Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selectra

poronienie

Polecane posty

Gość selectra

Pomozcie mi blagam, powiedzcie mi czy wylyzeczkowanie jest bolesne?? Jak sie je przeprowadza???

Gość 1234
Nie jest bolesne idź i to szybko do szpitala. Dają Ci narkozę i po 15 minutach jest po wszystkim to nic strasznego naprawdę nie masz się czego bać. Pozdrawiam

dokladnie, nic nie boli. po zabiegu tez nie. ja mialam mniejsze dolegliwosci niz przy okresie. zupelnie nie masz sie czego bac, ale stwierdzisz to dopiero po. bardzo ci wspolczuje, pamietam moj strach i gorycz sprzed 3 miesiecy. oszczedzaj sie, nie powinnas nic dzwigac, zeby nie dostac krwotoku. powinnas tez dostac recepty na leki, ktore przyjmuje sie po zabiegu bardzo ci wspolczuje

Gość selectra
bardzo wam dziekuje za slowa otuchy, ale zapomnialam napisac, ze ja jeszcze nawet nie jestem w ciazy, mozna powiedziec´, ze probuje zajsc w ciaze, a moje watpliwosci i obawy wynikaja z tego, ze jestem osoba z natury bardzo przewrazliwiona, poza tym wiele sie naczytalam o poronieniach i wylyzeczkowaniu, dlatego wpadlam w panike i chcialam wiedziec czy to jest bolesne. Ale dzieki takim osobom jak wy, czuje sie teraz pewniej i bede wiedziala na co sie nastawic wrazie takiej sytuacji, czego sobie ani nikomu nie zycze...:) Wspolczuje tym co TO musieli przezywac i oby jak najmniej takich przypadkow...

Gość niedoswiadczona....
czy ktos wie jak dziala poronienie>???zanczy jak to jest ..przez co mozna stracic ciaze i wogole...