Еlciаа 161 Napisano 45 minut temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 19 Napisano 45 minut temu Za robotę się weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 161 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Za robotę się weź. Po co? Mam kasy jak lodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 0 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Za robotę się weź. Ale to ty hejcisz. Brakuje ci może czegoś w życiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 161 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, big bo napisał: Ale to ty hejcisz. Brakuje ci może czegoś w życiu? bOlca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 93 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, big bo napisał: Ale to ty hejcisz. Brakuje ci może czegoś w życiu? Połówki do litra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 44 Napisano 41 minut temu Nie może, pchanie sie przegrywom na bolca jest zbyt czasochłonne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 161 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Monty napisał: Nie może, pchanie sie przegrywom na bolca jest zbyt czasochłonne. Już nie płacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 0 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: bOlca 1 minutę temu, miszluft napisał: Połówki do litra Kobiety są aż tak proste? No nie wiedziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 576 Napisano 38 minut temu Dla jednego proste, dla innego trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 44 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Już nie płacz. Muszę w imieniu wszystkich podatników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 13 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, big bo napisał: Kobiety są aż tak proste? No nie wiedziałem siurek jak tam w nowej Zelandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 19 Napisano 37 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Po co? Mam kasy jak lodu. Na zbyt bogatą to ty nie wyglądasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 161 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Na zbyt bogatą to ty nie wyglądasz. Ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 21 Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Na zbyt bogatą to ty nie wyglądasz. Jak wygląda na kafeterii bogaty człowiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 13 Napisano 31 minut temu (edytowany) 6 minut temu, Icebound Harpy napisał: Na zbyt bogatą to ty nie wyglądasz. Jej były facet Małolat pisał że daje mu 100 zł na miesiąc za opieke na dzieckiem bo nie stać jej na alimenty Edytowano 30 minut temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 606 Napisano 29 minut temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Jak wygląda na kafeterii bogaty człowiek? Tak jak Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 21 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tak jak Leżak Tak myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 0 Napisano 28 minut temu 8 minut temu, Flatpak napisał: siurek jak tam w nowej Zelandii Pravik jak tam na dworze w sławojce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 19 Napisano 27 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Jak wygląda na kafeterii bogaty człowiek? Sama wstawiała tu swoje zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 161 Napisano 25 minut temu 5 minut temu, Flatpak napisał: Jej były facet Małolat pisał że daje mu 100 zł na miesiąc za opieke na dzieckiem bo nie stać jej na alimenty Wstawić twoje foto, wiesz które? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 13 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wstawić twoje foto, wiesz które? nie, już ide stąd 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderator globalny 0 Napisano 13 minut temu nawet nie wiecie ktore konto w tym temacie jest moje poza tym z ktorego aktualnie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 0 Napisano 5 minut temu Czyli to Łyszkowicki robal blokuje skrzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach