz bedziesz mogła pisać... Całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolcia__ 0 Napisano Styczeń 17, 2005 Witam wszystkich!!Oczywiście postaram się zajrzeć na twoje forum Reniko i gratuluję pomysłu, ja właśnie skończyłam pierwsze opakowanie Regulonu, ostatnie 4 tabletki dały się we znaki hihi, miałam bóle głowy, źle sie czułam, teraz czekam na okresik, ogólnie to oki, tylko początek i koniec nieciekawy, ostatnio przeczytałam jeden z topików o tym co może osłabiać działanie proszków i trochę sie wystraszyłam, bo że antybiotyki, środki przeczyszczające to oki ale że witamina C, sok grejfrutowy to już dla mnie szok, może ktoś napisze jakieś wiarygodne info odnośnie tego tematu, bo sama nie wiem już teraz, pozdrawiam i ściskam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arniska 0 Napisano Styczeń 17, 2005 na wielu stronach znalazlam e same inf co tutaj, wit. C nie obniza skutecznosci, tak samo sok g., wiadomo ze jednak nie powinno sie nim popijac tabletki, paracetamol rowniez nie obniza jak juz zdazylam tu wczesniej przeczytac, te inf potwierdzil rowniez moj gienkolog http://www.amwaw.edu.pl/antykoncepcja/pages/tabletka_interakcje.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 18, 2005 ciesze sie i zapraszam do wpisów na tym nowym forum wasze informacje sa bardzo cenne i przydadzą sie ja własnie dostałam regulon i nie strasz mnie Baska bólami głowy ;) Oczywiście nie ma co sie dac zwarioac tymi obniżaczami skurtecznści ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grey Napisano Styczeń 18, 2005 A moze lepiej blog zalozyc? ;) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimiru 0 Napisano Styczeń 20, 2005 chyba nam topic umiera... wszystkie z was zapraszam na forum: www.forum.antykoncepcja.prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 25, 2005 jesli chodzi o kontynuacje zapraszam na www.forum.antykoncepcja.prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominisia Napisano Styczeń 26, 2005 Dziewczyny Sprzedam za 55 zł 4 plastry evra moj kontakt 608618074 Dominika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nomka Napisano Styczeń 27, 2005 chciałam się czegos dowiedziec.. jeśli ktos jest w stanie zaspokoić moją ciekawość to ma moja wdzięczość... czy jeśli miałam robione badania krwi i jedno badanie nie wyszło tak jak powinno.. to może to zaważyć na tym że nie otrzymam recepty na tabletki antykoncepcyjne?? pani ginekolog kazała mi powtórzyć badanie (APTT) .. jutro mam wynik.. :/ prosze o odpowiedź.. aha i jeszcze jedo czego dotyczy to badanie może ktoś wie? z gróy bardzo dziękuje za odp.. pappapapatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimiru 0 Napisano Styczeń 27, 2005 APTT jest badaniem, które bada krzepliwość krwi i bodajże określa ryzyko wystąpienia zakrzepicy po pigułkach (nie jestem pewna) Może być przeciwwskazaniem do stosowania doustnej antykoncepcji hormonalnej, ale to zależy do wielu czynników, o tym decyduje lekarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 28, 2005 Mimiru czy Tobie działą nasze forum???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimiru 0 Napisano Styczeń 28, 2005 właśnie niby tak, ale zdołałam dodać tylko 1 posta na 3 które chciałam... zwiesza się troszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 28, 2005 a ja wogóle tam nie moge wejść wywala mnie... ze nie ma strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 28, 2005 mimiru kurde mam kłopot to forum powinno byc po polsku słuchaj szkoda tych wszystkih postów... sama nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimiru 0 Napisano Styczeń 28, 2005 ja się na tym kompletnie nie znam, ale jak chcesz to się zapytam faceta co możnaby z tym zrobić (informatyk już prawie z wykształcenia)... W razie czego to decyduj sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Styczeń 28, 2005 słuchaj poprostu musimy znaleźć cos polskiego i najlepiej bezpłatnego... poptaj jak takie forum zrobic... załamałam sie mam troche czasu aby to wszystko pozabierac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kifon kulafon Napisano Styczeń 28, 2005 najsensowniejszym podejsciem jest zdobycie/zalezienie hsotingu z php/asp i jakas baza danych... niezly pod tym wlgledem jest tripod czyli usluga darmowego hostingu brytyjskiego lycos'a daja (bodajze) 10 mb na strone , php i 5 mb ancyhc w bazie (mysql), co jak ulal pasuje pod (moje ulubione) phpbb. phpbb(php buletin board) to darmowe oprogramowanie na tyle popularne, ze kwestja interfejscu jest w 100% konfigurowalna, dzieki bardzo elastycznemu systemowi thame'ow wersja jezykowa nie stanowilaby tu najmniejszego problemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimiru 0 Napisano Styczeń 28, 2005 z tego co go zrozumiałam to mamy na tym lycosie założyć php bb, mówi mi tu jeszcze że to phpbb można znaleźć gdzieś w necie czyli google :) a i jeszcze z transferem - zależy kto ma jakie łącze tak dobrze będzie działał ten cały lycos bo to w anglii jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach