Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
An9nimowa

Czy na zawsze będę singielką?

Polecane posty

Dzień dobry. Mam 32 lata. Jestem nieśmiała i spokojna. W towarzystwie wolę słuchać niż rozmawiać. Mam dużo koleżanek, także spoko 🙂 Mam problem tylko w relacjach damsko męskich. Żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi, jak już to chodzi im tylko o seks i na tym koniec. Niedawno zakończyłam swój 10 letni toksyczny związek. Przyczyna to że nie pasowaliśmy do siebie (mój ex jest alkoholikiem, narkomanem, nierobem i damskimbokserem) i to że zawsze czułam się nie chciana, nie szanowana i nie kochana przez swojego ex chłopaka. Na szczęście po rozstaniu z ex chłopakiem poczułam ulgę i nagle moja pewność siebie wzrosła w większym stopniu zaczęłam doceniać to co mam, i jeszcze bardziej zaczęłam rozwijać pasję i różne umiejętności. Po prostu nie umiem nawiązywać relacji z mężczyznami. Nigdy w życiu żaden chłopak nie był we mnie zakochany tylko zauroczony (Smutne) Pozatym to ja zawsze pierwsza wychodziłam z inicjatywą (żaden chłopak nie wykazywał dużego zainteresowania) to ja pierwsza pisałam, dzwoniłam i proponowałam spotkania jak tego nie robiłam to żaden jeszcze chlopak nie wychodził pierwszy z inicjatywą. Pisząc to, zrobiło mi się bardzo przykro. Jestem kobietą wrażliwym o dobrym sercu, i tą która docenia i naprawdę kocha. Proszę o pomoc, bo nie chciałabym zostać starą panną. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

Jest ponad 7 milionów singli i każdy zadaje sobie dokładnie to samo pytanie, co ty ☀️😉

Cześć nieśmiała i spokojna singielko. Może popiszemy na temat relacji damsko-meskich?

Nah po prostu bądź sobą ale nie sądzę że twoje cechy są atrakcyjne, lepiej jakbys była szmula bo typy kierujom się wujem daj se spokój pozdrawiam 

2 godziny temu, An9nimowa napisał:

Dzień dobry. Mam 32 lata. Jestem nieśmiała i spokojna. W towarzystwie wolę słuchać niż rozmawiać. Mam dużo koleżanek, także spoko 🙂 Mam problem tylko w relacjach damsko męskich. Żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi, jak już to chodzi im tylko o seks i na tym koniec. Niedawno zakończyłam swój 10 letni toksyczny związek. Przyczyna to że nie pasowaliśmy do siebie (mój ex jest alkoholikiem, narkomanem, nierobem i damskimbokserem) i to że zawsze czułam się nie chciana, nie szanowana i nie kochana przez swojego ex chłopaka. Na szczęście po rozstaniu z ex chłopakiem poczułam ulgę i nagle moja pewność siebie wzrosła w większym stopniu zaczęłam doceniać to co mam, i jeszcze bardziej zaczęłam rozwijać pasję i różne umiejętności. Po prostu nie umiem nawiązywać relacji z mężczyznami. Nigdy w życiu żaden chłopak nie był we mnie zakochany tylko zauroczony (Smutne) Pozatym to ja zawsze pierwsza wychodziłam z inicjatywą (żaden chłopak nie wykazywał dużego zainteresowania) to ja pierwsza pisałam, dzwoniłam i proponowałam spotkania jak tego nie robiłam to żaden jeszcze chlopak nie wychodził pierwszy z inicjatywą. Pisząc to, zrobiło mi się bardzo przykro. Jestem kobietą wrażliwym o dobrym sercu, i tą która docenia i naprawdę kocha. Proszę o pomoc, bo nie chciałabym zostać starą panną. Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

Daj sobie spokój, związki są przereklamowane. Zreszta póki nie pojdziesz na terapie, bedziesz powielać schemat i znów związesz się z toksykiem. Terapia potrwa ze 3 lata, czyli bedziesz miała 35 lat, to już lepiej o kocie pomyśl

11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Daj sobie spokój, związki są przereklamowane. Zreszta póki nie pojdziesz na terapie, bedziesz powielać schemat i znów związesz się z toksykiem. Terapia potrwa ze 3 lata, czyli bedziesz miała 35 lat, to już lepiej o kocie pomyśl

Ja mam 5 kotów 🩵💃🤓

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja mam 5 kotów 🩵💃🤓

U taty w pałacu są tygrysy bengalskie.

31 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

i zgadzają sie miedzy sobą czy walczą?

Zgadzają 😅

Ale na początku miałam z nimi ciężkie życie 😄

30 minut temu, Zero cukru napisał:

U taty w pałacu są tygrysy bengalskie.

Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec 😅😅

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Wy nawet nie wiecie kim jest mój ojciec 😅😅

Przecież zmarł?🤨

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Zgadzają 😅

Ale na początku miałam z nimi ciężkie życie 😄

to tak jak ja przez pierwsze 10 lat macierzyństwa 😜

3 godziny temu, An9nimowa napisał:

Żaden chłopak nie zwraca na mnie uwagi

Gdybyś mieszkała na tyle blisko, żebyśmy mogli dojeżdżać do siebie rowerami, miała grzywkę i/lub rude włosy, a przede wszystkim lubiła oglądać i słuchać gameplayi Mega Mana, to od razu zwróciłbym na Ciebie uwagę, ale wątpię, że miałbym odwagę zagadać pierwszy.

16 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

to tak jak ja przez pierwsze 10 lat macierzyństwa 😜

Szkoda, że Cię nie było wcześniej jak ruda dała pokaz i dostała ode mnie po łapach. Od dziś za każdy hejt będzie miała przypominane grzechy pudernica 😜Ale temat został zablokowany 

Dziwne, że jak brakuje jej argumentów, to zasłania się innymi, w tym Libedem 😄😄

Mężczyźni są prości i łatwo sie z nimi rozmawia więc problem w tym że chcesz z nimi gadać jak z koleżankami.

Edytowano przez Onaaaa
  • Haha 1

ja akurat mam problem rozmawiac z dziewczynami, z zadna nie moge sie dogadac w realu

ostatni raz z dziewczyna gadalem chyba w zeszlym roku

1 minutę temu, KochamElcie=) napisał:

ja akurat mam problem rozmawiac z dziewczynami, z zadna nie moge sie dogadac w realu

ostatni raz z dziewczyna gadalem chyba w zeszlym roku

Kiedy lecisz

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Mężczyźni są prości i łatwo sie z nimi rozmawia więc problem w tym że chcesz z nimi gadać jak z koleżankami.

A jak się gada z koleżankami a jak z facetami bo ja nie widzę różnicy też nie wale komplementów ludziom żeby se nie pomyśleli że fałszywa i czegoś chce ale facetom trzeba się bardziej podlizywać i to jest ta różnica?

3 minuty temu, WywaloneJaja napisał:

Kiedy lecisz

do Polski?

bede niedaleko Konina, moglbym do Darii na rowerze przyjechac XDD

2 minuty temu, WywaloneJaja napisał:

Też się zastanawiam co jezu ma na myśli 

Jeżowej chodzi o to że nie można z mezczyznami gadać jak z koleżankami tylko trzeba traktować jak niepełnosprytnych bo sa prostej konstrukcji

No nie wiem dużo pełnosprawnych jest i nie trzeba ich nieustannie chwalić też ale co z tego ja nie gadam z ludźmi zbytnio 

12 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Szkoda, że Cię nie było wcześniej jak ruda dała pokaz i dostała ode mnie po łapach. Od dziś za każdy hejt będzie miała przypominane grzechy pudernica 😜Ale temat został zablokowany 

Dziwne, że jak brakuje jej argumentów, to zasłania się innymi, w tym Libedem 😄😄

my mamy rozejm aktualnie, wiec nie skomentuje

ja bardzo malo gadam z ludzmi, chyba ze ktos mnie sam zagada, to wtedy sie otwieram i mozemy porozmawiac, a tak sam z siebie to mi sie nie chce ryja do nikogo otwierac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się