Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama

niechciana cięża- jak z tym walczyc ??

Polecane posty

Gość młoda mama

Gość Tomek_22
Dziecko to dar Boży Wszyscy jesteśmy dziećmi Boga

Gość ..............
trzeba bylo walczyc przed a nie po...stalo sie....

Gość ssyyllwwiiaa
Dzisiaj nazywasz dziecko problemem, który pokrzyżował ci plany. Kiedyś będziesz panią w wieku średnim, a dziecko będzie dorosłym człowiekiem, o którego miłość będziesz zabiegała i będzie ci wstyd, że założyłaś taki topik. Jak nie wierzysz to zobacz ilu jest rodziców, którzy bardzo chcą zajmować się swoimi dorosłymi dziećmi i jak bardzo liczą na to, że może jeszcze są im potrzebni i jak bardzo chcą być przez nich kochani. Najlepiej postaraj się pokochać dziecko już teraz, a jeśli psychicznie nie możesz sobie poradzić to polecam książki Josepha Murphego np. "Energia z kosmosu" lub inne (poczytaj chociaż na miejscu - w księgarni). Tak sucho to napisałaś, aż mnie odrzuciło.

Gość młoda mama
wiem że dziecko to dar boży ale moje dziecko nie jest owocem miłosci wiem że powinnam sie jak najlepiej nim zając ale jak, mam szkołe jeste w ostatniej klasie maturalnej, mieszkam kontem u znajomych ledwo wyrabiam sie ze swoimi problemami a jeszcze dziecko. pomyślicie ze rodzice moga mi pomuc ale na nich nie moge liczyć, usunąc ciązy tez nie mogłam bo nie byłam w stanie podjąć decyzji aby zabić człowieka.